Boston – New Jersey 5:3 (kon.) | Florida – Calgary 6:2 (kon.) | Columbus – Tampa 2:7 (kon.)
Detroit – San Jose 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Winnipeg 1:3 (kon.)
Vegas – Nashville 2:3 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:2 (3:2, 1:0, 2:0)
Calgary Flames
Středa 05.01.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky hokeje. Vítám všechny u sledování zápasu nejprestižnější hokejové ligy světa mezi Floridou Panthers a Calgary Flames.
     
    Florida Panthers
    Velmi povedenou sezonu zatím prožívá Florida. Panthers mají po třiadvaceti odehraných duelech šestačtyřicet bodů, momentálně okupují páté místo. I přes povedené výkony prožili Panthers během sezony změnu trenéra. Joel Quenneville musel kvůli vynořené aféře z dřivějšího působení v Chicagu tým opustit. Nahradil ho Andrew Brunette a i pod jeho vedení se Panthers daří. Aktuálně mají hokejisté Floridy na svém kontě sérii třech vítězných duelů, kterou by rádi prodloužili v dnešním zápase.

    Poslední zápasy:
    Florida Panthers – Montreal Canadiens 5:2
    Florida Panthers – Tampa Bay Lightning 9:3
    Florida Panthers– New York Rangers 4:3
    Florida Panthers – Los Angeles Kings 1:4
    Florida Panthers – Ottawa Senators 2:8

    Nejproduktivnější hráči:
    Jonathan Huberdeaui– 41 bodů, 11+30
    Sam Reinhart – 26 bodů, 9+17
    Aaron Ekblad – 25 bodů, 9+16
     
    Calgary Flames
    Nad očekávání povedenou sezonu zatím prožívá i Calgary. Kanadský celek se drží na páté příčce Západní konference. Flames mají na svém kontě po třiceti duelech čtyřicet bodů. Tým trenéra Sutera zdobí především pevná defenziva. Brankáři Markstrom s Vladařem pustili za svá záda pouze šedesát sedm puků, což je po Carolině nejmenším číslem v soutěži. I díky tomu podceňovaný celek může pomýšlet na vyřazovací boje. Odvezou si Flames další výhru i ze slunné Floridy?

    Poslední zápasy:
    Chicago Blackhawks – Calgary Flames 1:5
    Seattle Kraken – Calgary Flames 4:6
    Calgary Flames – Boston Bruins 2:4
    Calgary Flames – Carolina Hurricanes 1:2pp
    San Jose Sharks – Calgary Flames 5:3

    Nejproduktivnější hráči:
    Johnny Gaudreau– 36 bodů, 13+23
    Matthew Tkachuk – 28 bodů, 14+14
    Elias Lindholm – 28 bodů, 12+16
     
    Česká a slovenská stopa

    Radko Gudas (Florida Panthers) – 30 zápasů, 8 bodů (0+8)
    Daniel Vladař (Calgary Flames) – 7 zápasů, úspěšnost 92,75%
    Adam Růžička (Calgary Flames) – 4 zápasy, 1 bod (1+0)
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Mamin, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, A. Lundell, Huberdeau (A) – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist, Luostarinen, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – T. Pitlick, Backlund (A), Coleman – Mangiapane, D. Dubé, Lucic – T. Lewis, Monahan (A), B. Richardson.
    Trenér: Darryl Sutet

    Rozhodčí: Lee, St. Pierre – Q'Quinn, Galloway.
     
    Oba týmy jsou již na ledové ploše, následují hymny Kanady i USA.
     
    Všechny potřebné formality už máme za sebou. Nic nebráni tomu, aby dnešní duel mohl odstartovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly dnešního duelu vyhrávají hosté, kteří se okamžitě vrhají do útočného pásma.
     
    00:29
    Flames se dostali po nečekaném odrazu ve středním pásmu do přečíslení dva na jednoho. Nesehráli to ale moc dobře, žádné větší ohrožení domácí branky z toho nebylo.
     
    00:38
    Krásný hit nám předvedl Radko Gudas, který si ve středním pásmu našel Gaudreaua, kterého uklidil na ledovou plochu.
     
    01:02
    Poprvé v permanenci Markström. Po nahození Montoura podržel hostující brankář raději kotouč v lapačce. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    01:47
    Gudbranson zavezl kotouč do pásma, nabil Monahanovi, který na nic nečekal a prudkou ranou prověřil domácího brankáře. Bobrovskij jeho střelu viděl, a tak mu nenadělala větší problémy.
     
    01:51
    Radko Gudas je hned od začátku utkání velmi vidět. I jeho druhý pobyt na ledě zakončil menší roztržkou. Hráči Flames je vidno ho nemají moc v lásce.
     
    02:41
    Utkání nám odstartovalo velmi agresivně. Po střele Gaudreaua rozpoutal menší konflikt před domácí brankou Tkachuk. Hlavním sudím se podařilo strkanici roztrhnout a rychle ukončit.
     
    03:16
    Gaudreau se proháčkoval domácí obranou, vybídl ke střele Anderssona, jehož rána však pouze orazítkovala pouze mantinel za brankou domácích.
     
    04:09
    Domácí se střelbou nešetří. Již čtvrté ohrožení MarkströmA obstaral Forsling. Švédský brankář jeho pokus vyráží do rohu, odkud si kotouč sbírají obránci hostů.
     
    04:53
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Noah Hanifin – 2 min, hákování.).
     
    04:53
    Máme tu první přesilovou hru zápasu. Hanifin si pomohl háčkem, čehož si nemohli nevšimnout hlavní sudí, kteří posílají obránce hostí na dvě trestné minuty.
     
    05:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! PATRIC HÖRNQVIST hledal po kombinaci s Huberdeauem volného Barkova, to ovšem nevyšlo, a tak domácí útočník rychle vypálil, což bylo ideálním řešením a domácí se díky tomu ujímají vedení. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    05:58 Patric HÖRNQVIST - 1:0
     
    07:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Máme rychle srovnáno! Obranou Panthers se protáhl JOHNNY GAUDREAU, který svůj únik zakončil přesnou střelou, na kterou Bobrovskij neměl sebemenší nárok. Asistence: Matthew Tkachuk a Oliver Kylington.
    07:02 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    07:26
    Samostatný únik i na druhé straně! Na Markströma prchal Vatrano, ten však svojí střelou švédského brankáře ve službách Flames nepřekonal.
     
    08:29
    Hbitý Mangiapane se protáhl podél levého mantinelu a prudce vypálil. Bobrovskij tentokrát jeho střelu s přehledem chytá do lapačky. Vhazovat se bude po pravici domácího strážce svatyně.
     
    09:33
    Rychlost Gaudreaua dělá zatím obraně Panthers velké problémy. Po dalším uvolnění opory Flames tentokrát zakončoval Tkachuk, domácí brankář vyráží do rohu.
     
    10:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčí stav duelu! BLAKE COLEMAN rychle vybruslil s kotoučem zpoza branky a dokázal ho propasírovat přes domácího brankáře až do branky. Asistence: Mikael Backlund a Nikita Zadorov.
    10:04 Blake COLEMAN - 1:2
     
    11:11
    Už už to vypadalo, že Tippett bude postupovat sám na Markströma. Skvělou práci do defenzivy však předvedl Lindholm, který přečetl záměr domácího obránce a bruslí dokázal jeho nabídku zneškodnit.
     
    11:27
    Příliš mnoho razance dal jeden z domácích obránců do rozehrávky. Vše končím zakázaným uvolněním a hra se nám tedy vrací zpět před domácí klec.
     
    12:14
    Další zakázané uvolnění domácích, Bobrovskij musí zůstat v pohotovosti.
     
    13:01
    Florida právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! Domácí zatlačili hosty před jejich svatyni, což přineslo své ovoce. Nahození Forslinga dokázal tečovat ANTHONY DUCLAIR, který srovnává stav dnešního duelu. Asistence: Gustav Forsling a Brandon Montour.
    13:01 Anthony DUCLAIR - 2:2
     
    13:57
    Ritchie nic nevymýšlel, ihned po přejetí modré čáry vypálil. Bobrovskij jeho pokus raději podržel v lapačce. Vhazovat se bude po pravici ruského brankáře.
     
    14:31
    Andersson se krásně uvolnil kolem obránce a našel mezi kruhy volného Lucice. Ten svoji střelu poslal vysoko nad domácí branku!
     
    15:31
    Po zaváhání Weegara se k odraženému kotouči dostal Coleman. Jeho backhandový pokus dokázal Bobrovskij zneškodnit.
     
    16:42
    Při rychlém protiútoku hledal Huberdeau najíždějícího Lundella. Ten však byl skvěle odblokován Zadorovem, který domácímu mladíkovi nedovolil zakončit.
     
    17:14
    Druhou přesilovou hru si zahrají domácí. Ritchie si přidržel Duclaira a odchází si odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici. Podaří se Panthers využít další přesilovou hru?
     
    18:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru! Další parádní teč před Markströmem předvedl tentokrát JOE THORNTON a domácí obracejí stav duelu. Asistence: Brad Montour a Carter Verhaeghe.
    18:51 Joe THORNTON - 3:2
     
    19:38
    Další velký tlak domácích ukončil střelou Radko Gudas. Markström na jeho dělovku celou dobu viděl, a tak neměl problém ji ukrýt v lapačce.
     
    19:46
    Přihrávka Huberdeaua přeskočili Weegarovi hůl, a tak musí domácí obránci pro kotouč až do obranného pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní část dnešního duelu, které byla výrazně bohatá na branky. Během úvodních dvaceti minut jsme totiž viděli hned pět gólů. Do vedení šli domácí, když přesilovou hru využil Patric Hörnqvist. Hosté však rychle reagovali brankami Gaudreaua a Colemana, díky kterým stav otočili. Domácí však ještě do pauzy stav otočili. Nejprve tečoval ránu od modré Duclair, na kterého navázal na konci úvodní části Joe Thornton, který využil i druhou přesilovou hru Floridy. Sledujeme zatím parádní podívanou, oba týmy ukazují, že nenadarmo jim letošní ročník NHL zatím vychází na jedničku.
     
    Statistiky po 1. třetině:
    Střely na branku: 16– 14
    Zablokované střely: 8–8
    Trestné minuty: 0– 4
    Využité přesilové hry: 2– 0
    Vyhraná vhazování: 19– 7
    Bodyčeky: 13– 11.
     
    Oba týmy jsou zpět na ledě, jdeme na druhou část!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé části vyznělo lépe pro domácí.
     
    21:11
    Lindholm zajímavě nahazoval kotouč před domácí branku. Najíždějící Gaudreau s Tkachukem však na nabídku svého spoluhráče jen těsně nedosáhli.
     
    22:05
    Po nepřesné rozehrávce Gudbransona se pokoušel ohrozit brankáře hostí Luostarinen. Pokud domácího útočníka však mířil daleko od branky Flames.
     
    22:38
    Svoji práci s hokejkou nám ukázal Markström, který musel rozehrát kotouč před najíždějícím útočníky domácího celku. To se mu povedlo, a tak do dalšího protiútoku míří hosté.
     
    23:45
    Mamin nabral rychlost v obranném pásmu Panthers, krásným sólem se dostal až před Markströma, který však jeho pokus po krásné individuální akci zneškodnil!
     
    24:25
    Zasahovat musel na druhé straně Bobrovskij. Ani ten však za svá záda kotouč nepouští, a tak pokračujeme za stále stejného skóre 3:2 pro Panthers.
     
    25:15
    Nepřesná rozehrávka Zadorova posílá Flames zpět před svého brankáře.
     
    25:27
    Po nahození Gudase se o další teč pokoušel Thornton, tentokrát ho Zadorov dokázal odblokovat.
     
    26:30
    Po nepřesném vyhození jednoho z hostů dostal hodně prostoru Weegar, který si ještě vylepšil střeleckou pozici a prověřil Markströma. Ten jeho ránu drží pod vyrážečkou. Následuje komerční pauza.
     
    27:49
    To byly velké šance! Po rychlé kombinaci zakončoval v dobré pozici Lundell. Ani nadvakrát však nedokázal překonat Markströma, který tak drží pouze pro hosty jednobrankovou ztrátu.
     
    28:49
    Své fyzické predispozice nám ukázal Zadorov, který odtlačil Hörnqvista, ukradl si kotouč na svoji hůl a rozehrál další útok hostů.
     
    28:55
    Gólmani ve druhé části čarují! Skvělým zákrokem lapačkou zneškodňuje šanci hostů na druhé straně Bobrovskij!
     
    30:03
    Po krásné kombinaci první útočné formace Panthers už to vypadalo, že Verhaeghe bude zakončovat do prázdné branky. Na poslední chvíli však domácímu křídelníkovi sjel kotouč z čepele, a tak z velké šance další branky nepadne.
     
    31:17
    V dobré příležitosti pálil Gaudreau, jeho ránu dokázal vyrážečkou Bobrovskij vyrazit mimo led.
     
    31:20
    Další střelu hostů obstaral ihned po buly Mangiapane. I tentokrát vzešel ze vzájemného souboje úspěšněji domácí brankář.
     
    32:19
    Hörnqvist nejprve vypálil téměř z nulového úhlu, švedský útočník se však následně dostal k dorážce, která byla o poznání nebezpečnější. Hörnqvist však svoji ránu nenapasoval mezi tři tyče hostující branky.
     
    33:51
    Panthers uzamkli svého soupeře v jeho třetině. Velkému tlaku však chyběl střelecký pokus, který by ohrozil Markströma v brance.
     
    34:31
    Tak dlouho čekal Huberdeau s přihrávkou, až celou situaci prováhal. Dobře se vrátil Dubé, který likviduje další náznak šance od domácích.
     
    35:55
    Krásný manévr na modré čáře předvedl Hanifin, který se zbavil svého strážce a rychle vypálil. Bobrovskij jeho pokus zápěstím vyráží do bezpečí.
     
    36:45
    Rozehrávka tentokrát nevyšla domácím. Hra se stěhuje před domácí branku.
     
    37:14
    Backlund zavezl kotouč do útočného pásma, předložil ho Pitlickovi, který ho švédskému útočníkovi rychle vrátil. Backlundova teč však domácího brankáře nezaškočila.
     
    38:14
    Po další teči před hostujcí brankou zazvonila tyč hostující branky! Tečujícím hráčem byl Jonathan Huberdeau.
     
    39:08
    Další dva dobré zákroky musel vytáhnout Markström. Nejprve dokázal zlikvidovat střelu Mamina, následně si na něj nepřišel ani Weegar.
     
    39:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí ujímají dvoubrankového vedení! Rychlou kombinaci hráčů čtvrtá útočného formace Panthers zakončil přesnou střelou RYAN LOMBERG, který posílá svého chlebodárce do dvoubrankového náskoku! Asistence: Eetu Luostarinen a Brandon Montour.
    39:43 Ryan LOMBERG - 4:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá část duelu je za námi. Už už to vypadalo, že v druhé části branku neuvidíte. Sedmnáct sekund před koncem druhé periody však potěšil domácí fanoušky Ryan Lomberg, který dokázal pokořit Markströma a domácí si tedy přinesou do třetí třetiny dvoubrankový náskok. Branek jsme ve druhé části mohli vidět rozhodně více. Zabránili tomu však skvělí brankáři, kteří předvedli několik skvělých zákroků a drželi na uzdě ofenzivní komanda obou celků. Uvidíme, jak na tom budou týmy ve třetí části. Podaří se Flames utkání ještě zdramatizovat?
     
    Statistiky po 2. třetině:
    Střely na branku: 37– 30
    Zablokované střely: 10–20
    Trestné minuty: 0– 4
    Využité přesilové hry: 2– 0
    Vyhraná vhazování: 25– 17
    Bodyčeky: 26– 26.
     
    Obě družstva jsou zpět na ledové ploše. Třetí část startuje!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí části vyznělo lépe pro domácí, což mohutným potleskem ocenili fanoušci na tribunách.
     
    40:48
    Krásnou kličkou se dostal do šance Tkachuk. Následné zakončení hostujícímu útočníkovi však nevyšlo, a tak skóre zůstává nezměněné.
     
    41:24
    Kylington vyzkoušel pozornost domácího brankáře backhandovým pokusem. Po jeho nahození zazvonila tyč domácí branky!
     
    41:56
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Huberdeau – 2 min., sekání).
     
    41:56
    Huberdeau si počínal nedovoleně, a tak si první přesilovou hru v zápase zahrají hosté. Podaří se jim snížit stav?
     
    42:29
    Skvělou práci udělal Barkov. Domácí kapitán ušetřil drahocenné sekundy v útočném pásmu, kde zašlápl kotouč a hostující obránci mu ho dlouho nemohli sebrat.
     
    43:32
    Flames zatím přesilová hra nevychází, domácí se opět osvobozují.
     
    43:56
    Tohle hostům nevyšlo. Huberdeau je zpět na ledě, domácí jsou v plném počtu.
     
    44:52
    Domácí útočníci byli v útočném pásmu rychleji než Montour s pukem, a tak je z toho ofsajd na domácí straně. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    45:29
    Závar před domácí brankou přerušuje zákrokem Bobrovskij. Ani Coleman s Monahanem nadvakrát domácí brankáře nepřekonali.
     
    45:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují náskok! Nepřesnou rozehrávku Calgary trestá PATRIC HÖRNQVIST, který svojí druhou brankou v utkání zvyšuje vedení Panthers už na 5:2! Bez asistence.
    45:47 Patric HÖRNQVIST - 5:2
     
    46:20
    Konflikt v rohu hřiště a opět u toho byl Blake Coleman. Žádná větší potyčka z toho však nebyla, hlavní sudí tedy vylučovat nebudou.
     
    46:59
    Dvě zakázaná uvolnění po sobě od domácích. Vhazovat se bude opět před domácí svatyní.
     
    47:10
    Určitě se teď oddechlo Forslingovi, který poslal kotouč mimo led. Jeho vyhození však bylo tečováno, a tak nemusí švédský obránce na trestnou lavici.
     
    50:11
    V dobré pozici zakončoval Lindholm. Jeho rána zápěstím však pouze vyprášila mantinel za domácí brankou.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Anton Lundell – 2 min., hákování).
     
    50:40
    Hákováním si pomohl Lundell, který si za svoje provinění odpyká dvě trestné minuty. Velká příležitost pro hosty ještě utkání zdramatizovat.
     
    51:16
    Po kombinaci Gaudreaua s Anderssonem nahodil kotouč na domácí branku druhý jmenovaný. Na jeho dvakrát tečované nahození dokázal Bobrovskij zareagovat a zneškodnit.
     
    52:29
    Ani tvrdá rána Kylingtona domácího brankáře nenachytala.
     
    52:40
    Lundell je zpět na ledě. Častější střelba chyběla Flames k vážnějšímu ohrožení domácí branky.
     
    53:04
    Florida právě vstřelila branku!
    A rázem je to o čtyři branky! K levému kruhu si nabrusil LUCAS CARLSSON a přesnou střelou nedal svému krajanovi v brance Flames žádnou šanci – 6:2. Asistence: Carter Verhaeghe a Anton Lundell.
    53:04 Lucas CARLSSON - 6:2
     
    54:02
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Johnny Gaudreau – 2 min., držení).
     
    54:02
    Domácí si zahrají třetí přesilovou hru v zápase. Gaudreau si zbytečně podržel jednoho z domácích hráčů za brankou a míří na trestnou lavici. Bude využitá přesilová hra stejně jako první dvě?
     
    55:08
    Thornton hledal před brankou Hörnqvista, ten však na jeho nabídku nedosáhl a hattrick tedy nezkompletoval.
     
    56:02
    Přesilová hra se domácím tentokrát nevyvedla. Mrzet je to ale nemusí, strávili drahocenný čas před hostující brankou, tedy daleko od jejich svatyně, což je pro ně v tuto chvíli nejdůležitější.
     
    57:23
    Další obléhání domácí branky zakončil střelou Mangiapane. Jeho rána z otočky nenadělala domácímu brankáře větší problémy.
     
    58:19
    Úmysl Zadorova najít spoluhráče přes šířku kluziště přečetl Luostarinen, který do jeho nabídky sáhl a dostal kotouč mimo led.
     
    58:46
    I tentokrát Bobrovskij bezchybný. Ruský gólman dnes podal velmi dobrý výkon, kterým se výrazně přičičil, troufám si tvrdit, k vítězství Panthers.
     
    59:38
    Oba týmy jsou srozuměné s výsledkem zápasu. Utkání se tak již pouze dohrává.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou dnešní utkání mezi Floridou Panthers a Calgary Flames. K radosti domácích fanoušků nakonec vítězí Panthers 6:2. Vítězství se však nerodilo snadno. Florida o něm rozhodla definitivně až ve třetí části, kdy nejprve zapsal druhou trefu v zápase Patric Hörnqvist, na něj později navázal i jeho krajan Lucas Carlsson. Výsledek 6:2 tedy vypadá jednoznačně, herně to tak jednoznačné nebylo. I Flames měli své šanci, Sergej Bobrovskij však dnes v brance Panthers předvedl výborný výkon a výrazně se zapříčinil o další vítězství.

    Pro Floridu jde o čtvrté vítězství v řadě. Panthers však nehodlají se sérií výher končit, potvrdit dobrou formu budou chtít za dva dny na ledě Dallasu Stars. To Calgary čeká ve stejný den bitva na ledě aktuálního mistra Tampy.
     
    Zápasové statistiky:
    Střely na branku: 45– 49
    Zablokované střely: 17–24
    Trestné minuty: 4– 6
    Využité přesilové hry: 2– 0
    Vyhraná vhazování: 36– 30
    Bodyčeky: 39– 29.
     
    Dnešní utkání sledovalo 13 164 diváků.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Sergej Bobrovskij (FLA) – 47 zákroků, 2 OG, úspěšnost 95,9%, odchytal 60:00
    Jacob Markström (CGY) – 39 zákroků, 6 OG, úspěšnost 86,7%, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa v utkání

    Radko Gudas (FLA) – 0+0, 1 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 20:40
    Daniel Vladař (CGY) – byl připraven pouze na lavičce

    Tři hvězdy utkání

    1. Patric Hörnqvist (FLA) – 2+0
    2. Brandon Montour (FLA) – 0+3
    3. Sergej Bobrovskij (FLA) – 47 zákroků, úspěšnost 95,9%
     
    To je pro dnešek ode mě vše. Děkuji za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů napočtenou! (03:50:13)

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 6. Hörnqvist (Huberdeau, Ekblad), 14. Duclair (Forsling, Montour), 19. J. Thornton (Montour, Verhaeghe), 40. Lomberg (Luostarinen, Montour), 46. Hörnqvist, 54. Lucas Carlsson (Verhaeghe, A. Lundell) – 8. J. Gaudreau (M. Tkachuk, Kylington), 11. Coleman (Backlund, Zadorov)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Mamin, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, A. Lundell, Huberdeau (A) – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist, Luostarinen, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – T. Pitlick, Backlund (A), Coleman – Mangiapane, D. Dubé, Lucic – T. Lewis, Monahan (A), B. Ritchie.
    Trenér: Darryl Sutet

    Rozhodčí: Lee, St. Pierre – Q'Quinn, Galloway

    Diváci: 13 164
    bahis siteleri