Kobra – Klatovy 5:3 (kon.) | Tábor – Písek 7:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 3:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 6:5 (po pr.) | Žďár n/S – Kometa Brno B 6:4 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 3:7 (kon.) | Bílina – Letňany 2:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 2:6 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 10:4 (kon.) | Řisuty – Cheb 7:6 (kon.)
konec
HC Tábor
7:5 (3:3, 1:2, 3:0)
IHC Králové Písek
Středa 05.01.2022, 18:00 • Zímní Stadion Tábor • 2. liga skupina Jih (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Tábor právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Písek bojoval statečně, výhody prázdné branky ale nezužitkoval. Osud dnešního utkání pečetil přesnou ranou od modré čáry JOSEF HASMAN! Asistence: Tomáš Hajič, Ondřej Šulek.
     
    57:53
    Tábor právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Tábor otáčí vývoj dnešního utkání. Lukáš Endál na sebe navlékl dva hráče a poslal puk JAKUBU MATUŠÍKOVI, jenž se rázem ocitl zcela sám před Richardem Kříže, kterého vyrovnal ukázkovou kličkou do forhendu! Asistence: Lukáš Endál.
     
    46:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Jakub Matušík zachytil vyhození načež poslal puk na Kamila Černého, jehož střela byla někým z hostů sražena až do branky! Asistence: Jakub Matušík.
     
    39:30
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak tohle ještě bude drama, Tábor znovu dává gól do šatny! ONDŘEJ ŠULEK namazal do mezikruží Josefu Hasmanovi. Jeho ránu srazili písečtí pouze na hokejku u tyčky stojícího Šulka, který překonává již marně skákajícího brankáře. Asistence: Josef Hasman.
     
    35:15
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek odskakuje úspěšně na rozdíl dvou branek. JAKUB ČÍŽEK pro sebe získal puk a svižnou ranou kolem hlavy Kristiána Koláře vsítil svou branku číslo dvacet v této sezóně.
     
    29:15
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají druhou přesilovou hru v dnešním klání. Filip Novák dlouho zvažoval, co s pukem. Nakonec zvolil ránu tahem, kterou mimo dosah táborského brankáře tečoval LUKÁŠ VOLF. Asistence: Filip Novák.
     
    19:38
    Tábor právě vstřelil branku!
    Josef Hasman dostal elegantní pas od Lukáše Endála. Ten místo střely ale ještě gentlemansky předložil puk MILANU DANČIŠINOVI, který nedal brankáří hostí žádnou šanci! Asistence: Josef Hasman, Lukáš Endál.
     
    16:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek otáčí vývoj utkání a vede! Před Kristiánem Kolářem se zjevil volný JAKUB ČÍŽEK. Mladík z Motoru ukázal v jaké střelecké pohodě je a střelou na lapačku se nemýlil. Asistence: Lukáš Bednařík.
     
    13:15
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté však stačili zavést kotouč zpět do útočného pásma a zužitkovat početní výhodu zásluhou přesně mířené rány DANIELA DUDÁČKA. Asistence: Jan Sýbek
     
    06:00
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek snižuje na rozdíl jediné branky! O tu se po hezké individuální akci postaral JAN TAMPIER. Bez asistence.
     
    03:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor zatím zažívá úvod, jaký na domácí půdě dlouho nezažil. Jakub Matušík se sice před Koláře prokličkovat nedokázal, stačil ale puk shodit dozadu na JANA RADOŠE, jehož rána od modré se zastavila až o síť písecké branky. Asistence: Jakub Matušík.
     
    02:23
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor po zásluze dává první gól dnešního utkání. Postaral se o něj ukázkovou ranou tahem LUKÁŠ ENDÁL. Asistence: Radek Seidl.

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 3. Endál (Seidl), 4. Radoš (Matušík), 20. Dančišin (Hasman, Endál), 40. Šulek (Hasman), 47. Černý, 58. Matušík (Endál), 60. Hasman (Hajič, Šulek) – 6. Tampier, 14. Dudáček (Sýbek), 17. Čížek (Bednařík), 30. Volf (Novák), 36. Čížek


    HC Tábor: Kolář (Dvořák) – Zíb, Hajič, Černý, Havelka, Radoš, Pařízek, Hubata, Čížek – Seidl, Matušík, Šulek, Hasman, Dančišin, Endál, Bárta, Zayml, Prášek, Švec, Matiášek, Chocholoušek
    Trenér: Arpád Györi

    IHC Králové Písek: Kříž (Buchta) – Kouba, Dudáček, Tampier, Dosek, Hail, F. Novák, Turek – Čížek, Bednařík, Novotný, Brož, Rod, J. Volf, Januška, L. Volf, Sýbek, Šuhaj
    Trenér: Milan Filipi

    Rozhodčí: Daniel Reich – Václav Kubíček, Jiří Roupec
    bahis siteleri