Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 4:0, 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 05.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    45:07
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk dává první gól, a to v přesilové hře. Zasloužená odměna pro hosty. Ondřej Šotkovský vystřelil mimo, ale puk si dojel a následně ho předal FILIPU TOMICZEKOVI, který nachytal Puldu střelou mezi betony! Asistence: Ondřej Šotkovský a Matěj Blaháček.
     
    39:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Povedená druhá část přináší čtvrtou branku z dílny Bruslařů. Projektil Kuchty byl zastavený před Bieleckým, který si poradil s dorážkou Práška. Jako poslední byl na konci akce FILIP PÁRTL, jenž s přispěním odrazu od Bieleckého rozvlnil síť. Asistence: Jaroslav Prášek a Jan Kuchta.
     
    30:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rychlá čtyřminutovka v podání Bruslařů znamená vedení o tři góly! Filip Pártl nahrál na DANA FIALU, který si vylepšil střeleckou pozici a bekhendem pověsil puk do sítě! Asistence: Filip Pártl.
     
    29:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Přečíslení táhl na levé straně DAVID STRAKA, který vzal odpovědnost na sebe a propálil Bieleckého na bližší tyč! Asistence: Petr Hrdlička a Max Kutlvašr.
     
    26:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otevírají střelecký účet utkání! Petr Hrdlička našel DOMINIKA MLEJNKA, který jel na Erika Bieleckého. Mlejnek zkusil na gólmana hostů blafák do bekhendu, který dal mezi betony brankáře! Asistence: Petr Hrdlička.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 27. Mlejnek (Hrdlička), 30. Straka (Hrdlička, Kutlvašr), 31. Fiala (Pártl), 40. Pártl (Prášek, Kuchta) – 46. Tomiczek (Šotkovský, Blaháček)


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Havlík) – Kuchta, Hrbek, Besmák, Číhal, Kutlvašr, Zych – Pártl (C), Mlejnek (A), Hrdlička, Janko, Fiala (A), Straka, Krejčí, Kravec, Prášek.
    Trenér: Václav Adam

    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (41. Ryšavý) – Netolický, Minařík, Sedláček, Slabý, Blaháček (A), Křivohlávek, Cekr – Kesler, Šotkovský, Polách (C), Šembera (A), Tomiczek, Ševčík, Haas, Šucha.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Marek Tichý, Patrik Augusta

    Diváci: 86
    bahis siteleri