Cartagena – Valencia 1:2 (kon.) | Eibar – Mallorca 1:2 (kon.) | Leganés – Real Sociedad 2:3 (kon.)
Linares – Barcelona 1:2 (kon.) | Mirandés – Rayo Vallecano 0:1 (kon.) | Valladolid – Real Betis 0:3 (kon.)
Atlético Baleares – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Alcoyano – Real Madrid 1:3 (kon.)
konec
CD Mirandés
0:1 (0:0)
Rayo Vallecano
Středa 05.01.2022, 20:00 • Estadio Municipal de Anduva • Španělský pohár • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům španělského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Copa del Rey mezi CD Mirandés a Rayo Vallecano.
     
    Rayo Vallecano

    Hostující Rayo Vallecano letos prožívá povedenou sezónu. V prvním kole poháru zvítězilo 2:1 na půdě Guijuela. Následně si výsledkem 3:1 poradilo také s celkem Bargantinos. V ligové soutěži patří Vallecanu šestá pozice se ztrátou tří bodů na třetí Real Betis. O víkendu ale padlo výsledkem 0:2 na půdě Atlética Madrid.
     
    CD Mirandés

    Domácí CD Mirandés je druholigový celek. Do letošního ročníku Copa del Rey vstoupilo Mirandés soubojem na půdě San Roque, kde zvítězilo snadno 3:0. V dalším duelu pak díky výsledku 2:1 postoupilo přes Lugo. Ve druhé lize ale patří domácímu celku až patnáctá pozice. O víkendu ale Mirandés doma přehrálo 2:0 Real Zaragoza.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Mirandés: Ramírez – Lopez, Arroyo, Sanchís, Olguin, Letič – Galabert, Capellini, Rey – Hassan, Marqués
    Náhradníci: Brugue, Camello, Carreira, De Miguel, García, Onaindia, Rafael, Raúl, Rementeria, Riquelme

    Rayo Vallecano: Zidane – Hernández, Maraš, García, Rodrigues – Suárez – Martín, Bebe, Valentin – Falcao, Nteka
    Náhradníci: Aguirre, Arboleda, Bailiu, Dimitrievski, Moreno, Navarro, Ortega, Palazon, Qasmi, Savaljich, Trejo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Mirandés se vydalo do útoku, ale nákop skončil u prvního obránce.
     
    2
    Maraš poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Hernández, nicméně krajní obránce Vallecana nevymyslel průnikovou přihrávku.
     
    3
    Capellini se po levé straně hnal do blízkosti pokutového území, ale jeho centr levačkou skončil na hrudi prvního obránce v bílém.
     
    4
    Falco prováhal první zajímavou možnost. Kolumbijský útočník se dostal k centru z levé strany, ale levou nohou míč netrefil podle svých představ.
     
    5
    Radamel Falcao se hnal za dalším centrem z pravé strany, ale domácí brankář vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic.
     
    6
    Hassan poslal přihrávku na hranici velkého vápna, nicméně tam neměl nikoho ze spoluhráčů v červeném dresu. Vallecano může opět zaútočit.
     
    7
    Hosté zahrávali svůj úvodní rohový kop v dnešním duelu. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, nicméně nikdo v bílém dresu nezakončil.
     
    8
    Domácí zahrávali přímý kop v blízkosti velkého vápna. Centr přiletěl na malé vápno, ale brankář Vallecana míč nechal propadnout do autu.
     
    9
    Další ofenzivní výpad Vallecana zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si na levé straně nepohlídal Rodrigues.
     
    10
    Valentin si podle rozhodčího při zpracování míče na polovině hrací plochy pomohl rukou. Sudí okamžitě odpískal přímý kop pro domácí.
     
    11
    Gelabert na pravé straně trefil soupeře šlapákem a může být rád, že nedostal žlutou kartu. V ofenzivě může pokračovat Vallecano.
     
    12
    Nteka spěchal za nákopem na polovinu soupeře, ale ke zpracování míče mu scházel snad jediný krok. Domácí měli i pořádnou porci štěstí.
     
    13
    Hernández dostal přihrávku na pravou stranu, nakopl míč na levé křídlo, ale Rodrigues už se k odcentrování do pokutového území nedostal.
     
    14
    Vallecano zahrávalo další rohový kop. Na malém vápně se do zakončení tlačil Radamel Falcao, ale důrazný stoper jej k míči nepustil.
     
    15
    Bebe na levé straně sice vybojoval míč v souboji se soupeřem, ale kolmicí mezi obránce jej znovu odevzdal hráčům domácího Mirandés.
     
    16
    Martín na levé straně získal odražený míč, zasekl si jej na střed a odcentroval. Hned první zadák domácího mužstva balón odehrál do bezpečí.
     
    17
    Martín si od postranní čáry navedl míč na střed do palebné pozice a zakončil pravačkou. Jeho rána skončila vysoko nad břevnem.
     
    18
    Po rychlé kombinaci se z voleje opřel do padajícího míče hostující Bebé, ale jeho rána skončila vysoko nad břevnem.
     
    19
    Hernández dostal přihrávku na pravou stranu, dobře si míč zpracoval a posunul rozehrávku na polovinu soupeře. Hraje se hodně opatrně.
     
    20
    Skvělou práci při napadání soupeřovy rozehrávky odvedl domácí Gelabert, který dostal zadáky Vallecana pod tlak a získal vhazování.
     
    21
    Maraš na polovině hřiště získal míč a rozehrál na levou stranu. Jeho nákop ale proskákal až do zámezí.
     
    22
    Bebe napadal rozehrávku soupeře, ale nevybojoval míč pro Vallecano. Domácí celek se nyní alespoň chvíli snaží podržet míč na kopačkách.
     
    23
    Domácí brankář vystartoval po rohovém kopu Vallecana na malé vápno a schoval míč do rukavic. Sudí navíc viděl útočný faul.
     
    24
    Radamel Falcao sprintoval za přihrávkou do volného prostoru, ale míč neudržel na trávníku. Kolumbijský snajpr je zatím bráněn výborně.
     
    25
    Domácí vhazovali na levé straně hrací plochy. Kombinace Mirandés však skončila nepřesným centrem do pokutového území soupeře.
     
    26
    Bebe spěchal za nákopem na levou stranu, ale míč se po mokrém trávníku svezl do autu. Vallecano zatím zkouší obranu domácích překonávat vzduchem.
     
    27
    Sudí si všiml, že jeden ze stoperů Vallecana zahrál v blízkosti pokutového území rukou a nařídil přímý kop pro domácí z nebezpečné pozice.
     
    28
    Domácím se rozehrávka přímého kopu vůbec nepovedla. Střela z dobré vzdálenosti ohrozila diváky na tribuně za brankou.
     
    29
    Capellini se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, ale zadáci Vallecana se stačili vrátit a nepustili domácího fotbalistu k míči.
     
    30
    Domácí Mirandés po půlhodině hry zahrávalo další přímý kop. Centr směřoval na malé vápno, ale první hlavičkář míč odehrál do bezpečí.
     
    31
    Bebe ve výskoku zasáhl jednoho z obránců loktem a může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    32
    Andrés na pravé straně zkoušel udržet míč ve hře i ve skluzu, ale podle asistenta rozhodčího už balón opustil hrací plochu.
     
    33
    Bebe se v pokutovém území dostal k centru z levé strany a zakončil z voleje. Jeho ránu ale zablokoval první hráč v červeném dresu.
     
    34
    Vallecano zahrávalo další rohový kop. Centr se snesl na malé vápno, ale tam nikdo v bílém dresu nepředčil ve vzduchu domácí zadáky.
     
    35
    Hostující brankář Zidane si po delší době sáhl na míč. Gólman Vallecana okamžitě otočil směr hry nákopem na levou stranu.
     
    36
    Rey si míč navedl do blízkosti velkého vápna, odkud v tísni zakončil levačkou, ale jeho projektil se vznesl vysoko nad břevno.
     
    37
    Bebe na levé straně obešel jednoho ze soupeřů a vnějším nártem odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka však nenašla adresáta.
     
    38
    Martín na pravé straně obešel soupeře, navedl si míč na střed a zakončil levačkou. Jeho dělovka však skončila vysoko nad břevnem.
     
    39
    Valentin si na hranici velkého vápna pěknou kličkou položil soupeře a zakončil placírkou. Jeho projektil se vznesl vysoko nad břevno.
     
    40
    Hernández na pravé straně obešel soupeře, přenesl hru na střed, nicméně tam neměl spoluhráče. Domácí brání urputně.
     
    41
    Hernández z pravé strany nakopl míč na hranici velkého vápna, nicméně Nteka byl faulován. Hosté budou kopat přímý kop z dobré pozice.
     
    42
    Rayo Vallecano zahrávalo přímý kop v blízkosti velkého vápna. Centrovaný míč propadl na malé vápno, ale nikdo v bílém na něj nedosáhl.
     
    43
    Gelabert se hnal za pobídkou za obranu, ale hostující brankář Zidane potvrdil skvělé čtení hry, vyrazil za hranici velkého vápna a míč odkopl do bezpečí.
     
    44
    Nteka se uvolnil kličkou na pravou stranu a domácí Rey jej zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku. I tento prohřešek se obešel bez karty.
     
    45
    Hosté po přímém kopu reklamovali v pokutovém území ruku jednoho z obránců, ale sudí měl dobrý výhled a ihned ukázal, že penaltu pískat nebude.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme se branky nedočkali. Mnohem aktivnější bylo favorizované Rayo Vallecano. Největší šanci měl v úvodu Falcao, ale levačkou branku netrefil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hostující celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Vallecano se ihned vydalo do útoku, ale domácí obrana si poradila.
     
    47
    Hostující brankář Zidane vyběhl na hranici velkého vápna, kde získal odražený míč a nakopl jej na levou stranu.
     
    48
    Zadáci Vallecana uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Nikdo v červeném dresu jejich akci zatím neatakuje.
     
    49
    U míče jsou nyní domácí zadáci, ale ani fotbalisté Mirandés se zatím nikam zrovna neženou. Defenziva Vallecana brání výborně.
     
    50
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření.
     
    52
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Gelabert, přichází Riquelme.
     
    54
    Vallecano se dostalo do blízkosti velkého vápna, ale centr z pravé strany skončil v rukavicích připraveného gólmana domácích.
     
    55
    Capellini se hnal s míčem z levé strany do blízkosti velkého vápna, ale jeho centr skončil v místech, kde číhal pozorný obránce.
     
    56
    Hassan se na pravé straně pokutového území dostal k odraženému míči, ale jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky na tribunu.
     
    57
    Rey při napadání rozehrávky hostů dojel jednoho z obránců nedovoleným způsobem. Vallecano tak bude rozehrávat.
     
    58
    Rodrigues na levé straně obešel soupeře, ale nedokázal se dostat k odcentrování. Jeho pobídka levou nohou skončila v rukavicích brankáře.
     
    59
    Gólman domácího celku si dal pozor na kolmici za obranu, vyrazil ven z branky a nakopl míč na pravé křídlo. Jeho pobídka nenašla adresáta.
     
    60
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Valentin, přichází Trejo.
     
    61
    Domácí se usadili v blízkosti velkého vápna, ale jejich kombinace je zatím hodně kostrbatá. Vallecano se brání bez problémů.
     
    62
    Domácí si vytvořili svou dosud největší šanci v dnešním souboji! Dělovka zpoza velkého vápna orazítkovala břevno hostující svatyně!
     
    63
    Mirandés zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej jeden z domácích hráčů dostal do sítě, ale asistent rozhodčího odmával ofsajd!
     
    65
    Vallecano kombinuje s míčem na polovině soupeře. Hráči v bílém se poučili z předchozích minut a už opět hrají aktivněji.
     
    66
    Před domácí branku přiletěl vysoký centr z levé strany, nicméně domácí brankář vyrazil na malé vápno a stáhl si míč ze vzduchu do rukavic.
     
    67
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Rayo Vallecano nakonec prolomilo své ofenzivní trápení a dostalo míč za záda domácího brankáře! Na centr z levé strany si na malém vápně naskočil ANDRÉS MARTÍN a hlavou jej uklidil k tyči!
    67. Andrés MARTÍN - 0:1
     
    69
    Domácí celek teď musí otevřít hru, což budou chtít hosté využít k rychlým protiútokům.
     
    71
    Domácí se dostali do blízkosti velkého vápna, ale centr z levé strany nakonec zarotoval do rukavic připraveného brankáře.
     
    72
    Vallecano po vstřelení úvodní branky dnešního souboje pokračuje ve vynikající defenzivě a Mirandés prakticky nepouští do blízkosti velkého vápna.
     
    73
    Capellini na levé straně obešel soupeře, dostal se k odcentrování do velkého vápna, jenže tam neměl nikoho v červeném dresu.
     
    74
    Zadáci Vallecana opět uklidňují rozehrávku na své polovině. Do rozehrávky se zapojil i hostující brankář Zidane.
     
    75
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Hernandez, přichází Balliu.
     
    76
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Rey, přichází Brugue.
     
    77
    Martín nakopl míč na levou stranu, ale tam se nedovoleným zákrokem provinil Nteka. Domácí rychle spěchají s rozehrávkou.
     
    78
    Domácí Brugué se dostal do zakončení v blízkosti velkého vápna, ale jeho rána levačkou skončila vysoko nad břevnem.
     
    79
    Mohlo být vyrovnáno! Marqués si naběhl na kolmici mezi stopery, ale jeho střela levou nohou skončila na kopačce brankáře hostů!
     
    80
    Domácí celek se začíná dostávat do tlaku. Vallecano však brání v pevném bloku a snaží se soupeře nepouštět do šancí.
     
    81
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Marqués, přichází Camello.
     
    82
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Nteka, přichází Moreno.
     
    84
    Zpoza velkého vápna se do zakončení dostal Camello, jehož dělovka pravačkou proskákala kolem vzdálenější tyčky.
     
    85
    Sanchís se stáhl na vlastní polovinu a levou nohou před rozběhnutým soupeřem odkopl míč vysoko na tribunu.
     
    86
    Domácí v závěru tlačí, ale jejich kombinace zatím nevedou k zakončení. Defenziva Vallecana hraje pozorně.
     
    87
    Camello vybojoval pro domácí celek rohový kop, ale následný centr přiletěl pouze na malé vápno, kde zasáhl první obránce.
     
    88
    Zidane si dal pozor na centr z pravé strany a před dobíhajícím soupeřem míč raději vyboxoval ven z pokutového území.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Arroyo (CD Mirandés).
     
    90
    Mirandés se hnalo do útoku po pravé straně. Centr skončil na malém vápně, kde bez problémů zasáhla defenziva Vallecana.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90+2
    Vallecano se usadilo na polovině soupeře, kde hosté kombinovali s míčem, nicméně jejich akce neskončila přesným centrem.
     
    90+3
    Moreno si naskočil na vysoký centr z levé strany, ale hlavičkou ze záklonu poslal míč vysoko nad břevno.
     
    90+4
    Arroyo dostal přihrávku do pokutového území, kde se pěkně uvolnil a zakončil levačkou. Jeho projektil skončil na bloku obránce.
     
    90+5
    Letič z levé strany centroval do šestnáctky, nicméně jeho pobídka si našla cestu do rukavic hostujícího brankáře.
     
    90+7
    Domácí Lopez zastavil unikajícího soupeřem faulem ve vyložené šanci a musí do sprch!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Rayo Vallecano potvrdilo roli favorita a vítězí na půdě Mirandés 1:0. Mnohem aktivnější bylo favorizované Rayo Vallecano. Největší šanci měl v úvodu Falcao, ale levačkou branku netrefil. Po změně stran naopak hrozili domácí, nicméně jejich branka po rohu neplatila pro ofsajd. Rozhodující moment přišel v 67. minutě, kdy se hlavou prosadil Martín. Domácí v závěru ještě tlačili, ale znovu už míč do sítě nedostali.
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:10. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 7:14. (21:58:03)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 67. Martín

    Karty:   89. Arroyo (MIR)   90+7. Lopez (MIR)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:10. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 7:14.
    CD Mirandés: Ramírez – Lopez, Arroyo, Sanchís, Olguin, Letič – Galabert (52. Riquelme), Capellini, Rey (76. Brugue) – Hassan, Marqués (81. Camello)
    Náhradníci: Brugue, Camello, Carreira, De Miguel, García, Onaindia, Rafael, Raúl, Rementeria, Riquelme

    Rayo Vallecano: Zidane – Hernández (75. Balliu), Maraš, García, Rodrigues – Suárez – Martín, Bebe, Valentin (60. Trejo) – Falcao, Nteka (82. Moreno)
    Náhradníci: Aguirre, Arboleda, Bailiu, Dimitrievski, Moreno, Navarro, Ortega, Palazon, Qasmi, Savaljich, Trejo
    bahis siteleri