N.Novgorod – Barys 0:0 (odl.) | Dynamo Moskva – Jokerit 2:3 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:3 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Viťaz Moskevská oblast
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Úterý 11.01.2022, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Nikita GUSLISTOV - 2:3
     
    60:41
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Risk domácí lavičky s odvoláním brankáře nevyšel. Chochlov ještě přes celé hřiště napálil jen zadní mantinel, ale NIKITA GUSLISTOV si kotouč dojel a pohotově uklízí do prázdné brány.
    Asistence: Ilja Chochlov.
    59:49 Ivan ZINČENKO - 2:2
     
    59:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Drtivý nápor domácích je korunován úspěchem a remízový král míří do dalšího prodloužení. IVAN ZINČENKO se skvěle zorientoval na brankovišti a bekhendem z úhlu vrátil z úhlu do sítě Audetteovu střelu, která narazila do betonu Podjapolského.
    Asistence: Daniel Audette, Miro Aaltonen.
     
    59:02
    Saprykin spěchá na střídačku, na led skáče šestý hokejista Viťazu.
     
    56:51
    Jegor Zubov mohl v oslabení vyrovnat! Přečíslení v tandemu na jediného beka zakončil sám, mířil dobře na zadní tyč, ovšem Vladislav Podjapolskij vytáhl klíčový zákrok hranou betonu.
     
    56:24
    Vyloučení v týmu Viťaz Moskevská oblast (Michail Smolin – 2 min., nedovolené bránění).
    Za nic neřešící zákrok na Chochlova u mantinelu ho tři a půl minuty před koncem a za stavu 1:2 trenér Babenko těžko pochválí...
     
    49:43
    A znovu Daniel Audette! Tentokrát po parádní otočce u mantinelu zmátl dva hráče a najel si zprava před brankáře, pokus prostřelit Podjapolského pod paží však nevyšel.
    47:45 Ojamäki selhal při trestném střílení
     
    47:45
    Niko Ojamäki neproměnil trestné střílení! Král kanadského bodování zakončil slabě po ledě a vedle brány jako někde v odborářské lize.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Robin Press – 2 min., držení). Zároveň bylo nařízeno trestné střílení za následné hákování v době, kdy již rozjetý Ojamäki ujížděl sám na brankáře.
     
    45:12
    Vyloučení v týmu Viťaz Moskevská oblast (Michail Smolin – 2 min., faul kolenem).
     
    43:58
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Ilja Chochlov – 2 min., hákování). Trestuhodné oslabení za faul v útočném pásmu.
    40:53 Daniil VOVČENKO - 1:2
     
    40:53
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Příklep Ilji Chochlova Saprykin ztlumil, ale bez jeho vědomí mu kotouč propadl za záda. Tam si dojel DANIIL VOVČENKO dříve než podolští beci a doklepl ho do brány.
    Asistence: Ilja Chochlov, Vladislav Podjapolskij.
     
    38:40
    Podjapolskij vůbec nevěděl, kde má puk – na rozdíl od Ojamäkiho, který si propadlý kotouč za bránou dojel a zkusil chytře o brankářova záda skórovat. Naštěstí pro Podjapolského se puk neodráží za čáru.
     
    35:36
    Hosté již byli v pěti, když Vladislav Podjapolskij vytáhl fantastický semafor vsedě proti golfáku Stěpana Starkova do protipohybu.
     
    33:27
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Daniil Vovčenko – 2 min., podrážení).
    32:17 Jegor MOROZOV - 1:1
     
    32:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    V témže střídání již hosté udeřili a vyrovnávají, když jeden z bránících hráčů byl stále v nevýhodě bez hole. V tlačenici před brankovištěm se nejlépe zorientoval JEGOR MOROZOV a došťouchl Stenqvistovu zpětnou přihrávku.
    Asistence: Jakob Stenqvist, Nikolaj Timašov.
     
    26:33
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Igor Geraskin – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:31
    Zdálo se, že Nikita Gončarov jen zavážel kotouč proti přesile do útočného pásma. Tam se však dokázal skvěle prokličkovat až před gólmana, který vyráží a po následném vyhození hostů přes všechny čáry je poprvé ve druhé třetině pískáno.
     
    18:15
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Andrej Alexejev – 2 min., hákování).
    15:02 Vitalij POPOV - 1:0
     
    15:02
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Smolin objížděl bránu a zakončoval do zahuštěného prostoru bekhendem po ledě. Trefil sice jen brusle hostujícího Abrosimova, odražený puk ale umístil prudce pod víko VITALIJ POPOV a raduje se z teprve třetího gólu v tomto ročníku.
    Asistence: Michail Smolin, Daniel Audette.
    12:49 Arkalov trefuje po Gončarovově přihrávce tyč
     
    12:49
    Obrovská šance podolských hokejistů! Z přečíslení 3 na 2 dostal od Nikity Gončarova skvělou přihrávku na pravé křídlo Ilja Arkalov a nad roztaženým a ležícím brankářem zazvonil na břevno odkryté brány.
     
    6:10
    Naprosto volný Daniil Vovčenko dostal nabito na levý kruh pro vhazování a dělovým golfákem trefil jen vyrážečku Igora Saprykina, který se stačil přemístit.
     
    5:07
    Vyloučení v týmu Viťaz Moskevská oblast (Stěpan Starkov – 2 min., podrážení). Zbytečný faul za bránou soupeře.
     
    4:45
    Severstal převzala iniciativu a její nápor završil obránce Ilja Chochlov, který krásnou stahovačkou oklamal Zinčenka, avšak mezi Saprykinovy betony kotouč neprostrčil.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 16. V. Popov (Smolin, Audette), 60. I. Zinčenko (Audette, M. Aaltonen) – 33. J. Morozov (Stenqvist, Timašov), 41. Vovčenko (Chochlov, Podjapolskij), 61. Guslistov (Chochlov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Dorožko) – K. Ljamin, D. Musin, Jepišin, Jegor Voronkov, Golovkov, Borodkin, Rydčenko, F. Zotov – Starkov, Ojamäki, M. Aaltonen – V. Popov, Smolin, Audette – N. Gončarov, Rasskazov, Arkalov – Urulin, I. Zinčenko, Zubov.
    Trenér: Babenko.

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Chochlov, Press, Timašov, Stenqvist, M. Chabarov, N. Makejev, Čurkin – J. Morozov (C), Joonas Nättinen, Liška – Kodola, Vovčenko, Pilipenko – D. Dumbadze, Geraskin, Guslistov – Rooba, A. Alexejev, Abrosimov – M. Kazakov.
    Trenér: Razin.

    Rozhodčí: Bukin, Naumov – Novikov, Sivov

    Diváci: 1351
    bahis siteleri