Washington – Boston 3:7 (kon.) | Colorado – Seattle 4:3 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 3:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:7 (2:2, 1:4, 0:1)
Boston Bruins
Úterý 11.01.2022, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:59 Brad MARCHAND - 3:7
     
    50:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins otevírají skóre i v této třetině. A je tu další dvougólový střelec. Po Smithově střele se kotouč odrazil právě k BRADU MARCHANDOVI, který první dorážkou neuspěl, ale tou druhou uř dokázal puk poslat za Vaněčkovy záda. Další asistenci má i neskutečný Grzelcyk. Asistence: Craig Smith a Matt Grzelcyk.
    34:08 T. J. Oshie - 3:6
     
    34:08
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals konečně odpovídají! T. J. OSHIE se prosazuje po deseti zápasech bez vstřelené branky. Do jízdy mu k tyči poslal kotouč Ovečkin, a Oshie už jen zasunul do volné klece. Asistence: Alexandr Ovečkin a Jevgenij Kuzněcov.
    33:09 Erik HAULA - 2:6
     
    33:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečná dominance Bostonu, který vstřelil už čtvrtou branku za tuto třetinu. Poprvé se prosadil ERIK HAULA, jenž dostal kotouč od Halla na levý kruh, odkud přesnou střelou do pravého vinglu překonal Vaněčka.. Asistence: Taylor Hall Matt Grzelcyk.
    28:54 David PASTRŇÁK - 2:5
     
    28:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vaněček moc dlouho své čisté konto neudrží! Boston podruhé v zápase skóruje v rychlé sekvenci. DAVIDU PASTRŇÁKOVI stačila jedna minuta a jedna sekunda, aby navýšil po akci dva na jednoho, kterou zakončoval po přihrávce Halla. Asistence: Taylor Hall a Urho Vaakanainen.
    27:53 Craig SMITH - 2:4
     
    27:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston zvyšuje a vstřeluje už čtvrtý gól! Lazar obtočil branku a chtěl nasměrovat na spoluhráče před ní. Ten kotouč nezískal, ale stejně tak ho nedostal ani nikdo z jeho soupeřů, a tak touš zachytil až CRAIG SMITH na pravé straně a poslal ho do prázdné branky. Asistence: Curtis Lazar a Anton Blidh.
    22:01 Matt GRZELCYK - 2:3
     
    22:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston otáčí utkání na začátku druhé třetiny! MATT GRZELCYK si s pukem sjel za modrou čáru, napřáhl a vyslal parádní kotouč do horního růžku Fucalovy branky. Asistence: Anton Blidh.
    19:15 Brad MARCHAND - 2:2
     
    19:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté jsou v euforii! BRAD MARCHAND totiž právě srovnal skóre. Postřeboval k tomu jen jednačtyřicet sekund od předchozího gólu. Parádně vypálil z levé strany, spoluhráč ještě kotouči uhnul a ten skončil v síti. Asistence: Matt Grzelcyk a David Pastrňák.
    18:34 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    18:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté snižují z přesilovky! Marchand parádně z kruhu naservíroval mezi nohami soupeře naskrz pásmem kotouč DAVIDU PASTRŇÁKOVI, který okamžitou střelou vymetl branku. Asistence: Brad Marchand a Matt Grzelcyk.
    12:32 Conor SHEARY - 2:0
     
    12:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington jde do dvoubrankového vedení! CONOR SHEARY se trefuje navíc podruhé v zápase. Tentokrát si počkal na levém kruhu, až se k něm míč dostane ze skrumáže za brankou. To se taky stalo a Sheary neskutečnou parádní střelou vymetl z první šibenici. Bez asistence.
    03:02 Conor SHEARY - 1:0
     
    03:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou rychle do vedení! CONOR SHEARY zbystřil, když se kotouč od zadního mantinelu odrazil a zamířil před branku. Následně ho získal, přehodil si ho a vhodil do branky. Asistence: Nic Dowd a Garnet Hathaway.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 4. Sheary (N. Dowd, Hathaway), 13. Sheary, 35. Oshie (Ovečkin) – 19. Pastrňák (B. Marchand, Grzelcyk), 20. B. Marchand (Grzelcyk, Pastrňák), 23. Grzelcyk (Blidh), 28. Craig Smith (Lazar, Blidh), 29. Pastrňák (T. Hall, Vaakanainen), 34. Haula (T. Hall, Grzelcyk), 51. B. Marchand (Craig Smith, Grzelcyk)


    Washington Capitals: Fucale (28. Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, T. van Riemsdyk, J. Schultz, Irwin – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sprong, Bäckström, T. Wilson (A) – Sheary, Eller, McMichael – Hathaway, N. Dowd, Hagelin.
    Trenér: P. Laviolette

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, Vaakanainen, J. Moore – Craig Smith, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák (A), Haula, T. Hall – O. Steen, Coyle, Kuhlman – Lazar, Frederic, Blidh.
    Trenér: B. Cassidy

    Rozhodčí: Rooney, Morton – Cherrey, Deschamps
    bahis siteleri