Washington – Boston 3:7 (kon.) | Colorado – Seattle 4:3 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Seattle Kraken
Úterý 11.01.2022, 03:10 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:17 Nazem KADRI - 4:3
     
    54:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Obrat je tady, Colorado už vede! Domácí tým se dostal do rychlého brejku, přečíslení na sebe vzal na levé straně NAZEM KADRI, prohlédl si situaci a pověsil puk pod horní tyčku Grubauerovy branky – 4:3. Asistence: Tyson Jost, André Burakovsky.
    51:47 Devon TOEWS - 3:3
     
    51:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Nápor domácích přinesl své ovoce po Makarově střele od modré, která trefila tyčku, dostala se k DEVONU TOEWSOVI, ten šikovně nastavil brusli a od té se puk odrazil za brankovou čáru. Rozhodčí pak ještě zkoumali na videu, zda nedošlo ke kopnutí, ale po chvilce gól definitivně uznali – 3:3. Asistence: Cale Makar, Nazem Kadri.
    37:00 Nicolas AUBE-KUBEL - 2:3
     
    37:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo na výbornou a je to zase o pouhý jediný gól. Po levé straně se do útočného pásma dostal Burakovsky, jeho pokus ještě Grubauer vyrazil, nicméně k dorážce se dostal NICOLAS AUBE-KUBEL a pohotově zametl puk za brankovou čáru – 2:3. Asistence: André Burakovsky, Jack Johnson.
    34:20 Colin BLACKWELL - 1:3
     
    34:20
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté unikají do dvoubrankového náskoku! Seattle se dostal do útočného pásma, od zadního mantinelu přišla přihrávka na modrou čáru, odkud nahodil Oleksiak a před brankou stínící COLIN BLACKWELL parádně tečoval za Francouzova záda. Ten proti změně dráhy letu puku nemohl nic dělat a je to 1:3. Asistence: Jamie Oleksiak, Yanni Gourde.
    24:49 Jared MCCANN - 1:2
     
    24:49
    Seattle právě vstřelil branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a dostali se do vedení. Seattle zůstal v útočném pásmu, od levého mantinelu vystřelil JARED MCCANN a jeho překvapivý pokus z ostrého úhlu prošel za Francouzova záda – 1:2! Asistence: Marcus Johansson, Vince Dunn.
    09:16 Marcus JOHANSSON - 1:1
     
    09:16
    Seattle právě vstřelil branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a Seattle srovnává skóre. Hosté předvedli v útočném pásmu opravdu rychlou kombinaci, z levého kruhu vystřelil Everle, před brankou tečoval MARCUS JOHANSSON a ten usměrnil puk mimo místa, která pokrýval Francouz – 1:1. Asistence: Jordan Eberle, Jared McCann.
    05:50 Nicolas AUBE-KUBEL - 1:0
     
    05:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z protiútoku udeřili hráči Colorada! Ti se dostali do rychlého kontru, po svižné výměně puku v útočném pásmu zakončoval z mezikruží NICOLAS AUBE-KUBEL a svým švihem nedal Grubauerovi jakoukoliv šanci na zákrok – 1:0. Asistence: Logan O'Connor, Alex Newhook.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Aube-Kubel (L. O'Connor, Newhook), 37. Aube-Kubel (Burakovsky, J. Johnson), 52. D. Toews (Makar, Kadri), 55. Kadri (Jost, Burakovsky) – 10. Marcus Johansson (Jordan Eberle, McCann), 25. McCann (Marcus Johansson, Vince Dunn), 35. Blackwell (Oleksiak, Gourde)


    Colorado Avalanche: Francouz (Kuemper) – Makar, D. Toews, Girard, Byram, E. Johnson (A), J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Compher, Kadri – L. O'Connor, Newhook, Aube-Kubel – Helm, Jost, MacDermid.
    Trenér: Jared Bednar

    Seattle Kraken: Grubauer (Driedger) – Oleksiak, Giordano (C), A. Larsson (A), Soucy, Vince Dunn, Lauzon – Jordan Eberle, McCann, Marcus Johansson – Blackwell, Gourde, Järnkrok – Appleton, Geekie, Donato – Donskoi, Wennberg, Sheahan.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: StLaurent, Kozari – Alphonso, Pancich

    Diváci: 17 516
    bahis siteleri