Jablonec – Sparta B 3:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
3:2 (1:0)
AC Sparta Praha B
Úterý 11.01.2022, 10:30 • Horní Počernice (UMT), Praha. • Tipsport liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    86
    Pražané se rychlou akci dostali až před vápno Jablonce a byl to snad Jonáš, kdo zajímavým obloučkem poslal míč na bránu Severočechů, Vajner ale jeho pokus chytá.
     
    83
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Malínský, přichází Ali-Abubakar.
     
    81
    Po delší době zakončení svěřenců Petra Rady, dostal se k němu Tomáš Smejkal, ale jeho přízemní rána pět metrů před vápnem Sparty postrádala přesnost.
     
    70
    Tým Sparta B právě vstřelil branku!
    Sparta snižuje na 2:3! Centr Tvaroha z pravé strany přizvedla obrana Jablonce na hraně velkého vápna do vzduchu, odkud si míč skvěle na prsa zpracoval DANIEL ŽÍŽALA, jenž následně předvedl s balonem parádní otočku kolem vlastní osy a tvrdou přízemní ránu k pravé tyči, Vajner se natahoval marně, Pražané ztrácí už jen gól!
     
    65
    K odraženému míči se na hranici velkého vápna dostal snad Šimáček, jenž ho tvrdou přízemní ranou poslal na klec Jablonce, brankář Vajner však pokus do středu vlastní svatyně s přehledem chytá.
     
    60
    Tým Sparta B právě vstřelil branku!
    Pražané korigují na 1:3! Střílenou přihrávku dostal z levé strany šestnáctky před již prázdnou klec vyběhnuvšího Vajnera VÁCLAV DUDL, jenž pohodlně uklidil míč z bezprostřední blízkosti do prázdné klece Jablonce.
     
    57
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec ve druhé půli dominuje výrazněji než v první pětačtyřicítce. Tomáš Malínský si nyní prohodil role s DAVISEM IKAUNIEKSEM, jenž od něj dostal míč z pravé strany a z bezprostřední blízkosti nemilosrdně zakončil – 3:0 pro Severočechy! Asistence: Tomáš Malínský.
     
    56
    Nyní se na levé straně krásně uvolnil Surzyn, jenž si navedl míč na penaltu a téměř z puntíku poslal míč jen těsně nad břevno svatyně Jablonce!
     
    55
    Dvě dobré šance nyní spálil Antonín Vaníček! Nejprve pálil z otočky v šestnáctce Sparty těsně nad, následně na hraně velkého vápna špatně trefil průnikovou přihrávku a jeho pokus se znovu mezi tři tyče nevešel.
     
    50
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec vede 2:0! Centr z pravé strany vrátil Ikaunieks hlavičkou na přední tyč, kde kolem přední tyče procpal přes Kotka míč do sítě TOMÁŠ MALÍNSKÝ, jenž je již dvoubrankovým střelcem tohoto duelu! Asistence: Davis Ikaunieks.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Kotek, přichází Benada.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Borkovec, přichází Tvaroh.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Krajinský, přichází Piško.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Gedeon, přichází Večerka.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Patrák, přichází Chervak.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Ryneš, přichází Šilhart.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Vydra, přichází Jonáš.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Gelashvili, přichází Šimáček.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Horák, přichází Dudl.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Turyna, přichází Schánělec.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Kozák, přichází Žížala.
     
    42
    Tomáš Hübschman posílal kolmou průnikovou přihrávku do vápna soupeře, kde skvělým obranným zákrokem a skluzem zastavil pas na poslední chvíli Gelashvili, jinak by měl Jablonec tutovou šanci.
     
    38
    Tomáš Malínský dával z pravého křídla krásně na osu hřiště před velké vápno, kde se ke střele dostal Tomáš Hübschman, jemuž ale střela absolutně nesedla.
     
    28
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec jde do vedení! Přihrávku Severočechů do šestnáctky Pražané zastavili, k odraženému míči se ale dostal TOMÁŠ MALÍNSKÝ, jenž ho nádherným lobem přes beka zpoza velkého vápna poslal přesně k vzdálenější tyči! 1:0 pro Severočechy!
     
    27
    Vydra obešel brankáře Vajnera a už se chytal poslat míč z ostrého úhlu do sítě, na poslední chvíli balon vykopl z brankové čáry jeden z obránců Jablonce.
     
    21
    V Horních Počernicích mají dnes velké technické problémy s přenosem, který spíš nefunguje, než naopak, nyní tak bohužel úplně nevíme, co se na hřišti děje.
     
    7
    Pražané se dostali k rohovému kopu z pravé strany, po centru z tohoto prostoru hlavičkoval přibližně na penaltě Turyna, ale Vajner jeho hlavičku nádhernou robinsonádou vyráží!

    Petr Šatalík


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 28. Malínský, 50. Malínský, 57. Ikaunieks – 60. Dudl, 70. Žížala


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 5:5.
    FK Jablonec: Vajner – Surzyn, Kubista, Štěpánek, Holík – Hübschman – Nykrín, Smejkal, Vaníček, Malínský (83. Ali-Abubakar) – Ikaunieks.
    Náhradníci: Hanuš – Krob, Werani, Ali-Abubakar.

    Trenér: Petr Rada.

    AC Sparta Praha B: Kotek (46. Benada) – Borkovec (46. Tvaroh), Gelashvilli (46. Šimáček), Horák (46. Dudl), Krajinský (46.Piško) – Gedeon (46. Večerka), Ryneš (46. Šilhart), Vydra (46. Jonáš) – Turyna (46. Schánělec), Kozák (46. Žížala), Patrák (46. Chervak).
    Náhradníci: Benada – Večerka, Chervak, Dudl, Šilhart, Jonáš, Piško, Tvaroh, Šimáček, Schánělec, Žížala.

    Trenér: Michal Horňák.
    bahis siteleri