Tottenham – Chelsea 0:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
0:1 (0:1)
Chelsea FC
Středa 12.01.2022, 20:45 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglický Ligový pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:48:14)
    Chelsea postoupila do finále anglického ligového poháru
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:12.
     
    Prvním finalistou anglického ligového poháru se stala londýnská Chelsea. I odvetné semifinálové utkání zvládla proti městskému rivalovi vítězně, Tottenham porazila na jeho vlastním hřišti 1:0.

    Jediný gól střetnutí vstřelil v 18. minutě stoper Antonio Rüdiger, jenž využil zaváhání Golliniho při centru Mounta od rohového praporku a zády dopravil míč i s přispěním břevna za brankovou čáru. Tottenham posléze přidal na aktivitě a ve zbytku utkání si vypracoval více gólových příležitostí, avšak Kepa ukázal, že absence Mendyho není tak velkou ztrátou a předvedl několik velmi pěkných zákroků. Jednou sice inkasoval, leč trefa Kanea neplatila pro ofsajd.

    Ve finále se svěřenci kouče Tuchela se střetnou buď s Liverpoolem, nebo s Arsenalem, mezi těmito celky ještě nebyl odehrán ani první zápas.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+9
    V závěrečných vteřinách měl vyrovnávací trefu na kopačce Ryan Sessegnon. Vyběhnuvší Kepa Arrizabalaga ovšem o čisté konto nepřišel, vytáhl povedený zákrok levou nohou.
     
    90+8
    Ze střední vzdálenosti vyzkoušel zřejmě poslední ránu zápasu Harry Kane. Kulatý nesmysl skončil mezi trojicí obětavě blokujících fotbalistů v modrém.
     
    90+7
    Antonio Rüdiger mohl hrát dopředu, ale rozhodl se dopřát ještě pár doteků s míčem Kepovi, španělský gólman přenesl hru doleva na Alonsa.
     
    90+6
    The Blues moc dobře ví, že mají finále v kapse. Kombinují na polovině soupeře a už i domácí čekají na závěrečný Marrinerův hvizd.
     
    90+5
    Oliver Skipp si nejspíš spletl strany, protože sprintoval směrem k vlastní bráně. Měl štěstí, že špičkou kopačky zvládl přihrát Gollinimu, Lukaku nepříjemně dotíral.
     
    90+4
    Spurs přesunuli hru na útočnou polovinu. Z hranice velkého pokutového území pálil Harry Kane, dvojici protihráčů nepropálil.
     
    90+3
    Taktický faul Kantého, který zezadu stáhl za dres k zemi Skippa. Rozhodčí přerušil hru, středopolař Højbjerg okamžitě rozehrál.
     
    90+2
    Zápas může pokračovat. Fotbalisté musí zapomenout na chvíle klidu a dostat se zpátky do provozní teploty, což se některým možná nepodaří ani do závěrečného hvizdu, na nějž už dlouho čekat nebudeme.
     
    90
    Bohužel to skutečně vypadá, že na tribunu museli záchranáři, takže se jedná s velkou pravděpodobností o kolaps fanouška. Snad vše dobře dopadne.
     
    90
    Uplynulo 90 minut základní hrací doby. Nastavuje se šest minut, nicméně lze očekávat, že se bude hrát ještě o něco déle.
     
    88
    Momentálně nikdo netuší, co se děje. Fotbalisté stojí s rukama založenýma v bok, Kepa Arrizabalaga se protahuje, Thomas Tuchel se konečně mohl posadit...
     
    87
    Stále se nehraje, Andre Marriner čeká na pokyny.
     
    86
    Hra pozastavena kvůli zatím nespecifikovaným problémům z hlediště. Může jít o nepokoje mezi fanoušky, ale také o zdravotní problémy některého z fanoušků.
     
    85
    César Azpilicueta nabral velkou rychlost po pravé lajně. Cestu mu zkřížil Emerson Royal, Brazilec španělského konkurenta vytlačil mimo hrací plochu.
     
    84
    Oliver Skipp místo očekávaného centru posunul míč doprava na Bryana Gila. Příliš vysoký centr skončil v moci Kepy Arrizabalagy.
     
    83
    I na zemi Antonio Rüdiger bojoval a vypadalo to, že balón udrží. Ve finále ovšem nevyzrál na pozičně dobře postaveného Emersona Royala.
     
    82
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Ruben Loftus-Cheek.
     
    81
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Winks, přichází Oliver Skipp.
     
    80
    Volný přímý kop vybojoval u levé lajny Mason Mount. Šikovně vložil tělo před Tangangu, jenž soka nedovoleně srazil k zemi.
     
    79
    Přestože Emerson Royal skončil na zemi, tak jeho spoluhráči pokračovali v kombinaci na útočné polovině. Centr Gila těsně nad zemí schoval v náruči jeho krajan Kepa.
     
    78
    Slibně vypadající protiútok zhatil Lucas Moura. Dlouho váhal, aby nakonec dovolil návrat obráncům soupeře, pas až k Gilovi neprošel.
     
    77
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází N'Golo Kanté.
     
    76
    Kepa Arrizabalaga nic složitého nevymýšlel a dlouhým odkopem poslal balón k levé lajně, kde Callum Hudson-Odoi v hlavičkovém souboji nestačil na Tangangu.
     
    75
    Autové vhazování Tottenhamu vůbec nevyšlo. Emerson Royal neočekával, že mu Gil bude míč vracet, hrál až za postranní čárou.
     
    74
    Lucas Moura se stáhl hlouběji do pole aby vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jako cíl si zvolil Gila, ten pod tlakem vracel dozadu Sánchezovi.
     
    73
    Čerstvému Bryanu Gilovi nahrávka na hranici velkého pokutového území Chelsea nevyšla. Před Højbjergem bez problémů zakročil Kovačić.
     
    72
    Na trávníku zůstal ležet Jorginho poté, co mu na pravou nohu stoupl Harry Winks. Arbitr Marriner přisoudil míč Chelsea.
     
    71
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Giovanni Lo Celso, přichází Bryan Gil.
     
    70
    Narážečka mezi Azpilicuetou a Jorginhem vyšla. Španělský kapitán The Blues následně nezvládl nahrávku po lajně na Alonsa.
     
    69
    Nově příchozí Hakim Zíjáš stříleným centrem našel na malém vápně Romelua Lukakua. Tomu rána z první z otočky nevyšla, vysoko přestřelil.
     
    68
    César Azpilicueta požadoval nařízení rohového kopu, ovšem pomezní měl na situaci dobrý výhled a posoudil, že Pierluigi Gollini udržel míč ve hře.
     
    67
    Tottenhamu nelze upřít, snaha, ale i s notnou dávkou smůly je na jejich kontě stále nula a zdá se, že jeho cesta skončí těsně před branami finále.
     
    66
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Andreas Christensen, přichází Thiago Silva.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Marcos Alonso.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mason Mount, přichází Hakim Zíjáš.
     
    65
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Matt Doherty, přichází Ryan Sessegnon.
     
    64
    Není divu, že Antonio Conte je rozladěný, nicméně na rozhodnutí arbitra Marrinera nebylo nic špatného, o ofsajd se zkrátka jednalo.
    63. Gól Kanea neplatil pro ofsajd
     
    63
    Fotbalisté Spurs se z vyrovnání radovali jen krátce! Po chybné rozehrávce Kepy se míč dostal k Harrymu Kaneovi, který poslal míč do sítě kolem na brankové čáře stojícího Rüdigera. Avšak španělský gólman své zaváhání skvěle napravil, protože vyběhl až na hranici šestnáctky, čímž autora vyrovnávací trefy vystavil do ofsajdu.
     
    62
    Proti nákopu na Harryho Kanea vystartoval Kepa Arrizabalaga. Poradil si s ledovým klidem, dokonce kolem útočníka přihrál Azpilicuetovi.
     
    61
    Pokračuje tlak Tottenhamu. Giovanni Lo Celso si sice vytvořil prostor u pravé lajně, jenže vzápětí odcentroval příliš vysoko.
     
    60
    Takhle se bojuje o místo v základní sestavě! Ben Davies využil podklouznutí Azpilicuety a odcentroval na hlavu Emersona Royala, proti jehož hlavičce k levé tyči ukázal Kepa Arrizabalaga výborné reflexy a kulatý nesmysl udržel ve hře!
     
    59
    Proti centru Giovanniho Lo Celsa vystartoval Kepa Arrizabalaga, jenž nejistě boxoval za sebe. Měl štěstí, že balón poslal do volného prostoru.
     
    58
    Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Lucas Moura. Proti přesile zkusil nacentrovat, přičemž napálil stojícího Azpilicuetu.
    57. Proti hlavičce Emersona Royala se blýskl Kepa
     
    57
    Andre Marriner si u obrazovky přiznal omyl a penaltu odvolal. Kepa Arrizabalaga je přesto rozladěný. Jakoby si říkal: „Co jste na tomhle chtěli zkoumat?“
    56. Kepa obral Lucase, Marriner následnou penaltu odvolal
     
    56
    Dočká se Tottenham napodruhé penalty? Kepa fantasticky vyběhl proti Lucasovi, jemuž sebral míč z pod nohou, načež Marriner překvapivě nařídil „desítku“. Do akce opět míří video.
     
    55
    Příliš dlouho otálel s balónem na kopačkách Mason Mount. Odcentroval z pravé strany po zemi, trefil pozorného Bena Daviese.
     
    54
    Bez větších problémů Timo Werner předběhl Davinsona Sáncheze. Následně otočil hru směrem k vlastní bráně, zapojil o hry volného Kovačiće.
     
    53
    Tím stoperem, který dnes podporuje ze strany Chelsea ofenzivu nejvíce, je Malang Sarr. Vyzkoušel centr od levé lajny, našel hlavu protihráče Tangangy.
     
    52
    Mason Mount si postavil míč na místo, kde Hudsona-Odoie fauloval Giovanni Lo Celso. Následně centroval na hlavu Christensena, toho přeskočil Davies.
     
    51
    K dokonalosti pasu v podání Malanga Sarra chyběl kousek. Romelu Lukaku už čekal na balón, avšak Tanganga hlavou odvrátil míč do autu.
     
    50
    Prudkou nahrávku Harryho Winkse prodlužoval Harry Kane za sebe, kde však již žádného z protihráčů neměl. V klidu mohl hrát Malang Sarr.
     
    49
    Antonio Rüdiger je ve vzduchu hodně aktivní. Po gólu zády chtěl přidat úspěch levým ramenem, míč se od této části těla odrazil nad horní tyč.
     
    48
    Druhé dějství otevírají aktivněji fotbalisté v modrých dresech. Po pravé lajně nabral velkou rychlost Callum Hudson-Odoi, jeho centr těsně před Mountem odvrátil Ben Davies.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:49.
     
    Po prvním poločase odvetného utkání semifinále anglického ligového poháru má výrazně blíže finálové účasti Chelsea, jež vede na půdě městského rivala Tottenhamu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0, v celkovém skóre pak vede už 3:0. Jako jediný se dnes zatím prosadil Antonio Rüdiger, jenž zády dopravil do sítě centr Masona Mounta od rohového praporku. The Blues hrají aktivněji a vedení si zaslouží. Naopak domácí se hledají a pro zbytek střetnutí mají rozhodně co zlepšovat.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Poslední vteřiny úvodního dějství patří domácím. Hráči v bílých dresech kombinují kolem pokutového území soupeře, do jeho vnitra se jim ale nedaří proniknout.
     
    45+2
    Antonio Rüdiger podcenil let míče, ale nakonec situaci zvládl, v záklonu zvládl kulatý nesmysl dostatečně prudce prodloužit ke Kepovi.
     
    45+1
    Z dobrých dvaceti metrů vypálil ofenzivu podpořivší Ben Davies. Skákavou ránou zleva vyslal křižně vedle Kepovy svatyně.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    44
    A byl to právě Antonio Rüdiger, kdo vyžehlil vlastní prohřešek, technické zakončení Lo Celsa přizvedl vysoko nad břevno.
     
    43
    Antonio Rüdiger si, alespoň prozatím, může oddechnout. Sice Højbjerga fauloval, avšak těsně před pokutovým územím. Penalta se kopat nebude, každopádně i exekuce volného přímého kopu proběhne z nebezpečné pozice.
     
    42
    Andre Marriner ještě celou situaci konzultuje s videorozhodčím.
     
    41
    Tak pozor, bude se kopat penalta! Antonio Rüdiger se v tomto případě nezachoval nejlépe a ve skluzu trefil Højbjerga, arbitr Marriner okamžitě ukázal na bílý bod.
     
    41
    Na druhé straně již k nedovolenému zákroku došlo. Giovanni Lo Celso úmyslně podrazil Malanga Sarra, jenž chtěl pokračovat po levé lajně.
     
    40
    Zaváhání při nahrávce Antonio Rüdiger okamžitě napravil. Dvěma kroky se nalepil na Harryho Kane, aby jej ve finále tělem čistě poslal k zemi.
     
    39
    Po další nepovedené akci Tottenhamu skončil kulatý nesmysl až u Kepy. Španělský brankář rychle zpracoval a rozehrál k lajně na Sarra.
     
    38
    Mezi nohama si pouštěl Mason Mount balón za Daviese. Domácí zadák se ovšem nachytat nenechal a tělem konkurenta odstavil.
     
    37
    Lucas Moura vyslal do příležitosti Emersona Royala. Zpracoval si do běhu a vystřelil slabě z pravé strany šestnáctky přímo do míst, kde byl připravený Kepa Arrizabalaga.
     
    36
    Na trávníku skončil Giovanni Lo Celso, jehož nedovoleným způsobem poslal k zemi Andreas Christensen. Pomohl si lehkým zatažením za dres.
     
    35
    Sám proti čtyřem protihráčům neměl Harry Kane sebemenší šanci uspět. Navíc proti Antoniu Rüdigerovi, jenž hraje ve velké formě.
     
    34
    Příliš prostoru dostal Timo Werner, zleva centroval na Romelua Lukakua. Belgický útočník přeskočil Sáncheze a zakončil mimo tři tyče.
    33. Kane na Sánchezem prodloužený balón těsně nedosáhl
     
    33
    Velká šance Spurs gólem nekončí! Davinson Sánchez prodlužoval centr Lo Celsa na zadní tyč, kde útok uzavíral Kane, avšak na hrací předmět o kousek nedosáhl.
     
    32
    Jiný dánský fotbalista Pierre Emile Højbjerg měl hodně prostoru za pokutovým území Chelsea. Lehce tečovanou střelu Christensenem Kepa zkontroloval očima, míč proletěl vedle levé tyče.
     
    31
    Andreas Christensen zůstal po nepovedeném centru Mounta od praporku v útoku a sám si zkusil centr od pravé lajny. Adresáta Lukakua pokryl Davies.
     
    30
    V pokutovém území si Mason Mount udělal prostor kolem Tangangy. Cestu mu však okamžitě zkřížil Sánchez, ránu konkurenta zblokoval.
     
    29
    Rychlé zpracování doplnil Malang Sarr o pas po lajně na Calluma Hudsona-Odoie. Levý halfbek si netroufl na kličku, hru zklidnil zpětným pasem na Sarra.
     
    28
    Mason Mount volil přímý centr mezi tři tyče. Gollini v tomto případě zasahovat nemusel, těsně před ním zasáhl Davinson Sánchez.
     
    27
    Skvělá práce Rüdigera společně s Wernerem. První z německých fotbalistů vykouzlil parádní nákop po levé lajně, druhý jmenovaný hráč vybojoval faul na Tangangovi.
     
    26
    Timo Werner chtěl střílet, leč neměl kudy. Proto volil těžkou nahrávku na střed Hudsonu-Odoiovi, který proti třem protihráčům neměl šanci na úspěch.
     
    25
    Další roh Chelsea gól nepřinesl. Mason Mount zas a znovu hledal Antonia Rüdigera, jehož tentokráte Tanganga pokryl bezchybně.
     
    24
    A nechybělo moc, aby Callum Hudson-Odoi celkový komfortní náskok ještě navýšil. Lehce tečovanou střelu Sánchezem k levé tyči Gollini vyrazil s problémy.
     
    23
    Hosté kontrolují hru kolem poloviny hřiště s balónem na kopačkách. To je přesně situace, jež fotbalistům The Blues vyhovuje.
     
    22
    Na přední tyči prodlužoval míč za sebe Davinson Sánchez. Bylo zjevné, že nemá přehled o situaci za zády, protože tam nestál žádný jeho spoluhráč.
     
    21
    Za dlouhým nákopem Lucase Moury spěchal Harry Kane. Hlavní ofenzivní zbraň Spurs pokryl Rüdiger, domácí budou kopat roh.
     
    20
    Situace je momentálně taková, že Tottenham pro postup do finále musí vstřelit minimálně tři góly, aby posunul zápas alespoň do prodloužení.
    18. Antonio RÜDIGER - 0:1
     
    18
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Třetí rohový kop Chelsea v utkání znamená vedoucí branku! Mount poslal centr těsně před bránu. Gollini vyběhl, avšak na balón nedosáhl, ten se od zad ANTONIA RÜDIGERA odrazil šťastně od břevna za brankovou čáru.
     
    18
    Přes dva hráče se Timo Werner neprosadil. Posunul si míč na střed, aby následně vypálil do nastavené pravé nohy Lo Celsa.
     
    17
    Opět to byl Mason Mount, kdo poslal balón od rohového praporku do hry. Na malém vápně úřadoval Harry Kane, nikým se přeskočit nenechal.
     
    16
    Německý útočník Timo Werner se odpoutal od Sáncheze a zprava volil střílený centr. Callum Hudson-Odoi promáchl, na zadní tyči akci uzavírající Sarr vybojoval nastřelením Winkse alespoň roh.
     
    15
    Sánchez vzápětí poslal malou domů Golliniho, jenž měl nečekaně velké problémy se zpracováním. Nadvakrát nakonec nebezpečí zažehnal odkopem do autu.
     
    14
    Romelu Lukaku vyzval k souboji jeden na jednoho Davinsona Sáncheze. Kolumbijský stoper nabral velkou rychlost a konkurenta udržel na zádech.
     
    13
    Individuální akci vystřihl Lucas Moura. S balónem prosprintoval dobrých třicet metrů, načež vypálil po zemi o kus vedle cílového zařízení soupeře.
     
    12
    Útok The Blues pokračoval rohovým kopem. Centr Masona Mounta na přední tyč nebyl tím nejlepším řešením, v tomto prostoru skákal totiž pouze Ben Davies.
    11. Lukaku na Golliniho nevyzrál
     
    11
    První velkou příležitost střetnutí měl Romelu Lukaku! Využil svých fyzických proporcí k odstavení Dohertyho a po krátkém zpracování ve vápně vypálil do vyběhnuvšího Golliniho a Tanganga měl následně velké štěstí, že nešikovně srazil míč těsně vedle levé tyče.
     
    11
    Nepříliš povedenou obrannou hlavičku Tangangy využil Timo Werner, ten po rychlém zpracování zkusil přehodit vyběhnuvšího Golliniho. Bránu minul.
     
    10
    Akce Tottenhamu pokračovala, ale ne na dlouho. Matt Doherty zkusil nastřelit Jorginga, který však zahrál chytře a naopak vybojoval pro Chelsea odkop od brány.
     
    9
    Podle očekávání si vzal exekuci na starosti Harry Kane. Kepa Arrizabalaga si ovšem postavil zeď dobře, ostrostřelec Tottenhamu ji nepropálil.
     
    8
    Spurs mají zajímavou příležitost ohrozit bránu soupeře z volného přímého kopu. Byl to Andreas Christensen, jenž těsně za šestnáctou podrazil Winkse.
     
    7
    Volnějšího prostoru ve středu hřiště Lucas Moura nevyužil. Podobně jako on, tak i Azupilicueta si všiml rozběhnutého Lo Celsa a pasu na jeho osobu zamezil.
     
    6
    Netradičně v roli pravého křídelníka se ocitl Harry Kane. Našel si prostor na centr, ovšem balón zvedl málo a trefil do hrudi Rüdigera.
     
    5
    Svěřenci kouče Conteho si jsou moc dobře vědomi, že pro uchování šancí na finále potřebují vstřelit první gól. V opačném případě by museli skórovat třikrát, a to proti týmu typu Chelsea není vůbec snadný úkol.
     
    4
    Fotbalisté The Blues kombinují na útočné polovině. Středopolař Mateo Kovačić rozběhl po levé straně Hudsona-Odoie, jeho střílený centr zblokoval Sánchez.
     
    3
    Při rozehrávce z obrany zaváhal Malang Sarr. Jeho nahrávku po levé lajně vystihl Emerson Royal, i on pak ale nezvládl najít spoluhráče.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Také hosté vsadili na klasiku a pro odvetné semifinálové střetnutí zvolili dresy modré barvy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tottenham Hotspur: Gollini – Tanganga, D. Sánchez, Davies – Emerson Royal, Winks, Højbjerg, Doherty – Lucas Moura, Lo Celso – Kane (C).
    Náhradníci: Lloris – Alli, Gil, Paskotsi, Rodon, Scarlett, R. Sessegnon, Skipp, H. White.
    Trenér: Antonio Conte

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Christensen, Sarr, Rüdiger – Azpilicueta (C), Jorginho, Kovačić, Hudson-Odoi – Mount, Werner – Lukaku.
    Náhradníci: Bettinelli – Alonso, Havertz, Kanté, Loftus-Cheek, Ñíguez, Pulisic, T. Silva, Zíjáš.
    Trenér: Thomas Tuchel

    Rozhodčí: Marriner – Smart, Ledger.
     
    První zápas

    První zápas se konal na Stamford Bridge, kde Chelsea využila výhodu domácího prostředí dokonale a městského rivala porazila 2:0 po gólech Kaie Havertze a nešťastném vlastenci Bena Daviese. V odvetě tak mají Spurs co dohánět. Do prodloužení utkání posílá jakákoliv výhra Tottenhamu po 90 minutách o dva góly, pravidlo venkovních gólů neplatí.
     
    Chelsea FC

    The Blues na tom nejsou zle, ale určitě by na tom mohli být i lépe. V Premier League jim momentálně náleží druhá příčka i navzdory faktu, že v posledních pěti ligových střetnutích hned čtyřikrát remizovali a porazili pouze Aston Villu. Ostatní soupeři, vyjma Liverpoolu a samozřejmě vedoucího Manchesteru City, však stále ztrácejí poměrně dost, čtvrtý Arsenal je v odstupu sedmi bodů. Také Chelsea zvládla své utkání v rámci FA Cupu, Chesterfield na Stamford Bridge přejela 5:1.
     
    Tottenham Hotspur

    Fotbalisté Tottenhamu prožívají poměrně zdařilou sezónu. V tabulce anglické Premier League se nacházejí na 6. místě, přičemž mají oproti ostatním konkurentům o dva, v některém případě i o tři utkání méně, na čtvrtý Arsenal momentálně ztrácí dva body. Forma Conteho družiny není vůbec špatná, v lize čeká na porážku od konce kalendářního roku. Po víkendovém střetnutí pokračuje i její pouť FA Cupem, třetiligové Morecambe na domácí půdě porazila hladce 3:1.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný středeční večer. Vítám vás při sledování odvetného utkání semifinále anglického ligového poháru, v němž změří síly Tottenham s Chelsea.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Branky: 18. Rüdiger


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:12.
    Tottenham Hotspur: Gollini – Tanganga, D. Sánchez, Davies – Emerson Royal, Winks (81. Skipp), Højbjerg, Doherty (65. Sessegnon) – Lucas Moura, Lo Celso (71. Gil) – Kane (C).
    Náhradníci: Lloris – Alli, Gil, Paskotsi, Rodon, Scarlett, R. Sessegnon, Skipp, H. White.

    Trenér: Antonio Conte

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Christensen (66. T. Silva), Sarr, Rüdiger – Azpilicueta (C), Jorginho (82. Loftus-Cheek), Kovačić (77. Kanté), Hudson-Odoi – Mount (66. Zíjáš), Werner (66. Alonso) – Lukaku.
    Náhradníci: Bettinelli – Alonso, Havertz, Kanté, Loftus-Cheek, Ñíguez, Pulisic, T. Silva, Zíjáš.

    Trenér: Thomas Tuchel

    Rozhodčí: Marriner – Smart, Ledger

    Diváci: 45 603
    05.01.2022
    Chelsea - Tottenham 2:0

    Branky: 5. Havertz (Alonso), 34. Davies (vla.)

    Karty:   62. Sarr (CHE)

    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:10.
    bahis siteleri