Gambie – Mali 1:1 (kon.) | Pobř. slonoviny – Sierra Leone 2:2 (kon.) | Tunisko – Mauritánie 4:0 (kon.)
Alžírsko – Rov. Guinea 0:1 (kon.)
konec
Alžírsko
0:1 (0:0)
Rovníková Guinea
Neděle 16.01.2022, 20:00 • Japoma Stadium (Douala) • Africký pohár národů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Časovou prodlevu způsobil Esteban Obiang, když na polovině hřiště poslal k zemi Bilajlího. Situaci si ještě chtěl vyžehlit u rozhodčího, ani tak žluté kartě neunikl.
     
    45
    Alžírsko může vstřelit gól do šatny. Kousek za pokutovým územím fauloval Esteban Obiang Bilajlího a Mahriz už si staví balón. Mezitím inkasovali žluté karty za přílišné řeči Ajsa Mándí a z druhé strany Óscar Siafá.
     
    43
    Sufján Bindebka převzal balón a v rychlosti si hodil míč na střed kolem Bikora, jenž nataženou levačkou ještě protihráče stihl podrazit. Za odměnu si pěkně zblízka prohlédl kartónek žluté barvy.
     
    9
    Standardka Rovníkové Guinee nevyšla, hru následně otočil Rijád Mahriz. Do příležitosti vyslal Búnedžáha, jehož podrazil Basilio Ndong a třetí žlutý trest střetnutí je na světě.
     
    8
    Také druhá žlutá karta míří do alžírských řad. Rámí Binsibajní se v plném sprintu ohnal rukou za sebe a bolestivě plácl Salvadora přes tvář.
     
    4
    A další faul alžírského fotbalisty. Proti pravidlům hrál Baghdád Búnedžáh, jenž jako by si vůbec nevšiml Machína a tvrdě do něj narazil, guatemalský hlavní rozhodčí Escobar už v tomto případě sáhl do kapsičky pro žlutou kartu.

    Milan Huppert

    Branky: 70. Obiang

    Karty:   4. Búnedžáh (ALG), 8. Binsibajní (ALG), 45. Mándí (ALG) – 9. Ndong (RGU), 43. Bikoro (RGU), 45. Siafá (RGU), 90+4. Obiang (RGU)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:14.
    Alžírsko: Mbúlhí – Atál, Mándí, Binlamrí (54. Táhrát), Binsibajní – Fíghúlí (64. Búlája), Binnásir, Bindebka (73. Bráhímí) – Mahriz (C), Búnedžáh (64. Slímání), Bilajlí.
    Náhradníci: Úkíddžá – Amúra, Belqebla, Binajáda, Binrahma, Búlája, Bráhímí, Šettí, Slímání, Táhrát, Túqáj, Zorqán.

    Trenér: Djamel Bilmadí

    Rovníková Guinea: Owono – Akapo, Obiang, Coco, Ndong – Ganet, Machín – Salvador (90+2. Eneme), Bikoro (66. Miranda), Buyla (66. Dorian Jr.) – Siafá (46. Nlavo).
    Náhradníci: Mba, Sapunga – Akapo, Anieboh, Anvene, Balboa, Belima, Eneme, Dorian Jr., Mayé, Miranda, Nlavo.

    Trenér: Juan Micha Obiang Bicogo

    Rozhodčí: Escobar (GUA) – Nguegoue (CAM), Yaya (CHA)
    bahis siteleri