Buffalo – Detroit 2:3 (po pr.) | Colorado – Minnesota 4:3 (1:0 po s.n.) | San Jose – Los Angeles 6:2 (kon.)
Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Seattle – Chicago 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Arizona Coyotes
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Pondělí 17.01.2022, 22:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Clayton KELLER - 5:2
     
    58:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    tak je rozhodnuto. Schmaltz krásně viděl najíždějícího CLAYTONA KELLERA, kterého našel pasem přes hráče Montrealu. Keller tak už jen sám dojel s pukem do prázdné branky a skóroval. Asistence: Nick Schmaltz.
    38:02 Nick SCHMALTZ - 4:2
     
    38:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí zase zvyšují. NICK SCHMALTZ dostal přímo před brankou u tyče kotouč a poslal ho do malé skulinky právě u pravé části brankové konstrukce. A protože byl před Primeauem natlačen domácí hráč, který u stínil, nemohl brankář moc co dělat. Asistence: Antoine Roussel.
    31:13 Ryan POEHLING - 3:2
     
    31:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté opět dotahují na rozdíl jediné branky! Využívají tedy nyní přesilové hry. Drouin pálil z levého kruhu, ovšem před Vejmelkou stál RYAN POEHLING, který naprosto parádní tečí usměrnil trajektorii kotouče k levé tyčce. Asistence: Jonathan Drouin a Jeff Petry.
    24:27 Janis MOSER - 3:1
     
    24:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se opět dostávají do dvoubrankového vedení. Tohle byla ale One man show jménem JANIS MOSER! Ten nejprve pálil od modré, jeho střelu Primeau vyrazil, ovšem kotouč se k Moserovi dostal zpět. Ten to vzal na sebe, dojel z levé strany před brankáře Montrealu a překonal ho. Asistence: Lawson Crouse a Johan Larsson.
    15:11 Rem PITLICK - 2:1
     
    15:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté přece jen snižují, a to z jejich první větší šance! Drouin zachytil přihrávku Kojotů v rohu a okamžitě kotouč přeposlal do mezikruží na REMA PITLICKA, který neváhal a vmetl kotouč do sítě dřív, než se tam stihl dostat přesouvající se Vejmelka. Asistence: Jonathan Drouin.
    08:18 Johan LARSSON - 2:0
     
    08:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti zasazují další tvrdý úder Montrealu hned po ubráněném oslabení. Mayo propasíroval kotouč do útočné třetiny na Kessela, který následně přeposlal puk JOHANU LARSSONOVI k druhému mantinelu. Ten chvíli jel a následně zakončil velmi hezky ke vzdálenější tyči. Asistence: Phil Kessel a Dysin Mayo.
    05:19 Travis BOYD - 1:0
     
    05:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Parádní kombinace, která začala přihrávkou v rohu. Následně Schmalz předal na kruh TRAVISI BOYDOVI, a ten už jednoduše prostřelil soupeřova gólmana u bližší tyčky. Asistence: Nick Schmaltz a Clayton Keller.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 6. T. Boyd (N. Schmaltz, Keller), 9. Johan Larsson (Kessel, Mayo), 25. J. Moser (Crouse, Johan Larsson), 39. N. Schmaltz (Roussel), 59. Keller (N. Schmaltz) – 16. R. Pitlick (Drouin), 32. Poehling (Drouin, Petry)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Prosvetov) – Mayo, Gostisbehere, Ljubuškin, J. Moser, V. Söderström, Koljačonok – Kessel (A), Johan Larsson, Crouse – Keller (A), T. Boyd, Ladd (A) – Ch. Fischer, Riley Nash, Roussel – N. Schmaltz, Dzingel, L. O'Brien.
    Trenér: A. Tourigny

    Montreal Canadiens: Primeau (41. Montembeault) – D. Savard, Chiarot (A), Petry (A), Kulak, Ch. Wideman, A. Romanov – Evans, Suzuki (A), M. Hoffman – Josh Anderson, Dvorak, Drouin – Caufield, Poehling, Lehkonen – Armia, Dauphin, R. Pitlick.
    Trenér: D. Ducharme

    Rozhodčí: I. Walsh, K. Sutherland
    bahis siteleri