Cagliari – Fiorentina 1:1 (kon.) | Neapol – Salernitana 4:1 (kon.) | Spezia – Sampdoria 1:0 (kon.)
Turín – Sassuolo 1:1 (kon.) | Empoli – AS Řím 2:4 (kon.) | AC Milán – Juventus 0:0 (kon.)
konec
Turín FC
1:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 23.01.2022, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Krátce po závěrečném hvizdu naběhl hlavní trenér Turína Ivan Juric na sudího Fourneaua a seřval ho jako malého kluka. Arbitr si nejspíš ne zrovna příjemné poznámky na svou adresu vyslechl a ukázal hlavnímu trenérovi domácího celku červenou kartu.
     
    87
    Davide Frattesi dohrál u krajní lajny osobní souboj, který předtím prohrál, nyní letěl jeho soupeř až do zámezí. Sudí oceňuje judistický chvat žlutou kartou.
     
    80
    Trenér Ivan Juric rozhodně umí použít i ostřejší slova. Důkazem toho je žlutá karta, kterou mu sudí za jeho výstup na lavičce uděluje.
     
    75
    Tommaso Pobega nyní ve středu hřiště velice nešetrně a tvrdě došlápl na bok jednoho ze soupeřů podrážkou své boty a za žlutou kartu může být rád.
     
    63
    Dvě žluté karty, každá na jedné straně. Gleison Bremer i Gianluca Scamacca si zahráli na hokejové obránce a své soupeře poslali k zemi hitem, za který by se Radko Gudas nestyděl. Sudí zde je však odměňuje žlutou kartou.
     
    62
    Žlutou kartu nyní vidí Rolando Mandragora, který ve středu hřiště zezadu zkosil a navíc stáhl za dres zezadu k zemi Frattesiho.
     
    51
    Vidíme první žlutou kartu utkání! Rogério vedle vlastního pokutového území zazmatkoval, nechal odkopnutí míče na poslední chvíli a nakonec musel naskočit nohou do Müldüra! Za žlutou může být podle mě rád.

    Petr Šatalík

    Branky: 16. A. Sanabria (Singo) – 89. Raspadori (D. Berardi)

    Karty:   62. Mandragora (TUI), 63. Bremer (TUI), 75. Pobega (TUI), 80. Juric (trenér) (TUI) – 51. Rogério (SAS), 63. Scamacca (SAS), 87. Frattesi (SAS)   90+4. Juric (trenér) (TUI)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 10:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 21:15.
    Turín FC: V. Milinković-Savić – Ricardo Rodríguez, Bremer, Zima – Vojvoda, Mandragora (C) (70. Pobega), Lukić, Singo – Brekalo (70. Pjaca), Praet (84. Baselli) – A. Sanabria.
    Náhradníci: Gemello, Beriša – Buongiorno, Izzo, Ansaldi, Baselli, Linetty, Pobega, Pjaca, Warming, Zaza, Angori.

    Trenér: Ivan Juric.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Kyriakopoulos, G. M. Ferrari (C), Chiricheş, Müldür – Maxime López, Frattesi – Raspadori (90. Ruan), Harroui (46. Rogério, 55. Defrel), D. Berardi – Scamacca.
    Náhradníci: Pegolo, Satalino – Paz, Peluso, Romagna, Ruan, Rogério, Abubakar, Defrel.

    Trenér: Alessio Dionisi.

    Rozhodčí: Fourneau – Affatato, Avalos.
    bahis siteleri