Vítkovice – Pardubice 4:1 (kon.) | Salzburg – Jihlava 1:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 25.01.2022, 18:00 • Zimní stadion, Jindřichův Hradec • DHL Extraliga juniorů • 34. kolo
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit, na počtenou! (20:00:25)
     
    Máme dobojováno! Jihlavští hokejisté ve třetí třetině zvýšili své vedení zásluhou Martina Matějíčka a krátce nato snížil zpět na rozdíl jednoho gólu Marius Winkelmann. Salzburští hokejisté už však nevyrovnali a Jihlava si po vítězství 2:1 připsala do tabulky cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Další nedovolený zákrok na straně hostí. Obránce Matěj Vovsík (JIH) vyfasoval dvě trestné minuty za krosček a už sedí na trestné lavici.
     
    47:40
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým krátce po druhém inkasovaném gólu rychle snižuje zpět na rozdíl jedné branky. Mezi úspěšné střelce se zapsal MARIUS WINKELMANN. Asistence: Max Stiegler.
     
    44:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté utíkají krátce po startu třetí třetiny do dvoubrankového vedení! Na střeleckou listinu se tentokrát zapisuje obránce MARTIN MATĚJÍČEK. Asistence: David Straka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí a další branku jsme neviděli. Jihlava vede stále zásluhou gólu Patrika Čermáka z první třetiny 1:0. Udrží jihlavští hokejisté své hubené vedení i ve třetí části?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    V samotném závěru druhé třetiny tu máme další vyloučení. Lukáš Číhal (JIH) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    34:20
    Jihlavští hokejisté budou hrát další přesilovou hru. Dalším vyloučeným hráčem je Matthew Rafalski (SLZ), který vyfasoval "dvojku" za podrážení.
     
    27:27
    Rozhodčí viděli nedovolený prohřešek také na druhé straně. Jihlavští hokejisté hráli v šesti, čehož si sudí všimli. Trest za hráčskou lavici odpyká Jan Nevšímal (JIH).
     
    25:35
    Dalším vyloučeným hráčem je tentokrát Maxmilian Jelavic (SLZ), jenž dostává menší dvouminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    25:35
    Jihlavští hokejisté budou hrát druhou přesilovou hru v utkání. Na trestnou lavici zavítal pro změnu obránce Janis Hübner (SLZ), který se provinil hákováním.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina je za námi a padl v ní pouze jeden gól. Ten má na svědomí útočník Patrik Čermák, který otevřel skóre utkání ve třetí minutě. I díky němu Jihlava vede nad Salzburgem po úvodních dvaceti minutách 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    13:14
    První přesilovou hru v utkání si vyzkouší také Salzburg. Na trestnou lavici usedl obránce Martin Matějíček (JIH), jenž dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    05:33
    Máme tu první vyloučení zápasu. Paul Vinzens (SLZ) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za sekání. Jihlava bude hrát první přesilovou hru.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 48. Winkelmann (Stiegler) – 3. Čermák (Menšík), 45. Matějíček (Straka)


    EC Red Bull Salzburg: Wolf (Clara) – Kauhanen (C), Rafalski (A), Schober, Krotsch, Hübner, Winkelmann – Sumpf (A), Wurzer, Jelavic, Stiegler, Mackner, Ziesche, Vinzens, Ruckdäschel, Schreiner.
    Trenér: I. Pakarinen

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Kerber, Sapík (A), Zeman, Vovsík, Matějíček, Chvátal, Číhal – Melenovský, Straka, Zdarsa, Vyvial (C), Menšík (A), Pavelec, Rauš, Čermák, Peš, Nevšímal.
    Trenér: M. Broš

    Rozhodčí: Battěk, Sýkora – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org