Florida – San Jose 5:4 (po pr.) | Tampa – Vegas 2:3 (3:4 po s.n.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
Montreal – Edmonton 2:7 (kon.) | Detroit – Toronto 4:7 (kon.) | Arizona – Buffalo 1:3 (kon.)
Calgary – Vancouver 1:0 (po pr.) | NY Rangers – Seattle 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:4 (kon.)
Carolina – San Jose 2:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:7 (0:3, 2:3, 0:1)
Edmonton Oilers
Neděle 30.01.2022, 01:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Derek RYAN - 2:7
     
    59:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton nakonec přidává sedmý zásah! Po přechodu do útočného pásma přihrál Devin Shore z pravé strany mezi kruhy a DEREK RYAN se bez přípravy prosadil! Asistence: Devin Shore, Duncan Keith.
     
    54:06
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Michael Pezzetta – 2 min., hrubost + 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., bitka).
     
    53:33
    Na domácího brankáře jeli hned tři hokejisté Edmontonu! Cayden Primeau se však skvěle roztáhl a nenechal puk projít za jeho záda!
     
    42:29
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Ryan Nugent-Hopkins – 2 min., podrážení).
     
    41:17
    Po dobrém protiútoku dostal přihrávku před poloprázdnou branku Nugent-Hopkins, který se ale nestačil srovnat a poloprázdnou klec minul!
     
    40:01
    Střídání v týmu Montreal Canadiens: ze hřiště odchází Samuel Montembeault, přichází Cayden Primeau.
    35:33 Leon DRAISAITL - 2:6
     
    35:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Sledujeme opravdu bláznivou pasáž utkání! Edmonton se po obdržení druhé branky zdravě naštval a vydal se do útoku. První ránu z mezikruží domácí zablokovali tak nešťastně, že se k puku dostal LEON DRAISAITL a nikým nebráněný přidal svou druhou branku! Asistence: Warren Foegele, Duncan Keith.
    35:09 Tyler TOFFOLI - 2:5
     
    35:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neskutečné utkání pokračuje! Montreal bleskově využívá přesilovku! Ihned po vyhraném vhazování se z levého kruhu příklepem prosadil TYLER TOFFOLI! Asistence:Mike Hoffman, Nick Suzuki.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
    34:30 Zach HYMAN - 1:5
     
    34:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají svou pátou branku! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se k puku dostal ZACH HYMAN, který se na pravém kruhu otočil a zápěstím překvapil domácího brankáře! Asistence: Darnell Nurse, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    32:19
    Connor McDavid se z levé strany dostal do zakončení, nicméně jeho projektil zápěstím se pouze otřel o vzdálenější tyčku!
    26:18 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:4
     
    26:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácím jejich euforie moc dlouho nevydržela! Edmonton bleskově přidává svou čtvrtou branku! Zach Hyman se otočil v souboji u mantinelu, přihrál mezi kruhy a pohotový RYAN NUGENT-HOPKINS napálil puk do branky! Asistence: Zach Hyman, Zack Kassian.
    24:00 Josh ANDERSON - 1:3
     
    24:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Také domácí Montreal se dočkal vytoužené branky! Domácí celek se usadil v útočném pásmu. Kousek prostoru dostal Ben Chiarot, jehož nahození doklepl do branky důrazný JOSH ANDERSON! Asistence: Ben Chiarot, Jake Evans.
     
    22:35
    Suzuki se krásně prosmýkl do útočného pásma, kde se dokonce dostal před obránce a bekhendovou přihrávkou dostal spoluhráče do šance, jenže druhý hráč promáchl puk!
    13:09 Leon DRAISAITL - 0:3
     
    13:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Exhibice Edmontonu pokračuje! Hosté se dostali do útočného pásma. Warren Foegele od mantinelu poslal kotouč na střed, kde si jej našel LEON DRAISAITL a na druhý pokus dostal puk za záda brankáře! Asistence: Warren Foegele.
    12:48 Zach HYMAN - 0:2
     
    12:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek rychle přidává i druhou branku a soupeři odskakuje! Od modré čáry napřáhl ke střele příklepem Kris Russell a ZACH HYMAN jeho dělovku těsně před brankou tečoval mezi betony brankáře! Asistence: Kris Russell, William Lagesson.
    11:21 Evander KANE - 0:1
     
    11:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton se dostává do vedení! Hostující celek udeřil jako blesk z čistého nebo! Od modré čáry zakončil jeden z hráčů Edmontonu zápěstím. Před brankou odvedl skvělou práci EVANDER KANE, který puk tečoval za záda brankáře! Asistence: Evan Bouchard, Kailer Yamamoto.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Josh Anderson (Chiarot, Evans), 36. Toffoli (M. Hoffman, Suzuki) – 12. E. Kane (Bouchard, Yamamoto), 13. Hyman (K. Russell, Lagesson), 14. Draisaitl (Foegele), 27. Nugent-Hopkins (Hyman, Kassian), 35. Hyman (Nurse, Nugent-Hopkins), 36. Draisaitl (Foegele, Keith), 60. D. Ryan (Devin Shore, Keith)


    Montreal Canadiens: Montembeault (41. Primeau) – D. Savard, Chiarot (A), Petry (A), Kulak, Ch. Wideman, A. Romanov – Toffoli, Suzuki (A), Lehkonen – Josh Anderson, Evans, R. Pitlick – M. Hoffman, Poehling, Dauphin – Pezzetta, Vejdemo, C. Paquette.
    Edmonton Oilers: S. Skinner (Koskinen) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, Keith, K. Russell, Lagesson – Yamamoto, McDavid (C), E. Kane – Puljujärvi, Draisaitl (A), Foegele – Kassian, Nugent-Hopkins, Hyman – D. Ryan, R. McLeod, Devin Shore.

    Rozhodčí: MacDougall, Meier – Cormier, Brisebois
    bahis siteleri