Chelsea – Plymouth 2:1 (po pr.) | Kidderminster – West Ham 1:2 (po pr.) | Crystal Palace – Hartlepool 2:0 (kon.)
Huddersfield Town – Barnsley 1:0 (kon.) | Peterborough – Queens Park 2:0 (kon.) | Southampton – Coventry City 2:1 (po pr.)
Everton – Brentford 4:1 (kon.) | Stoke – Wigan 2:0 (kon.) | Manchester City – Fulham 4:1 (kon.)
Wolverhampton – Norwich 0:1 (kon.) | Cambridge – Luton 0:3 (kon.) | Tottenham – Brighton 3:1 (kon.)
konec
Manchester City
4:1 (2:1)
Fulham FC
Sobota 05.02.2022, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (18:03:57)
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:3.
    Střely mimo: 6:3.
    Rohy: 11:2.
    Ofsajdy: 3:2.
    Fauly: 9:6.
     
    Druhý poločas přinesl úplně jiný obrázek hry než první dějství. Domácí měli od jeho začátku výraznou územní převahu a už v jeho úvodní čtvrthodině dvakrát navýšil skóre Mahrez. První branku vstřelil z penalty nařízené po faulu Bryana na Grealishe a druhou využil protiútok po chybné přihrávce Reeda na spoluhráče dozadu. Tempo hry pak upadlo, až na příležitost kapitána Fulhamu Reama v úplném závěru zápasu se ale hosté v tomto poločase často ani nedostali za půlící čáru. Manchester City tak potvrdil roli favorita a s přehledem postoupil do dalšího kola FA Cupu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Reamova hlavička po rohovém kopu skončila těsně mimo odkrytou branku Manchesteru City
     
    90+3
    Knockaert nacentroval z rohu na přední tyč, kde předskočil brankáře Steffena Ream. Kapitán Fulhamu hlavou tečoval míč tak, že se od rukou vybíhajícího gólmana City odrazil těsně mimo odkrytou branku.
     
    90+2
    Po špatné rozehrávce obránců Manchesteru City se dostali k míči hosté, kteří se přece jen ještě pokusili o útok. Nákop Williamse na Munize odkopl na roh Aké.
     
    90+1
    Zápas se už jen dohrává. Domácí si míč přihrávají ve středu pole a hosté je už ani příliš nepresují.
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
    90. Neuznaná branka Liama Delapa
     
    90
    Sterling našel centrem do šestnáctky volného Delapa, jenž míč hlavou usměrnil k levé tyči branky Fulhamu. Radost Delapovi ale vzal asistent rozhodčího a jeho ofsajdový verdikt.
     
    88
    Střídající Cavaleiro se na hrací ploše hned uvedl faulem. Hlavní rozhodčí mu už po několika vteřinách na trávníku musí domluvit.
     
    88
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Fabio Carvalho, přichází Ivan Cavaleiro.
     
    86
    Hosté se snaží rozehrát, presink domácích je ale drží u jejich šestnáctky. Ke středové čáře se hosté ještě v tomto útoku vůbec nedostali.
     
    85
    Bernardo Silva vysunul do náběhu za obránce na pravé straně Walkera, jenž se dostal i k centru. Ten zastavili fotbalisté Fulhamu.
     
    84
    Domácí zachytili rozehrávku Fulhamu a zacouvali s míčem na vlastní polovinu. Hosté teď vyrazili napadat obránce City, i tak se ale k míči ne a ne dostat.
     
    83
    Sterling dostal od Delapa přihrávku mezi obránce Fulhamu a z levé strany si před pokutovým územím navádél míč na střelu pravačkou. K té se nakonec dostal, tvrdou ránou ale trefil jen kapitána hostů Reama.
     
    82
    Ti naštěstí pro obranu Fulhamu také rozehráli nepřesně a hosté měli možnost alespoň odkopnout hrací předmět až k domácímu brankáři Steffenovi.
     
    81
    Centr Bernarda Silvy z rohového kopu chytil brankář Fulhamu Gazzaniga. Ten chtěl rychle rozehrát, výhozem do středu pole ale našel jen hráče v modrých dresech.
     
    80
    Manchester City však má i tak dění na trávníku plně pod kontrolou. Hosté už začínají vypadat rezignovaně a unaveně z neustálého běhání za přihrávajícími si domácími.
     
    79
    Domácí získali přímý kop z výborné střelecké pozice. Standardku rozehrál Sterling, vystřelil ale takovým způsobem, že by měl problém trefit asi i háčko v ragby...
     
    78
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Phil Foden, přichází Bernardo Silva.
     
    78
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází James McAtee.
     
    77
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Jack Grealish, přichází Liam Delap.
     
    75
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Harry Wilson, přichází Tom Cairney.
     
    75
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Aleksandar Mitrović, přichází Rodrigo Muniz.
     
    74
    Gündoğan pro změnu nacentroval od rohového praporku do pokutového území sám, obrana Fulhamu si ale poradila i teď a míč skončil až ve středu pole.
     
    73
    Gündoğan rozehrál i další roh nakrátko, tentokrát s Fodenem, ani teď se ale nákop domácích do šestnáctky neujal. Williams centr odvrátil na třetí roh City za sebou.
     
    72
    Gündoğan rozehrál se Zinčenkem rohový kop nakrátko, centr střídajícího Zinčenka ale byl sražen na další roh Manchesteru City.
     
    70
    Gündoğan potáhl míč ze středu pole až před šestnáctku Fulhamu, kde se snažil obloučkem vysunout za obranu soupeře Grealishe. Ten si tuto přihrávku zpracovat nedokázal.
     
    69
    Ani po střídáních na obou stranách se obrázek hry nezměnil. City drží míč pevně pod kontrolou a kombinují kolem seřazené obrany Fulhamu.
     
    68
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kevin De Bruyne, přichází Raheem Sterling.
     
    67
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází João Cancelo, přichází Oleksandr Zinčenko.
     
    67
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Harrison Reed, přichází Jean Michaël Seri.
     
    67
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Neeskens Kebano, přichází Anthony Knockaert.
     
    65
    Centr z následného rohu City obrana Fulhamu odvrátila za vlastní šestnáctku, kde se míč dostal k De Bruynemu. Tomu se střela nepovedla a hrací předmět poslal až téměř k rohovému praporku.
     
    64
    Hned v protiútoku nakopl míč De Bruyne na levé křídlo na rozběhnutého Grealishe, jehož střelu k bližší tyči srazil Williams na rohový kop.
     
    63
    Kebano vypálil ze střední vzdálenosti na brankáře City, který vyboxoval míč jen před sebe. Tam byl Carvalho, jenž ale z první namířil do rukou připraveného Steffena.
     
    62
    Domácí zacouvali s míčem dozadu a do své kombinace zapojili i brankáře Steffena. Hosté už City ani nepresují a místo toho vyčkávají ve středu pole.
     
    61
    Fulham je nadále pod drtivým tlakem. Hosté mají obrovský problém si dát alespoň 3-4 normální přihrávky a pokaždé míč rychle odevzdají domácím.
     
    60
    Útok Manchesteru City tentokrát zakončil střelou vysoko nad branku Fulhamu ze střední vzdálenosti Cancelo.
     
    59
    Zápas je tímto gólem zřejmě rozhodnutý. Domácí tým zatím hraje ve druhém dějství jako stroj a i teď dokázal bez větších problémů připravit hosty o míč.
    57. Riyad MAHREZ (MAC) - 4:1
     
    57
    Manchester City právě vstřelil branku!
    City vede už o tři branky! Reed nesmyslnou přihrávkou dozadu vysunul do úniku na levé straně vlastní poloviny De Bruyneho. Belgičan potáhl míč k šestnáctce Fulhamu a přihrávkou na opačnou stranu našel RIYADA MAHREZE, jenž i s přispěním teče vracejícího se Reama překonal vybíhajícího brankáře Gazzanigu.
     
    56
    Až po útočném faulu Fernandinha se hosté konečně dostali na delší dobu k míči. Aktivní presink ze strany domácích ale i tak způsobuje, že hosté kombinují jen ve středu pole.
     
    55
    Domácí pokračují ve své aktivitě ve druhém poločase a kromě jednoho rohu zatím nepustili Fulham ani za půlící čáru. Teď navíc opět kombinují na útočné polovině.
    53. Riyad MAHREZ (pen.) (MAC) - 3:1
     
    53
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového náskoku! K penaltě se postavil RIYAD MAHREZ, jenž poslal míč přesně k pravé tyči. Brankář Gazzaniga sice stranu vystihl, střela Mahreze ale byla natolik umístěná, že ji vyrazit nedokázal.
    52. Bryanův penaltový faul na Grealishe
     
    52
    Grealish se dostal k míči před šestnáctkou Fulhamu a rozběhl se mezi obránce. V pokutovém území ho nakonec podrazil Bryan a hlavní rozhodčí ukázal na bílý bod.
     
    50
    Hosté ze svého prvního útoku ve druhém poločase získali rohový kop, tato standardka ale k ničemu nebezpečnému před brankou City nevedla.
     
    49
    De Bruyne nakopl míč od rohového praporku na hranici šestnáctky na Mahreze, jenž si míč zpracoval na hrudi a z voleje vypálil na tribunu za Gazzanigovou brankou.
     
    48
    Fernandinho pasem na levé křídlo přenesl hru na levé křídlo na Cancela, jenž si míč navedl na střelu. Jeho pokus srazil Reed na rohový kop.
     
    47
    City začalo druhý poločas tradičním způsobem – postupným útokem se dostalo na útočnou polovinu, kde obléhá kombinací na krátké přihrávky pokutové území Fulhamu.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli domácí. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:04.
     
    Zápas začal velmi akčně a už v prvních 13 minutách padly tři branky. Skóre otevřel hned z prvního útoku Fulhamu Carvalho, okamžitě po výkopu po inkasované brance ale vyrovnal Gündoğan a už o sedm minut později se prosadil hlavou po rohovém kopu Stones. Hra se pak uklidnila a až na jednu Gündoğanovu střelu ze šestnáctky jsme už neviděli žádnou nebezpečnou gólovou příležitost. Domácí jsou podle očekávání o něco aktivnějším týmem, hosté ale zatím hrají velmi aktivně i směrem dopředu a po prvním dějství tak rozhodně nic není rozhodnuto.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 52 % : 48 %
    Střely na branku: 3:1
    Střely mimo: 1:2
    Rohy: 3:0
    Ofsajdy: 2:2
    Fauly: 6:2
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    První žlutou kartu zápasu dostává za podražení rozběhnutého Carvalha Kyle Walker (Manchester City).
     
    45+2
    Fernandinho hledal obloučkem do šestnáctky Fulhamu Mahreze, ten si ale míč nezpracoval a hosté následně vyrazili do rychlého protiútoku.
     
    45+1
    Kebano se rozběhl po levé straně kolem Walkera a Stonesa směrem do šestnáctky Manchesteru City a až Aké mu dokázal míč odkopnout do zámezí.
     
    45
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    44
    Hosté drželi míč nadále pod svou kontrolou, aktivní presink City je ale vytlačil až před šestnáctku Fulhamu. Odtamtud musel Adarabioyo míč pod tlakem odkopnout do středu pole.
     
    43
    Centr ani střela ale zatím ze strany Fulhamu nepřišly. Hosté si sice přihrávají míč ze strany na stranu, domácí ale drží své obranné postavení velmi disciplinovaně.
     
    42
    Tempo hry v posledních minutách trochu upadlo a hosté opět vyrovnali hru. Teď se jim povedlo se dostat postupnou kombinací na polovinu Manchesteru City.
     
    41
    Gündoğan pod tlakem nedokázal přihrát přesně Grealishovi a ten podrazil rozběhnutého Williamse. Hlavní rozhodčí Grealishovi domlouvá.
     
    39
    Reed srazil centr Walkera ve vlastní šestnáctce jen před sebe přímo k Akému, jenž se nečekaně vysunul na hrot útoku. Naštěstí pro hosty začal Aké kličkovat a o míč přišel.
     
    38
    Domácí se pak expresně rychle dostali až do šestnáctky Fulhamu, hosté ale dokázali Walkerovu i Mahrezovu střelu zblokovat. Odražený míč pak skončil u „The Citizens“.
     
    37
    Chalobah se dostal k míči za šestnáctkou City a posunul ho mezi obránce na Mitroviće, jenž vypálil z otočky mimo Steffenovu branku.
     
    36
    Cancelo nejdřív srazil na pravém křídle na trávník Reeda a pak ještě podrazil Wilsona. Kartu nedostal, ale hosté budou mít k dispozici zajímavou standardku z pravé strany.
     
    35
    Obrana City dvakrát za sebou odkopla nákopy na Mitroviće až k brankáři Fulhamu Gazzanigovi. Ten pak rozehrál po zemi na své obránce.
     
    34
    Chalobah odešel za autovou čáru po vlastních, Fulham už ale poslal náhradníka se rozcvičit. Uvidíme tedy, zda budou muset hosté vynuceně střídat.
     
    33
    Chalobah však zůstal sedět na trávníku a vyžádal si ošetření. Hra je přerušena a Chalobah je v péči lékařů Fulhamu.
     
    32
    De Bruyne se s míčem na kopačkách rozběhl směrem do otevřené obrany Fulhamu, za půlící čárou mu ale míč odskočil a Chalobah mu ho odkopl.
     
    30
    Až teď se po delší době povedlo Fulhamu podržet míč. Na konci jeho krátké kombinace nakopl Adarabioyo míč do šestnáctky City na rozběhnutého Carvalha a před ním na poslední chvíli odkopl míč do bezpečí Aké.
     
    29
    V hustém dešti už získali domácí výraznou územní převahu. Hosté se v posledních minutách jen brání.
     
    28
    Domácí rozehráli následný rohový kop nakrátko a při náběhu na centr De Bruyneho fauloval Chalobaha nabíhající Aké.
     
    27
    Cancelo se pokusil o individuální průnik z levého křídla, ten mu ale ukončil odkopem míče na rohový kop Williams.
     
    26
    Grealish si zpracoval v šestnáctce Fulhamu pas ze středu pole a přenechal míč dobíhajícímu Gündoğanovi, jenž ho technickou střelou poslal nad Gazzanigovu branku.
     
    25
    Zdá se, že po předchozí aktivitě Fulhamu přebírají iniciativu domácí hráči. Ti znovu tlačí hosty hluboko do obrany a kombinují kolem šestnáctky Fulhamu.
     
    24
    Kombinací na krátké přihrávky se pak City dostalo před šestnáctku Fulhamu, Walkerův nepřesný centr z pravé strany se ale zakroutil za brankovou čáru.
     
    23
    Až Grealishovi se presinkem povedlo hrací předmět konečně dostat pod kontrolu City. Také domácí obránci s míčem zacouvali dozadu, aby rozehráli postupný útok svého týmu.
     
    22
    Aké pak musel odkopnout nákop Reama na Mitroviće do autu, po kterém se hosté znovu zatáhli dozadu. Obránci Fulhamu v této chvíli rozehrávají další „vlnu“ svého postupného útoku.
     
    21
    Fotbalisté londýnského klubu nadále drží míč na kopačkách a i když je domácí vytlačili za středovou čáru, tak City míč nezískalo.
     
    20
    Fulham rozehrál standardku nacvičeným signálem, centr Bryana z levého křídla však dokázali domácí obránci odvrátit do bezpečí. Hosté jsou každopádně v této chvíli aktivnějším týmem.
     
    19
    O kulatý nesmysl přišel až Gündoğan, jenž ho chtěl potáhnout na útočnou polovinu a po jeho faulu získali hosté přímý kop.
     
    18
    Fulham velmi aktivně presuje rozehrávku City, domácí si ale i pod tlakem zatím dokážou poradit a drží míč pod svou kontrolou.
     
    17
    Foden krásnou průnikovou přihrávkou vysunul za obranu Fulhamu Grealishe, ten se ale při kličce před šestnáctkou pořádně zbrzdil a nakonec jeho střelu zblokoval vracející se obránce hostů.
     
    16
    Bryan poslal z levé strany do pokutového území City skvělý centr, za kterým si nabíhal Mitrović. Kanonýrovi Fulhamu nakonec chybělo několik centimetrů na to, aby hrací předmět zasáhl.
     
    15
    Hosté se po výkopu po inkasované brance opět dostali na útočnou polovinu, stejné jako po prvním gólu City je ale domácí rychle vytlačili zpět za půlící čáru.
    13. John STONES (MAC) - 2:1
     
    13
    Manchester City právě vstřelil branku!
    „The Citizens“ otáčejí skóre! Na De Bruyneho centr z rohu si na přední tyči nabíhali Aké a JOHN STONES a jelikož Aké míč nedoskočil, tak se k hlavičce dostal Stones, jenž míč nasměroval k zadní tyči.
     
    12
    Domácí gólman hned vykopl míč na opačnou stranu, kde ho vybojovali jeho spoluhráči. City opět přechází do postupné kombinace.
     
    11
    Ti na nic nečekali a okamžitě vystartovali do otevřené obrany domácího týmu. Na konci jejich akce ale byl jen nepříliš přesný centr Wilsona zprava, který chytil gólman Steffen.
     
    10
    Ciy získalo rohový kop, Grealishův centr z něj ale odhlavičkoval z vlastní šestnáctky na přední tyči stojící Mitrović. Míč se pak za šestnáctkou odrazil na kopačky fotbalistů Fulhamu.
     
    9
    Ream proto nakopl míč na pravé křídlo na Kebana, jenž ale o míč v souboji s Cancelem přišel. Grealishe pak zastavil taktickým faulem ve středu pole Chalobah.
     
    8
    Hosté se snaží zareagovat na inkasovaný gól svou kombinací, domácí je ale zatím drží v uctivé vzdálenosti od své branky.
    6. İlkay GÜNDOĞAN (MAC) - 1:1
     
    6
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Domácí bleskurychle srovnávají! Fodenův centr z levé strany šestnáctky si zpracoval na zadní tyči Mahrez a přihrávkou míč posunul zhruba na penaltový bod na volného İLKAYE GÜNDOĞANA, jenž ho z první usměrnil k pravé tyči Gazzanigovy branky.
     
    Fulham vstřelil Manchesteru City branku poprvé od prosince 2013.
    4. Fabio CARVALHO (FHM) - 0:1
     
    4
    Fulham právě vstřelil branku!
    Hosté se nečekaně dostávají z prvního útoku do vedení! Mitrović vyslal z první do úniku na pravém křídle Wilsona, jenž potáhl míč k šestnáctce a centrem z pravé strany našel volného FABIA CARVALHA, který míč zblízka dorazil za záda brankáře Steffena.
     
    3
    Walker si na pravé straně neporozuměl s Fernandinhem a míč skončil u obránců Fulhamu. Ti ho pod tlakem jen odkopli k domácímu gólmanovi Steffenovi.
     
    2
    Ani podruhé se hostům rozehrát nepovedlo a míč znovu velmi rychle získali domácí. Ti se hned nastěhovali na útočnou polovinu.
    1. Grealish už v první minutě prověřil gólmana Fulhamu
     
    1
    Už v první minutě měli domácí gólovou příležitost! Po zisku míče přišel okamžitý protiútok City, na konci kterého vysunul De Bruyne kolmicí do šestnáctky Grealishe. Ten namířil po zemi přímo na brankáře Gazzanigu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Manchester City bude hrát v modrých dresech, Fulham v černých.
     
    Oba týmy právě vycházejí na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Steffen – Walker, Stones, Aké, Cancelo – De Bruyne, Fernandinho (C), Gündoğan – Mahrez, Grealish, Foden

    Náhradníci: Ederson – Dias, Sterling, Zinčenko, Laporte, Rodri, Silva, Delap, McAtee

    Trenér: Pep Guardiola

    Fulham FC: Gazzaniga – Williams, Adarabioyo, Ream (C), Bryan – Chalobah, Reed – Wilson, Carvalho, Kebano – Mitrović

    Náhradníci: Rodák – Hector, Cairney, Knockaert, Cavaleiro, Muniz, Seri, Onomah, Mawson

    Trenér: Marco Silva

    Rozhodčí: Gillett – Betts, West.
     


    Vzájemné zápasy

    Vzájemná bilance mluví jasně ve prospěch Manchesteru City, který prohrál s Fulhamem naposledy ještě v dubnu 2009 v Premier League (1:3). V posledních sedmi vzájemných soubojích City vyhrálo bez inkasované branky a vždy minimálně dvoubrankovým rozdílem. Zatím poslední vzájemné zápasy se odehrály v minulé sezoně Premier League, kdy City vyhrálo doma 2:0 a venku 3:0. V FA Cupu se tyto dva kluby utkaly v lednu 2020 také ve 4. kole a City doma vyhrálo jasně 4:0.
     


    Fulham FC

    Fulham je na tom v lize stejně jako City, akorát o úroveň níže. Před druhým Blackburnem vede Championship o 5 bodů a navíc má zápas k dobru. Od začátku října navíc prohrálo jediný soutěžní zápas a ve třech z posledních pěti ligových zápasů dokonce vstřelilo 6 a více branek. Hlavním tahounem týmu je srbský útočník Aleksandar Mitrović, který v letošní sezoně Championship vstřelil už 28 branek. Pro Fulham je tento souboj také druhým v tomto ročníku FA Cupu. Na rozdíl od City se ale na postup pořádně nadřelo, protože na půdě Bristolu vyhrálo 1:0 až po prodloužení.
     


    Manchester City

    „The Citizens“ kráčejí za obhajobou titulu v Premier League a po 23 odehraných ligových zápasech mají náskok 9 bodů před druhým Liverpoolem (Liverpool má zápas k dobru). V posledním kole jen remizovali na hřišti Southamptonu 1:1, což ukončilo sérii 12 ligových zápasů bez ztráty bodů. City mezitím prohrálo jen v posledním zápase základní skupiny Ligy mistrů v Lipsku (1:2), kdy už mělo jistotu prvního místa. Tým Pepa Guardioly tak zatím pokračuje v cestě za všemi trofejemi, které v této sezoně může získat a dnes je také jasným favoritem na postup do dalšího kola FA Cupu, ve kterém zatím odehrálo jeden zápas. V něm si bez problémů poradilo s čtvrtoligovým Swindonem (4:1).
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Manchester City – Fulham FC. Utkání 4. kola FA Cupu začíná v 16:00.

    Michal Sadlek

    Branky: 6. Gündoğan, 13. Stones, 53. Mahrez (pen.), 57. Mahrez – 4. Carvalho

    Karty:   45+3. Walker (MAC)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:6.
    Manchester City: Steffen – Walker, Stones, Aké, Cancelo (67. Zinčenko) – De Bruyne (68. Sterling), Fernandinho (C), Gündoğan – Mahrez (78. McAtee), Grealish (77. Delap), Foden (78. Silva)
    Náhradníci: Ederson – Dias, Sterling, Zinčenko, Laporte, Rodri, Silva, Delap, McAtee

    Trenér: Pep Guardiola

    Fulham FC: Gazzaniga – Williams, Adarabioyo, Ream (C), Bryan – Chalobah, Reed (67. Seri) – Wilson (75. Cairney), Carvalho (88. Cavaleiro), Kebano (67. Knockaert) – Mitrović (75. Muniz)
    Náhradníci: Rodák – Hector, Cairney, Knockaert, Cavaleiro, Muniz, Seri, Onomah, Mawson

    Trenér: Marco Silva

    Rozhodčí: Gillett – Betts, West
    bahis siteleri