West Ham – Watford 1:0 (kon.) | Newcastle – Everton 3:1 (kon.) | Burnley – Manchester Utd. 1:1 (kon.)
konec
West Ham United
1:0 (0:0)
Watford FC
Úterý 08.02.2022, 20:45 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že West Ham United se štěstím potvrdil roli favorita, se loučím a přeji vám dobrou noc. (22:40:56)
     
    Oba celky ve druhém poločase přidaly, a tak se hrálo lepší střetnutí. Watford držel dlouhou dobu daleko od branky, jenomže v osmašedesáté minutě se prosadil šťastný Jarrod Bowen, který v závěru ještě po zákroku Bena Fostera trefil tyčku. A tak West Ham United zapisuje do tabulky důležité tři body. Ovšem hra v jeho podání je dosti alarmující.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Z pravé strany vyslal nepříjemný centr João Pedro, pro který si vyběhl Łukasz Fabiański. Polský brankář se vydal do nepříjemných míst, ale situaci zvládl na výbornou.
     
    90+2
    Jarrod Bowen hledal na levé straně jamajského spoluhráče, ale Michail Antonio balon neudržel. A tak se bude rozehrávat od hostující branky. Jenomže Watfordu už moc času na vstřelení gólu nezbývá.
     
    90+1
    K postranní čáře znovu přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby. Dotáhnou kladiváři duel ke třem bodům?
     
    89
    Před branku si nabíhal Joshua King, který ve snaze vystřelit trefil Craiga Dawsona kopačkou do hlavy. Domácí obránce po chvíli vstal a bude se pokračovat. Většina hráčů by se válela na trávníku a tahala by čas.
     
    88
    Watford se znovu nacházel na útočné polovině, ale situaci zažehnal Aaron Cresswell, který navíc trefil soupeře, a tak se bude rozehrávat od branky West Hamu United.
     
    86
    Mohlo být vyrovnáno, ale díky českému obránci není! Na pravé straně se uvolnil João Pedro, který přihrával před branku. Míč nezachytil Łukasz Fabiański, a tak se připravoval zakončovat Joshua King, jehož dohrál dostupující Vladimír Coufal.
    84. Po průniku do vápna vyslal pěknou střelu Jarrod Bowen, avšak Ben Foster vytáhl míč na tyčku
     
    84
    Po parádní individuální akci vnikl do vápna Jarrod Bowen, kteří po zemi zamířil na branku. Ovšem Ben Foster předvedl parádní zákrok, který míč vytáhl na pravou tyčku. Watford je díky brankáři stále ve hře o bod!
     
    83
    Běží pětaosmdesátá minuta a hlavní rozhodčí Atkinson odpískal pouze pět nedovolených zákroků. Sudí ponechali velmi volný metr, což nevydržel Vladimír Coufal (West Ham), jenž začal řvát na pomezního, za což uviděl žlutou kartu.
     
    82
    Dlouhým pasem po pravé straně se prezentoval Pablo Fornals. Balon si pokryl Michail Antonio, který o míč přišel. Avšak poté jamajský útočník začal nadávat pomeznímu rozhodčímu, jenž situaci neodpískal.
     
    81
    Jdeme do poslední desetiminutovky normální hrací doby. West Ham ji začíná kombinací kolem středové čáry, ovšem nikam zatím nespěchá.
     
    78
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Edo Kayembe, přichází Ímrán Lúzá.
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Kiko Femenía, přichází Jeremy Ngakia.
     
    77
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Tom Cleverley, přichází João Pedro.
     
    77
    Kladiváři se nacházejí stále u balonu a hrají se soupeřem bago. West Ham United uklidňuje hru a vteřiny utíkají.
     
    76
    Čtyřiasedmdesátiletý Roy Hodgson připravil hned trojité střídání. Avšak zatím sledujeme kombinaci West Hamu na útočné polovině.

    Michal Luxa

    Branky: 68. Bowen (Lanzini)

    Karty:   83. Coufal (WHU)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 1:6.
    West Ham United: Fabiański – Coufal, C. Dawson, K. Zouma, Cresswell – T. Souček, Rice (C) – Bowen, Binrahma (60. Lanzini), Fornals – Antonio.
    Náhradníci: Aréola – Diop, Fredericks, Johnson, Král, Lanzini, Noble, Vlašić, Jarmolenko.

    Trenér: David William Moyes.

    Watford FC: Foster – Femenía (78. Ngakia), Cathcart, Samir, Kamara – Kucka, Moussa Sissoko (C), Kayembe (78. Lúzá), Cleverley (77. João Pedro) – Dennis, J. King.
    Náhradníci: D. Bachmann – Cucho Hernández, Kabasele, Kalu, Lúzá, Masina, Ngakia, João Pedro, Sema.

    Trenér: Roy Hodgson.

    Rozhodčí: Atkinson – Betts, West
    bahis siteleri