Ústí n/L – Havířov 4:3 (kon.) | Prostějov – Kolín 0:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
SC Marimex Kolín
Pátek 11.02.2022, 17:00Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas mezi Prostějovem a Kolínem je u konce a hosté jej s přehledem vyhrávají 4:0. Na vítězství se výrazně podíleli Martin Štohanzl, jenž zapsal dva trestné zásahy a také Jan Veselý a Zdeněk Král. Děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalšího textového přenosu! (19:34:55)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Hru přerušuje zákrok gólmana Kuznetsova. Vhazovat se tak bude před jeho kanceláří, každopádně na zvrat je už nejspíš pozdě.
     
    59:28
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (Matěj Morong – 2 min.).
     
    59:14
    Kouzlo kolínské brány se nepodařilo odčarovat ani po ráně Patrika Husáka. Kolín naopak míří opět kupředu.
    58:29 Martin ŠTOHANZL - 0:4
     
    58:29
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Rudovský upadl na modré čáře a MARTIN ŠTOHANZL se vypravil nikým neatakován vstříc prázdné bráně Prostějova. Puk tak jednoduše poslal do branky a zvyšuje na 4:0 pro svůj tým. Bez asistence.
     
    57:55
    Kolín již potřetí vyhodil kotouč a jejich hráči se snažili trefit odkrytou klec. Zatím neúspěšně. Prostějov se ani v této početní výhodě vůbec k ničemu nedostává, což jen podtrhuje jejich dnešní zmar v útočném pásmu.
     
    57:21
    Račuk s Mrázkem si kotouč nepřihráli ideálně a tak musí domácí hokejisté opustit útočné pásmo.
     
    56:39
    Zřejmě poslední šance pro domácí tým. Po buly dokonce odvolávají brankáře! Zkrátka teď nebo nikdy.
     
    56:24
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (Jan Veselý – 2 min., podrážení).
     
    56:11
    Prostějovským hráčům jakoby pomalu docházeli síly. Kolín má v těchto minutách jasně navrch a každá šance znamená obrovské nebezpečí pro branku Jestřábů.
     
    55:48
    Do další zajímavé možností se dostal Jankovský a o dorážku se ještě pokoušel Piegl! Kotouč mu na poslední chvíli přeskočil čepel.
    55:10 Zdeněk KRÁL - 0:3
     
    55:10
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Bleskurychle využitá přesilová hra a tohle už budou mít Jestřábi hodně těžké. Po buly se ke střele dostal ZDENĚK KRÁL, který prostřelil Ondřeje Bláhu, který na několikátou šanci Kolína ve třetí třetině již zkrátka nestačil. Asistence: Jan Veselý, Lukáš Krejčík
     
    55:02
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Kloz – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:40
    Veselý teď využil zaváhání rozehrávky domácích a měl před sebou jasnou gólovou situaci. Svou šikovností si rozhýbal Bláhu, ale ten jeho záměr přesně přečetl a znemožnil mu zakončení.
     
    54:31
    Zašlapávání Krejčíka teď získává pro hosty potřebný čas.
     
    54:07
    Piegl se objevil sám naproti Bláhovi a v ideální pozici přestřelil jeho svatyni! Šance se teď objevují pro domácí na špatné straně. Ti i nadále nedokážou být nebezpeční.
     
    52:59
    Zakázané uvolnění Kolína. Hra se vrací před brankáře Kuznetsova.
     
    52:02
    Místo toho se do úniku dostal Ouřada a z bezprostřední blízkosti prostějovské branky se snažil zakončit pod vyrážečku brankáře Bláhy! Ten zachoval chladnou hlavu a hostujícího forvarda vychytal. Šance Jestřábů stále žije, i když čas neúprosně ubíhá.
     
    51:28
    Začíná přesilová hra Jestřábů. Jestli chtějí něco se zápasem udělat, teď je ten správný moment.
     
    51:10
    Domácí v plném počtu.
     
    50:48
    Bez dvou hráčů je na ledě daleko více prostoru. Větší šance ale nevidíme, hra má sice rychlý spád, ale chybí tomu přesnost a klid na hokejkách.
     
    50:24
    Rodící se protiútok vyřešili hráči Kolína zatáhnutím ruční brzdy. Následuje tak část hry, kdy se bude hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    50:08
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (Jakub Sklenář – 2 min., držení).
     
    50:02
    Kolín zformoval své útočné komando a od modré napřáhl Niko. Bláha měl o dění před jeho kanceláří přehled a tak dokázal bez problému zasáhnout a hru přerušit.
     
    49:48
    Kolín se po dlouhé době dostal do šance a hned si jeho hokejisté vybojovali další početní výhodu. Tento stav vůbec nevyhovuje domácím hokejistům, kteří se místo snahy o vstřelení kontaktní branky musí opět bránit.
     
    49:10
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Petr Mrázek – 2 min., hákování).
     
    49:01
    Mrázek nabral rychlost, avšak v moment, kdy udělal kličku jej o kotouč obral jeden z bránících hostujících hráčů.
     
    48:43
    Po buly pálil Piegl z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Bláha měl úplně zakrytý výhled. Naštěstí pro domácí tento zajímavý pokus skončil až na zadním mantinelu.
     
    47:51
    Račukovi utekl kotouč kolem čepele a tak se píská zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Bláhou.
     
    47:28
    Krejčí hledal v před brankovém prostoru Jiránka, ale obrana Kozlů je skutečně skvěle kompaktní a nedovoluje Jestřábům obsazovat tyto nebezpečné pozice hrací plochy.
     
    46:56
    Svižná střela Jiřího Klimíčka končí v náruči Kuznetsova. Před ním totiž opět nestál nikdo, kdo by mu bránil ve výhledu nebo tečoval.
     
    46:24
    Rudovský prokázal svou šikovnost, prokličkoval si cestu do útočného pásma, ale v osudný moment, jakoby byl před brankou Kolína sám a nikým nepodpořen. Následuje komerční přestávka.
     
    45:48
    Kolín se po prostějovském sevření osvobozuje za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po pravici ruského gólmana v brance hostů.
     
    45:29
    Kolínská obrana působí i nadále velmi soudržně a organizovaně. Prostějovu se krátí čas a stále nevstřelil na svém domácím stadionu ani jednu branku.
     
    44:43
    Jmenovec brankáře Toronta Maple Leafs – Petr Mrázek je dnes velmi aktivní a neustále se snaží tvořit hru. Často je v tom ale sám.
     
    43:40
    Ouřada z první pálil z vrcholu kruhu a Bláhovy nadělal problémy následný odraz puku od zadního mantinelu.
     
    43:17
    Tečovaná střela Kolína se dotkla až ochranné sítě. Vhazovat se bude před pracovištěm Ondřeje Bláhy.
     
    42:54
    Petr Mrázek zadovkou hledal někoho v předbrankovém prostoru, tam stáli pouze hráči v bílém. Jestřábi pásmo však udrželi a od modré čáry letěl další střelecký pokus.
     
    42:11
    Mrázek byl v útočném pásmu dříve než kus černé gumy a rozhodčí tak píská postavení mimo hru. Vhazovat se bude na modré čáře, blíže k ruskému maskovanému muži.
     
    41:52
    Čáp vyslal z modré čáry schovanou střelu, která Bláhovi udělala velké problémy! Ten tak musel zasahovat na dvakrát, naštěstí pro Jestřábi úspěšně.
     
    41:14
    Sklenář odzbrojil hráče v červeném a pokusil se o ránu příklepem. Kotouč míří nad branku Prostějova.
     
    40:48
    Kloz si vybruslil od mantinelu na střed kluziště, ale následná rána opět směřovala doprostřed branky. Takhle to nepůjde,
     
    40:35
    Mrázek se šikovně obtočil a vyslal schovanou střelu na kolínskou branku! Kotouč mu ale sjel z čepele a tak jej nedokázal trefit ideálně. Kuznetsov připisuje další úspěšný zákrok.
     
    40:05
    Vhazování na úvod třetí části hry vyhrál Prostějov a od své branky se budou snažit jejich hokejisté založit první útočnou akci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina započne přibližně v 18:40.
     
    Prostějov zvýšil ve druhé třetině svou aktivitu a často okupoval své útočné pásmo. Vážnější příležitosti si však jejich hokejisté nevypracovali, naopak se na druhé straně prosadil Jan Veselý, jenž využil špatné rozehrávky Jestřábů. Ti tak odchází do kabin s dvougólovou ztrátou a pokud chtějí pomýšlet na body, musí ve své hře něco změnit a vstřelit alespoň dva góly.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Švec se rozjížděl do útočného pásma, kde byl dosti otevřený prostor, avšak přihrávka jej trefila do bruslí a celá útočná akce tak byla zmařena.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    38:17
    Zaváhaní v rozehrávce se snažil využít Štohanzl, brankář Bláha mu puk vypíchl ještě než stačil zakončit.
     
    37:28
    Petr Mrázek podržel kotouč na vrcholu levého kruhu a nepříjemně vypálil zápěstím. Přestřelil.
     
    36:51
    Kolín drží kotouč daleko od své branky a to jim přesně vyhovuje. Prostějov si stále neví rady kudy procpat kotouč pryč.
     
    35:58
    Miškář ukázal, že své si odvede i vzadu. Dobře nastavenou holí obral domácí o kotouč a vyhodil jej do bezpečí.
     
    35:28
    Rudovský nabral rychlost na pravé straně kluziště a od modré čáry to přímo napálil na kolínskou svatyni. Kuznetsov drží a bude se vhazovat před jeho kanceláří.
     
    35:03
    Velká rána pro domácí, kteří po většinu času druhého dějství drželi kotouč na svých hokejkách. Stačilo ale jednou zaváhání a ztráta je už dvougólová. Jestli dnes chtějí Jestřábi pomýšlet na doby, ve své hře musí něco změnit.
    34:30 Jan VESELÝ - 0:2
     
    34:30
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Na podruhé už mu to ale vyšlo. Kloz vyslal nepřesnou přihrávku, která se odrazila na hůl JANA VESELÉHO, a ten se z prostoru mezi kruhy nemýlil! Bez asistence.
     
    34:26
    Veselý dostal zajímavý kotouč na pravém kruhu pro vhazování a z první se snažil vypálit. Svatyni Prostějova trefit nedokázal.
     
    33:51
    Kolín působí v této části zápasu mírně zataženě, naopak Prostějov opravdu doráží na branku hostujícího týmu. Střely má, pohyb také, ale stav je stále 1:0 pro hosty.
     
    33:37
    Klimíček podržel kotouč a nahrával do druhé vlny na Havlíka, který z mezikruží nedopravil puk až do sítě. Kuznetsov vyrazil, ale Jestřábi jsou i nadále aktivní a plni dobré energie.
     
    32:11
    Jáchym to zkoušel z velkého úhlu, ale branka Kuznetsova nebyla ani tentokrát ohrožena.
     
    31:34
    Zatímco v první třetině jsme byli svědky jedné šance za druhou, nyní máme před sebou část hry, která nenabízí příliš atraktivní hokej.
     
    30:50
    Jestřábi nevěděli co s pukem, tak jej prostě poslali dopředu. Rozhodčí píská zakázané uvolnění a vhazuje se tak před Bláhou, kde se poslední minuty také odehrávají.
     
    30:14
    Hra plyne dál bez větších šancí. Jsme svědky nepřesností ve středním pásmu, které celé tempo hry zpomalují.
     
    29:06
    Marek Račuk nabral rychlost ve středním pásmu a nahazoval za branku. Kuznetsov opět pomohl svému týmu zastavením puku a tak může hra nabrat opačný směr.
     
    28:23
    Icing se nepíská ani na druhé straně, opět šikovné protečování a získání času na vystřídání pro oba týmy.
     
    27:48
    Kloz se snažil najít před bránou Valu, avšak jeho přihrávka neměla přesné parametry. Prostějov pokračuje ve své aktivitě. Do střel se dostávají, vyložených šancí jsme ale mnoho neviděli.
     
    27:23
    Od modré pálil z voleje Krejčí a Kuznetsov musí máchnout svojí lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    26:51
    Hráči Kolína své nahození do pásma lehce protečovali a o zakázané uvolnění se tak nejedná. Hosté však nic kloudného nevymysleli.
     
    26:12
    Račuk byl úspěšný na buly a Mrázek okamžitě nahazoval. Jeho pokus však neměl potřebné parametry a tak museli hráči v červeném vyklidit pásmo.
     
    25:44
    Kolín vyhazuje přes všechny čáry a čárový rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra se stěhuje zpět před brankáře Kuznetsova.
     
    25:26
    Miškář hledal před bránou Vojtěcha Sílu a ten v rychlosti nebyl schopen reagovat! Pokud by však puk zasáhl, byl by to prakticky s jistotou gól.
     
    24:33
    Jankovský to zkoušel kousek nad vrcholem kruhů, ale střela neprošla přes těla hráčů v bíllém.
     
    23:41
    Prostějovu jakoby početní nevýhoda seděla více, než hra ve vyváženém počtu hráčů. Právě oni si totiž při této situaci vypracovali největší příležitost.
     
    23:13
    Do úniku se naopak dostával Švec a z branky si musel udělat výlet Kuznetsov, který skvěle přečetl hru a znemožnil Jestřábům srovnat skóre utkání!
     
    22:48
    Domácí dobře přistupují a znemožňují Kolínu kombinaci.
     
    22:21
    Kolín vyhrál vhazování v útočném pásmu, avšak jejich hokejisté se o něj sami připravili. Hosté musí založit postupný útok od své vlastní brány.
     
    22:01
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Petr Beránek – 2 min., držení).
     
    21:48
    A Krejčí se znovu hlásí o slovo. Jeho ránu od levého mantinelu teď tečoval Mrázek, ale ani to nestačilo. Vhazuje se v útočném pásmu Jestřábů.
     
    21:26
    Krejčí to zkoušel od modré čáry, ale nikdo z domácích neclonil, ani se nepokoušel o teč. Ruský gólman tak připisuje další rutinní zákrok.
     
    21:17
    Kolín dokáže opravdu rychle otočit hru a to za jakékoliv situace. Vstup do útočného pásma vypadá pro ně jako naprostá maličkost. Jejich soupeř se v tomto ohledu mírně trápí.
     
    20:58
    Střela z pravého kruhu neznamenala pro Kuznetsova větší nebezpečí. V klidu vyrazil do rohu a jeho tým opět vyráží kupředu.
     
    20:13
    Vhazování na úvod druhé části hry vyhráli hosté. Ti o kotouč okamžitě přišli a kupředu se ženou Jestřábi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhé dějství započne přibližně v 17:45.
     
    Po dvaceti minutách odcházejí do šaten šťastnější hokejisté Kolína. Ty dostal do vedení Martin Štohanzl, jenž šikovně tečoval nahození Vojtěcha Síly. A byli to právě hosté, kteří měli ze hry více a zásobovali Bláhu salvou střel. Prostějov trávil v útočném pásmu spoustu času, ale nic kloudného se svěřencům trenéra Tottera vymyslet nepodařilo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Vstup do útočnému pásma Kolína byl teď hodně krkolomný. Pomohlo jim několik šťastných odrazů a do ideální příležitosti se dostal Šafránek! Z vrcholu kruhů však netrefil prostor tři tyčí.
     
    19:34
    Z úhlu to zkoušel Vala, ale tohle nemělo šanci na úspěch. Kuznetsov udržel puk ve své výstroji a vhazuje se po jeho pravici.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny a Jestřábi stále v útočném pásmu.
     
    18:34
    Prostějov je teď usazen v útočném pásmu a tlačí Kolín ke své vlastní brance. Jedinou střelu ale vyslal Krejčík, do které navíc zasáhl jeden z hostujících hráčů. Puk tak skončil na zadním mantinelu.
     
    17:54
    Račuk rozjížděl další ofenzivní snažení, ale opět zkazil přihrávku na jednoho ze svých spoluhráčů Těch nepřesností je v první části hry opravdu hodně a to hlavně z holí domácích hráčů.
     
    17:39
    Zatím sledujeme utkání přesně podle pravidel. Žádný z hráčů ještě neusedl na trestnou lavici a hraje se tak neustále 5 na 5.
     
    17:13
    Novák hledal v útočném pásmu Švece, ale tuto kombinaci přerušuje nepřesný pas a dobré napadání Kolína.
     
    16:32
    Jáchym předával ve vyložené šanci ještě na Beránka a ten trestuhodně přestřelil! Tohle musí domácí hodně mrzet. Když už si vypracují solidní příležitost, takto ji zahodí.
     
    15:48
    Račuk si neporozuměl v kombinaci s Jiránkem a hosté opět spěchají kupředu. Jestřábi tráví v útočném pásmu dost času, ale jejich kombinaci jsou dosti krkolomné.
     
    15:12
    Po chybě Kolína se do úniku dostal Novák, který se ruského brankáře snažil překvapit bekhendovým blafákem. Kličku ale udělal příliš pomalu a prostor tří tyčí nakonec ani netrefil!
     
    14:07
    Piegl nahodil do pásma, ale Bláha pozastavil kotouč za svou brankou. To domácím pomohlo zklidnit hru a o další obrat. Puk do pásma sice zavezli, Kuznetsova však neohrozili.
     
    13:32
    Jestřábi vyhráli vhazování v útočném pásmu, avšak následná rána Valy skončila v rohu kluziště. Hra se tak stěhuje opět na druhou stranu, Kolín útočí.
     
    13:02
    Račuk se Zajícem dirigovali pohyb v útočném pásmu. Na konci celé této kombinace byl střílejí Vala od modré čáry. Kuznetsovovi však nikdo nestál ve výhledu a puk si tak v klidu našel. Komerční přestávka.
     
    12:40
    Bláha se musel opět činit po nebezpečné střele Ouřady z mezikruží! Brankář Prostějova se dnes rozhodně nenudí.
     
    11:48
    Prostějov zkrátka neví kudy. Jestřábi teď po snaze dostat puk do útočného pásma musí vyhodili pouze na zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravici Bláhy.
     
    11:18
    Račuk objel klec hostů a snažil se najít mezi kruhy Račuka. Kolín má tento prostor velmi dobře pokrytý a Jestřábi se nemohou dostat k vážnější střele z této pozice.
     
    10:36
    Kolín vyčkává na každou chybu domácího týmu. Nikam nespěchá, ale hraje takticky vyspěle. Vedení je v tuto chvíli pro hosty určitě zasloužené.
     
    09:53
    Kolín se z ničeho nic dostal do další obrovské příležitosti, avšak Pajer bekhendem nezakončil ideálně!
     
    09:01
    Další zákrok ruského maskovaného muže přerušuje hru a následuje krátká komerční přestávka. Po ní budeme svědky buly po pravé ruce Kuznetsova.
     
    08:39
    Nakonec z toho přeci jen střela domácích byla, ale nebezpečí bylo krátce na to zažehnáno. Kolín následně vyhodil přes všechny čáry a jeden z hráčů v bílém puk protečoval, proto se icing pískat nemusel.
     
    07:52
    Petr Beránek si vyšlápl do útočného pásma a nahazoval za branku, kam spěchal Rudovský. Ten ale odraz kotouče od zadního mantinelu neodhadl a Kozlové se opět zmocňují puku.
     
    07:10
    Jiránek nabral rychlost na pravé straně a rýsovala se příležitost přečíslení 3 na 2. Domácí forvard však selhal při zpracování kotouče a tak se celá akce výrazně zpomalila.
     
    06:26
    Zorko si potáhl kotouč na střed hřiště a od modré čáry vyslal nebezpečný projektil na brankáře Bláhu. Ten měl dosti zakrytý výhled, nakonec si ale neposedný kus černé gumy přeci jen našel.
     
    06:02
    Kolín se snadno dostal do útočného pásma, ale stejným způsobem o něj i přišel. Hra má nyní hodně nepřesností a hraje se nahoru dolů. Bez větší šance na obou stranách.
     
    05:21
    Beránek předal do útočného pásma na Jelínka a ten z prostoru pravého kruhu pro vhazování vyslal střelu zápěstím. Kuznetsov máchl lapačkou a přerušil hru jistým zákrokem.
     
    04:53
    Pinkas vybojoval kotouč o levého mantinelu a na nic nečekal a nahazoval na branku. Bláha neměl těžkou práci.
     
    04:22
    Zajíc ukázal svou šikovnost, dostal se do útočného pásma a do druhé vlny přihrával na hůl Beránka. Ten měl před sebou otevřený prostor, ale jeho zakončení do horní části branky Kuznetsova nepřekvapilo.
    02:54 Martin ŠTOHANZL - 0:1
     
    02:54
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce Kolína končí první brankou dnešního duelu! MARTIN ŠTOHANZL tečoval nahození z levé strany kluziště a rozvlnil síť za brankářem Bláhou. Asistence: Vojtěch Síla, Lukáš Pajer
     
    02:01
    Hosté se z ničeho nic hnali do přečíslení 3 na 1 a na konci celé akce stál Veselý. Ten však v přímém souboji s brankářem Bláhou neuspěl.
     
    01:39
    Mrázek obkroužil branku hostů a hledal dobře postaveného Račuka. Ten se k zakončení nedostal.
     
    01:13
    Jankovský nahodil do útočného pásma, jeho kolegové zvolili raději variantu střídání. Hra tak opět nabírá jiný směr.
     
    00:54
    Mrázek podržel puk za bránou a snažil se jej dostat do prostoru mezi kruhy. Tam byli hráči v bílém připraveni a kotouč okamžitě odpálili za cenu zakázaného uvolnění do bezpečí.
     
    00:35
    Kolín se i tak dostal kupředu po ztrátě Husáka. Kromě kroužení okolo domácí klece z toho však nic nebylo.
     
    00:11
    To se ale nepovedlo, kotouč poslali kupředu a rozhodčí písknul do své píšťalky. Zakázané uvolnění.
     
    00:05
    Úvodní vhazování dopadlo lépe pro Kolín, a ti tak mohou založit první útočnou akci dnešního duelu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí Prostějov zahájí dnešní utkání v červené variantě dresů, jeho soupeř nastupuje v barvě bílé.
     
    Úvodní sestavy:

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Husák, Klimíček, Staněk, Vala, Zajíc, P. Krejčí, A. Havlík – P. Beránek, T. Jáchym, Rudovský – Martin Novák (C), J. Kloz (A), M. Švec – Jiránek (A), Račuk, Mrázek – T. Koblížek, Janeček, Š. Jelínek.
    Trenér: Aleš Totter

    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Sajdl) – Piegl, Kukla, Pinkas, Niko, Čáp, V. Čížek (A), Zorko – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – J. Sklenář, Miškář, Jan Veselý – L. Krejčík (C), Štohanzl, Ouřada – Síla, Morong, Pajer.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Cabák, Ondráček – Maštalíř, Kleprlík.
     
    Ve vzájemných zápasech této sezóny si oba týmy připsaly výsledek 4:2.
     
    SC Kolín jsou trochu překvapivě taky jedním z adeptů na šesté místo. Moc jim na něj nadále nechybí. Úspěchem by ale byly i vyřazovací boje. Kolín by směle mohl pomýšlet na výrazné vylepšení loňského 16. místa. Zatím pro to dělá maximum. Základem úspěchu Středočechů je, že jim zůstali hráči jako Jankovský, Šafránek, Král nebo Veselý. Právě tito hráči tvoří kostru útoku. Z obrany to diriguje zkušený Zdeněk Čáp či exprostějovský René Piegl. Dres soupeře poznal i již zmíněný Čáp, Kryštof Ouřada nebo Lukáš Krejčík.
     
    LHK Jestřábi Prostějov svádějí po většinu sezóny urputnou bitvu o šesté místo. Zatím úspěšně. Pomáhají jim k tomu zejména přesilové hry a produktivní ofenzíva. Tu táhnou hráči jako Petr Mrázek, Tomáš Jáchym nebo Petr Beránek. V obraně kraluje Jiří Klimíček, který aspiruje na titul "objev sezóny". Brána pak patří Ondřeji Bláhovi (úspěšnost necelých 91 procent). Prostějovu se v posledních zápasech tolik nedařilo, ztrácel body. Nicméně poslední dva mače vyhrál: doma v prodloužení porazil Ústí nad Labem a naposledy za tři body Frýdek-Místek.
     
    Dobrý den, vítám vás u on-line přenosu z hokejového Prostějova, kam zavítají kolínští kozlové.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 3. Štohanzl (Síla, Pajer), 35. Jan Veselý, 56. Z. Král (Jan Veselý, L. Krejčík), 59. Štohanzl


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Husák, Klimíček, Staněk, Vala, Zajíc, P. Krejčí, A. Havlík – P. Beránek, T. Jáchym, Rudovský – Martin Novák (C), J. Kloz (A), M. Švec – Jiránek (A), Račuk, Mrázek – T. Koblížek, Janeček, Š. Jelínek.
    Trenér: Aleš Totter

    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Sajdl) – Piegl, Kukla, Pinkas, Niko, Čáp, V. Čížek (A), Zorko – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – J. Sklenář, Miškář, Jan Veselý – L. Krejčík (C), Štohanzl, Ouřada – Síla, Morong, Pajer.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Cabák, Ondráček – Maštalíř, Kleprlík
    bahis siteleri