Helas Brno – Chrudim 1:9 (kon.) | Sparta – FTZS Liberec 2:5 (kon.) | Slavia – Ž. Vlci Brno 9:0 (kon.)
Interobal Plzeň – České Budějovice 8:3 (kon.) | Svarog Teplice – Olympik Mělník 13:2 (kon.) | Česká Lípa – Rapid Ústí n/L 4:1 (kon.)
konec
Helas Brno
1:9 (0:4)
FK Chrudim
Pátek 11.02.2022, 19:30 • MSH Vodova • 1. Futsal liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    39:10 Drozd P. - 1:9
     
    39:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé. Míč po rohu Evertona poslal pod víko PAVEL DROZD a diváci v hale na ulici Vodova mohli vidět už deset branek. Asistence: Everton.
    36:19 Drozd D. - 1:8
     
    36:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Radost ze snížení dlouho netrvala. Rychlou přihrávku Maxe si převzal DAVID DROZD, dostal se až před Pavliše a tvrdou ranou vrátil Chrudimi vedení o sedm branek. Asistence: Max.
    36:00 DOUBRAVSKÝ - 1:7
     
    36:00
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Helas se dočkal čestného úspěchu. Zbyněk Špička vyzval ke skórování BOHUMÍRA DOUBRAVSKÉHO, který si tváří v tvář Pavliše, kterého po kličce umně přehodil. Asistence: Zbyněk Špička.
    33:24 RADOVANOVIČ - 0:7
     
    33:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Sedmí gól v síti Helasu je na světě. Krásnou kombinaci hostí zakončil MARKO RADOVANOVIČ a pozdravil tak Pavliše v bráně domácích. Asistence: Max.
    28:30 SLOVÁČEK - 0:6
     
    28:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Helasu pomáhal v rozehrávce i brankář Klimek a právě jeho vyběhnutí výrazně ulehčilo situaci hostujícím hráčům. Tomáš Koudelka vybojoval míč, přehodil Klimka a pro MATĚJE SLOVÁČKA už to bylo opravdu jednoduché. Asistence: Tomáš Koudelka.
    21:16 KOUDELKA - 0:5
     
    21:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Teď už byl Klimek krátký. David Drozd přetáhl míč přes osu hřiště, našel přesným pasem TOMÁŠE KOUDELKU, který měl před sebou jen a pouze prázdnou branku. Asistence: David Drozd.
    14:14 Drozd. D. - 0:4
     
    14:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól v síti Helasu je na světě. Pavel Drozd dokázal vybojovat vyražený míč, patičkou ji posunul na DAVIDA DROZD, pro kterého bylo trefit odkrytou bránu celkem jednoduché. Asistence. Pavel Drozd.
    13:16 TORRES - 0:3
     
    13:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A máme tu třetí gól v domácí síti. Přesný pas Koudelky si našel TORRES a ten přesnou ranou ke vzdálenější tyči navyšuje. Asistence: Tomáš Koudelka.
    07:58 Drozd P. - 0:2
     
    07:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A máme tu další gól hostí. Obrana Helasu sice dlouho působila pevně, ale teď má velké potíže s odklízením míčů z vlastního brankoviště a toho teď využil Matěj Slováček, jenž krátkým pasem vyzval PAVLA DROZDA ke skórování a ten našel prostor mezi nohama Klimka. Chrudim tak vede před polovinou úvodní části už o dva góly. Asistence: Matěj Slováček.
    05:57 SLOVÁČEK - 0:1
     
    05:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tlak na branku Helasu už byl enormní. Klimek během krátké chvíle vyčapal hned několik jasných šancí, ale po přihrávce Davida Drozda už na MATĚJE SLOVÁČKA zívala prázdná branka a s tím ani brněnský fantom nemohl nic udělat. Asistence: David Drozd.

    Kryštof Severa

    Branky: 36. Doubravský (Špička) – 6. Slováček (Drozd D.), 8. Drozd P. (Slováček), 14. Torres (Koudelka), 15. Drozd. D. (Drozd. P.), 22. Koudelka (Drozd. D), 29. Slováček (Koudelka), 34. Radovanovič (Max), 37. Drozd D. (Max), 40. Drozd P. (Everton)


    Helas Brno: Klimek, Pavliš – Svoboda, Šarközy, Sznapka, Presl (C), Marušinec, Gajdacs, Špička, Mužík, Doubravský
    Trenér: Tomáš Galia

    FK Chrudim: Eduardo, Javorski – Everton, Mareš, Kubát, Max, Koudelka, Drozd P., Drozd D., Doša, Torres, Balog,, Radovanovič, Slováček (C)
    Trenér: Felipe Conde

    Rozhodčí: Havlík, Klečacký, Filipský
    bahis siteleri