Buffalo – Columbus 3:4 (po pr.) | Boston – Carolina 0:6 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 0:2 (kon.)
Montreal – Washington 2:5 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:7 (kon.) | Calgary – Toronto 5:2 (kon.)
Colorado – Tampa 3:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:2 (0:0, 4:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 11.02.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:21
    Mangiapane se z ničeho nic zjevil před brankou a dostal kotouč. Okamžitě pálil na pravý vingl, ale Campbell předvedl výtečný zákrok.
     
    52:15
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Sean Monahan – 2 min., hákování).
    45:06 Michael BUNTING - 5:2
     
    45:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují a ještě se dostávají do hry! Byla to hezká akce, Matthews táhl kotouč po pravé straně, tam ho přenechal MICHAELU BUNTINGOVI, který vypálil z ostrého úhlu a o vzdálenější tyčku otřel kotouč do branky. Asistence: Auston Matthews a Timothy Liljegren.
    41:16 Rasmus ANDERSSON - 5:1
     
    41:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No tak toto byla naprostá nádhera. RASMUS ANDERSSON si nejprve zpracoval kotouč hokejkou ze vzduchu, následně si sjel více doprostřed a od modré čáry neskutečně vymetl pravý vingl. Calgary tak navíc prožívá perfektní vstup do třetiny a odskakuje už na čtyři branky.. Asistence: Matthew Tkachuk.
    35:54 Elias LINDHOLM - 4:1
     
    35:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí teď neskutečně dominují a Toronto úplně položili na lopatky! Gaudreau dostal skvělý pas do prostoru na modrou čáru. Kousek sjel směrem k brance, přesunul dobrým pasem do tandemu na ELIASE LINDHOLMA, který se prezentoval skvělou bekhendovou ránou. Asistence: Johnny Gaudreau a Oliver Kylington.
    33:35 Oliver KYLINGTON - 3:1
     
    33:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení! Navíc opět skórují okamžitě po buly! Backlund ho vyhrál, Hanifin přesunul doprava na OLIVERA KYLINGTONA a ten dělovkou poslal kotouč do levé části branky. Asistence: Noah Hanifin a Mikael Backlund.
     
    33:32
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (William Nylander – 2 min., hákování).
    33:03 Noah HANIFIN - 2:1
     
    33:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary otáčí zápas! Perfektně sehraná situace. Po vyhraném buly si kotouč vyžádal Andersson, který ho od rohu zavezl k brance a přesunul k NOAHU HANIFINOVI, který už ho jen poslal do branky. Asistence: Rasmus Andersson a Matthew Tkachuk.
     
    32:50
    Ritchie se prezentoval velice nebezpečnou ránou z pravého kruhu. Kotouč se po zákroku odrazil k dalšímu hráči Calgary, který pálil z levého kruhu, ale Markström ukázal další skvělý zákrok.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mikael Backlund – 2 min., nedovolené bránění).
    24:13 Andrew MANGIAPANE - 1:1
     
    24:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak toto je odpověď! Backlund potáhl kotouč po levé straně až do kruhu. Krásnou zadovkou ho poslal na ANDREWA MANGIAPANEHO, který dojížděl z druhé vlny. Ten se prezentoval parádní ránou k tyči a srovnal. Asistence: Mikael Backlund a Blake Coleman.
    23:49 Rasmus SANDIN - 0:1
     
    23:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto dobývalo a dobývalo branku soupeře, až se mu to povedlo! Nejprve pálil Tavares, jeho ránu ale zablokoval brankář. Z druhé strany to zkusil Nylander, ale do jeho rány se zase položil obránce. RASMUS SANDIN už ale kotouč poslal do víceméně prázdné branky. Asistence: William Nylander a John Tavares.
     
    23:15
    Monahan tečoval kotouč těsně před Campbellem, který ho ale dokázal vyrazit!
     
    18:21
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Morgan Rielly – 2 min., krosček). Trest odpyká William Nylander.
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Morgan Rielly – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Nikita Zadorov – 2 min., hrubost).
     
    18:21
    Obrovský hit Zadorova úplně odzbrojil Kašeho, kterému dokonce odletěla i helma. Následně se na ledě strhla obrovská bitka snad všech hráčů, kteří momentálně na ledě působili.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Justin Holl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:01
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (TJ Brodie – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    07:30
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká John Tavares.
     
    03:26
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Blake Coleman – 2 min., sekání).

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 25. Mangiapane (Backlund, Coleman), 34. Hanifin (R. Andersson, M. Tkachuk), 34. Kylington (Hanifin, Backlund), 36. E. Lindholm (J. Gaudreau, Kylington), 42. R. Andersson (M. Tkachuk) – 24. R. Sandin (W. Nylander, Tavares), 46. Bunting (Matthews, Liljegren)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – B. Ritchie, Monahan (A), D. Dubé – T. Lewis, Adam Ružička, Lucic.
    Trenér: D. Sutter

    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Dermott, R. Sandin, Liljegren – Marner, Matthews (A), Bunting – W. Nylander (C), Tavares, Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, I. Michejev – Spezza, Engvall.
    Trenér: S. Keefe

    Rozhodčí: G. Hebert, F. L'Ecuyer
    bahis siteleri