Vancouver – Toronto 3:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 5:1 (kon.)
Minnesota – Carolina 3:2 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Washington – Ottawa 1:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:5 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Colorado 0:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Carolina Hurricanes
Neděle 13.02.2022, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:23 Andrej SVEČNIKOV - 3:2
     
    46:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    No a přesilovka je využitá! Po kombinaci přišla přihrávka skrz pásmo na zcela volného ANDREJE SVEČNIKOVA, ten neváhal, střelou z první se trefil k bližší tyčce a dvou dnes druhou brankou upravil na 3:2. Asistence: Teuvo Teräväinen, Anthony DeAngelo.
    45:02 Andrej SVEČNIKOV - 3:1
     
    45:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale přichází hostující úder a snížení. Ve středním pásmu převzal puk ANDREJ SVEČNIKOV, tělem si jej při přechodu modré čáry dobře pokryl a poté švihem zamířil na Talbotovu vyrážečku. Trefil se naprosto přesně, od tyčky puk zaplul za brankovou čáru – 3:1. Asistence: Jaccob Slavin, Anthony DeAngelo.
    42:34 Frédérick GAUDREAU - 3:0
     
    42:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí tým pokračuje s chutí v útočení a přidává třetí gól. Fiala vypíchl rozehrávku soupeře, sám se dostal do útočného pásma, kde si převzal puk FRÉDERICK GAUDREAU a střelou na Andersenovu vyrážečku upravil na 3:0. Asistence: Kevin Fiala.
    41:16 Kirill KAPRIZOV - 2:0
     
    41:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají dvoubrankového náskoku. Na modré čáře vybojoval puk Zuccarello, okamžitě vyslal do akce rozjetého KIRILLA KAPRIZOVA, jehož první střelu Andersen vyrazil, ale bekhendová dorážka už skončila v síti – 2:0. Asistence: Mats Zuccarello.
    30:14 Kevin FIALA - 1:0
     
    30:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Další výpad už ale domácím vyšel a je tu první gól zápasu. Po akci pravou stranou, průniku do útočného pásma a tečované příhře na střed si lehce doleva najel KEVIN FIALA, našel si střeleckou pozici a svou ranou se trefil přesně pod horní tyčku Andersenovy branky – 1:0. Asistence: Fréderick Gaudreau, Jon Merrill.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 31. K. Fiala (F. Gaudreau, Merrill), 42. Kaprizov (Zuccarello), 43. F. Gaudreau (K. Fiala) – 46. A. Svečnikov (Slavin, A. DeAngelo), 47. A. Svečnikov (T. Teräväinen, A. DeAngelo)


    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Duhaime, J. Eriksson Ek (A), Greenway – Dewar, N. Sturm, V. Rask.
    Trenér: Dean Evason

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bear, Cole – M. Nečas, Aho, T. Teräväinen – Jarvis, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Stepan, Kotkaniemi, Martinook (A).
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Markovic, Pollock – Suchánek, Murchison

    Diváci: 18 802
    bahis siteleri