Vancouver – Toronto 3:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 5:1 (kon.)
Minnesota – Carolina 3:2 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Washington – Ottawa 1:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:5 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Colorado 0:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:5 (0:1, 3:2, 0:2)
Buffalo Sabres
Neděle 13.02.2022, 18:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Jeff SKINNER - 3:5
     
    58:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JEFF SKINNER. Galapředstavení Jeffa Skinnera pokračuje! Kanadský útočník přidává svou čtvrtou branku! Alex Tuch dokázal vyškrábnou před bránou kotouč přesně na jeho hůl a Skinner kličkou do bekhendu vykoupal Montembeaulta. Asistence: Alex Tuch.
    48:16 Jeff SKINNER - 3:4
     
    48:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JEFF SKINNER. Dámy a pánové máme tu hattrick! Jeff Skinner přidává ke dvěma gólům a asistenci třetí branku. Jeff Petry pokazil rozehrávku, čehož využil Alex Tuch a vyslal do samostatného úniku Skinnera. Jeff Skinner byl těsně před zakončením zahákován chybu napravujícím Petrym a následoval by nájezd. Puk však následně doputoval do branky a máme tu regulérní gól. Bez asistence.
    38:24 Tage THOMPSON - 3:3
     
    38:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Autorem branky je TAGE THOMPSON. Krásná přesilovková souhra skončila u Thompsona, který prostřelil bezmocného Montembeault v bráně. Asistence: Peyton Krebs a Jeff Skinner.
    36:09 Joel ARMIA - 3:2
     
    36:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JOEL ARMIA. Krásná souhra Canadiens končí gólem! Poehling zadovkou na zadním hrazení našel mezi kruhy volného Joela Armiu a ten dopravil puk do sítě Andersona. Asistence: Ryan Poehling a Brett Kulak.
    31:13 Jeff PETRY - 2:2
     
    31:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JEFF PETRY. Rázem je opět srovnáno! Jeff Petry bombou od modré nedal Andersonovi šanci a upravuje na 2:2 Asistence: Jake Evans a Rem Pitlick.
    30:15 Jeff SKINNER - 1:2
     
    30:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JEFF SKINNER. Sabres jdou do vedení! Rasmus Dahlin nabil Jeffu Skinnerovi a ten už si střelou přes obránce věděl rady a krásně zavěsil do levé šibenice. Asistence: Rasmus Dahlin.
    21:11 Mike HOFFMAN - 1:2
     
    21:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MIKE HOFFMAN. Canadiens nyní naprosto rozebrali obranu Sabres a na konci této akce stál Mike Hoffman, jenž ranou z první z pravého mantinelu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Corey Schueneman a Paul Byron.
    03:41 Jeff SKINNER - 0:1
     
    03:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JEFF SKINNER. A máme tu první branku utkání! Casey Fitzgerald vypálil od modré a do jeho rány stačil těsně před brankářem sáhnout Jeff Skinner a pěknou tečí otevírá gólový účet dnešního zápasu. Asistence: Casey Fitzgerald a Alex Tuch.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 22. M. Hoffman (Schueneman, Byron), 32. Petry (Evans, R. Pitlick), 37. Armia (Poehling, Kulak) – 4. J. Skinner (Fitzgerald, Tuch), 31. J. Skinner (Dahlin), 39. Tage Thompson (Krebs, J. Skinner), 49. J. Skinner, 59. J. Skinner (Tuch)


    Montreal Canadiens: Montembeault – Kulak, Petry, Schueneman, A. Romanov, Clague, Ch. Wideman – Caufield, Suzuki (A), Toffoli – M. Hoffman, Byron (A), B. Gallagher (A) – R. Pitlick, Evans, Josh Anderson – Lehkonen, Poehling, Armia.
    Trenér: Martin St. Louis

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Dahlin, Jokiharju, M. Samuelsson, Fitzgerald, Hägg, Bryson – J. Skinner, Tage Thompson, Tuch – Krebs, Cozens, V. Olofsson – R. Asplund, Eakin, Okposo (A) – Bjork, Jankowski, Hayden.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Rooney, Dwyer – Galloway, Toomey
    bahis siteleri