Vancouver – Toronto 3:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 5:1 (kon.)
Minnesota – Carolina 3:2 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Washington – Ottawa 1:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:5 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Colorado 0:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Neděle 13.02.2022, 19:40 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Jake GUENTZEL - 2:4
     
    58:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Rust rychle vyrazil za vyhozeným kotoučem a od mantinelu ho posunul na střed na JAKEA GUENTZELA, který neohoroženě projel do bezprostřední blízkosti brankoviště a z minimální vzdálenosti puk uklidil mezi tři tyče – 2:4! Asistence: Brian Rust, Sidney Crosby.
    46:58 Brian BOYLE - 2:3
     
    46:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Zahozená šance BRIANA BOYLA nemusí mrzet moc dlouho, zkušený hostující forvard se totiž jen pár sekund nato prosazuje! Mathesonova střela se od Gilliesova betonu odrazila přesně na jeho hůl, následné doklepnutí na zadní tyč bylo hodně jednoduché – 2:3! Asistence: Mike Matheson.
    42:51 Nico HISCHIER - 2:2
     
    42:51
    Devils právě vstřelili branku!
    V Prudential Center začínáme zase od začátku, Ďáblové s velkou dávkou štěstí vyrovnávají! NICO HISCHIER zakončil od mantinelu a pryž se cestou do sítě následně odrazila od Letangovy brusle do tyče, odtud na Jarryho beton a až poté za brankovou čáru – 2:2! Asistence. Tomáš Tatar, Damon Severson.
    40:36 Bryan RUST - 1:2
     
    40:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins hned zkraje poslední dvacetiminutovky otáčí skóre! Hostům se poměrně statickou akcí podařilo rozebrat domácí obranu – Crosby z kruhu poslal puk na modrou Letangovi, jehož následný projektil za Gilliese protečoval nikým nehlídaný BRIAN RUST – 1:2! Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
    33:16 Michael MATHESON - 1:1
     
    33:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nápor poměrně rychle přinesl ovoce, v Prudential Center máme vyrovnáno! Na střeleckou listinu se zapisuje MIKE MATHESON, který z hranice pásma prostřelil vše, co mu stálo v cestě: jak hustou clonu před brankovištěm, tak i samotného Gilliese – 1:1! Asistence: Chad Ruhwedel, Brian Boyle.
    27:02 Jack HUGHES - 1:0
     
    27:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí byli v posledních minutách na ledě jednoznačně aktivnějším celkem a v polovině utkání jdou do vedení! Šarangovič z modré čáry připravil parádní šanci pro JACKA HUGHESE, který projektilem z prostoru pro vhazování překonal dosud stoprocentního Jarryho – 1:0! Asistence: Jegor Šarangovič, Pavel Zacha.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 28. J. Hughes (Šarangovič, Zacha), 43. N. Hischier (Tatar, Severson) – 34. Matheson (Ruhwedel, Boyle), 41. Rust (Letang, Crosby), 47. Boyle (Matheson), 59. Guentzel (Rust, Crosby)


    New Jersey Devils: J. Gillies (Daws) – Siegenthaler, Severson (A), Ty Smith, P. K. Subban, Colton White, Graves – N. Hischier (C), J. Hughes (A), Šarangovič – Tatar, Zacha, Vesey – A. Johnsson, J. Boqvist, Mercer – Geertsen, M. McLeod, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rust – B. McGinn, Malkin (A), Kasperi Kapanen – D. Heinen, J. Carter, Rodrigues – Aston-Reese, Boyle, D. Simon.
    Trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Lambert, Hanson – Marquis, Johnson.

    Diváci: 11 242
    bahis siteleri