Prešov – Nitra 0:5 (kon.) | Poprad – Košice 1:7 (kon.) | Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 5:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:7 (0:3, 1:2, 0:2)
HC Košice
sk Neděle 13.02.2022, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:30 Michal MRÁZIK - 1:7
     
    47:30
    Košice dali gól!
    Hostia sa bavia hokejom. MICHAL MRÁZIK na konci biliardovej akcie, keď zasúval puk do odkrytej brány, za čo sa odchádza poďakovať Ihnačákovi. Tomek nemal nárok sa presunúť k druhej tyčke.

    Asistencie: Brian Ihnačák, Allan McPherson.
    41:58 Eduard ŠEDIVÝ - 1:6
     
    41:58
    Košice dali gól!
    Gólostroj Košíc sa nezastavil ani v tretej tretine. EDUARD ŠEDIVÝ nastrelil puk švihom od pravého kruhu a je z toho gól!

    Asistencie: Brian Ihnačák, Allan McPherson.
    38:40 Cole Chris Ully - 1:5
     
    38:40
    Poprad dal gól!
    Presilovka bleskovo využitá, Riečický si na cestu čistý štít nepribalí. Prekonal ho totiž COLE CHRIS ULLY, ktorý dostal priveľa miesta i času medzi kruhmi a polovysokou koncovkou znižuje na 1:5.

    Asistencie: Patrik Svitana, Adam Drgoň.
    36:26 Allan MCPHERSON - 0:5
     
    36:26
    Košice dali gól!
    Mrázikovi nevyšla kľučka medzi kruhmi, to mu ale vôbec nemuselo vadiť. Puk sa totiž dokĺzal k jeho spoluhráčovi, ktorým bol ALLAN MCPHERSON. Tomek sa nestihol presunúť k pravej žŕdke a prvý raz v stretnutí inkasuje aj on.

    Asistencie: Michal Mrázik, Brian Ihnačák.
    20:59 Michal MRÁZIK - 0:4
     
    20:59
    Košice dali gól!
    Todykov už štvrtý klinec do rakvy neuniesol a odchádza z ľadu. Pri tomto kúsku si za to môže aj sám, keď nepokryl zakončenie MICHALA MRÁZIKA, puk mu prešiel popri ľavom betóne až do brány.

    Asistencie: Allan McPherson, Brian Ihnačák.
    15:08 Marek BARTÁNUS - 0:3
     
    15:08
    Košice dali gól!
    Ani reklamná prestávka nepomohla Popradu! Denis Paršin prešiel s pukom do tretiny po pravej strane, dvihol hlavu a nahral pred pravú žŕdku. MAREK BARTÁNUS zas a znovu nikým nechránený zvyšuje už na 3:0!

    Asistencie: Denis Paršin, Marek Slovák.
    08:40 Marek BARTÁNUS - 0:2
     
    08:40
    Košice dali gól!
    Hostia síce mali slabší úvod, ale vzápätí to odpálili naplno. Kombinácia spoza brány, MAREK BARTÁNUS zostal sám pred bránkoviskom. Presná prihrávka od Paršina a skúsený útočník sa z takejto pozície nemohol mýliť.

    Asistencie: Denis Paršin, Marek Slovák.
    05:35 Jakub LINET - 0:1
     
    05:35
    Košice dali gól!
    JAKUB LINET si puk sám bekhendom nahodil do bránkoviska a keď ho nik z neho neodpratal, tak ho sám dôrazne poslal do siete!

    Asistencia: Miroslav Novota.

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 39. Ully (Svitana, Drgoň) – 6. Linet (Novota), 9. Bartánus (Paršin, Slovák), 16. Bartánus (Paršin, Slovák), 21. Mrázik (McPherson, Ihnačák), 37. McPherson (Mrázik, Ihnačák), 42. Šedivý (Ihnačák, McPherson), 48. Mrázik (Ihnačák, McPherson)


    HK Poprad: Todykov (Tomek) – Brejčák, Drgoň, Ulrych, Novajovský, Hudec, Rymsha, Demo – Svitana, Mešár, D. Bondra – Livingston, Arniel, Ully – Bjalončík, Mlynarovič, Paločko – Petráš, Kundrik, N. Bondra
    HC Košice: Riečický (Košarišťan) – Saucerman, Deyl, Šedivý, Novota, Romančík, Cibák, Jacko – Paršin, Slovák, Bartánus – McPherson, Ihnačák, Mrázik – Klhufek, Chovan, Pereskokov – Lapšanský, Linet, Rogoň

    Rozhodčí: Adamec, Smrek – Gegáň, Knižka – Jonák

    Diváci: 1 000
    thejrc.org