Minnesota – Detroit 7:4 (kon.) | Seattle – Toronto 2:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 1:3 (kon.)
San Jose – Edmonton 0:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
7:4 (2:2, 2:0, 3:2)
Detroit Red Wings
Úterý 15.02.2022, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Ryan HARTMAN - 7:4
     
    59:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí ještě navyšují své vedení. Při přečíslení dvou na jednoho to vzal na sebe RYAN HARTMAN a svižnou střelou zápěstím prostřelil Nedeljkovice. Asistence: Frederick Gaudreau.
    59:11 Kirill KAPRIZOV - 6:4
     
    59:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se nedokázali usadit v útočném pásmu a to trestá KIRILL KAPRIZOV, kterému se podařilo trefit prázdnou branku. V Minnesotě je rozhodnuto. Asistence: Joel Eriksson Ek.
    58:14 Sam GAGNER - 5:4
     
    58:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté po skončení přesilové hry snižují na rozdíl jednoho gólu. Po střele Fabrriho zvonila tyčka, k dorážce se však dostal SAM GAGNER a trefil odkrytou klec. Asistence: Robby Fabbri a Tyler Bertuzzi.
    49:43 Lucas RAYMOND - 5:3
     
    49:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná přesilová hra a Red Wings snižují. LUCAS RAYMOND si na levém kruhu počkal na přihrávku Larkina, vystřelil z první a Kähkönen se nestihl včas přemístit. Asistence: Dylan Larkin a Moritz Seider.
    48:00 Joel Eriksson Ek - 5:2
     
    48:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Třetí využitá přesilová hra a Wild se dostávají do tříbrankového vedení. Boldy z pravého kruhu oslovil na brankovišti stojícího JOELA ERIKSSONA EKA, který pouze nasměroval kotouč do odkryté klece. Asistence: Matthew Boldy a Kirill Kaprizov.
    38:15 Matthew BOLDY - 4:2
     
    38:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Čepice létají na led a důvod je prostý – MATTHEW BOLDY se raduje ze třetího vstřeleného gólu v tomto utkání. Boldy šikovně tečoval před brankovištěm puk, který nejdříve zamířil do tyčky, následně se však od brankáře Red Wings odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jared Spurgeon a Mats Zuccarello.
    24:54 Kirill KAPRIZOV - 3:2
     
    24:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Spolupráce dvou elitních útočníků Wild přinesla branku. Zuccarello vrátil kotouč za sebe na levý kruh, kde stál připravený KIRILL KAPRIZOV a pohotově napálil kotouč do branky. Asistence: Mats Zuccarello.
    08:04 Matthew BOLDY - 2:2
     
    08:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild v přesilové hře srovnávají stav zápasu. Zuccarello přihrávkou mezi kruhy našel hůl MATTHEWA BOLDYHO, který drobnou tečí nasměroval puk na branku. Pro mladého útočníka Minnesoty to je druhý branka v utkání. Asistence: Mats Zuccarello a Jared Spurgeon.
    05:29 Matthew BOLDY - 1:2
     
    05:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A tentokrát již MATTHEW BOLDY na brankáře Red Wings vyzrál. Útočník Wild vystřelil z pravé strany a Nedeljkovic nestihl zareagovat. Asistence: Kevin Fiala a Frederick Gaudreau.
    04:01 Gustav LINDSTRÖM - 0:2
     
    04:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení. GUSTAV LINDSTRÖM nahodil od modré čáry kotouč na branku a ten propadl až do sítě. Dobře clonil Veleno. Asistence: Tyler Bertuzzi a Marc Staal.
    01:27 Dylan LARKIN - 0:1
     
    01:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají rychle do vedení. Krásnou individuální akci podnikl DYLAN LARKIN, který se ze středního pásma dostal až do brejku, který úspěšně zakončil. Asistence: Moritz Seider.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 6. Boldy (K. Fiala, F. Gaudreau), 9. Boldy (Zuccarello, Spurgeon), 25. Kaprizov (Zuccarello), 39. Boldy (Spurgeon, Zuccarello), 48. J. Eriksson Ek (Boldy, Kaprizov), 60. Kaprizov (J. Eriksson Ek), 60. Hartman (F. Gaudreau) – 2. Dylan Larkin (Seider), 5. G. Lindström (Bertuzzi, M. Staal), 50. L. Raymond (Dylan Larkin, Seider), 59. Gagner (Fabbri, Bertuzzi)


    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Brodin, Goligoski, Jordie Benn, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Duhaime, J. Eriksson Ek (A), Greenway – Dewar, N. Sturm, V. Rask.
    Trenér: Dean Evason

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Seider, DeKeyser (A), Stecher, M. Staal (A), Leddy, G. Lindström – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Zadina – Bertuzzi, P. Suter, Fabbri – Erne, M. Rasmussen, Veleno – Gagner, Gemel Smith, Givani Smith.
    Trenér: Jeff Blashill

    Rozhodčí: Kozari, Markovic – Suchánek, Daisy

    Diváci: 18 098
    bahis siteleri