Banská Bystrica – Košice 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – HC Slovan 2:0 (kon.) | Nitra – Michalovce 3:2 (po pr.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Trenčín – Prešov 2:1 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 1:4 (kon.)
po prodl.
HK Nitra
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Úterý 15.02.2022, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:35
    Nitra dala gól!
    Raskob vybojoval puk v rohu klziska, prihral ho na osamoteného SAMUELA BUČEKA a ten už nemal problém prekonať brankára hostí. Asistencia: Wilie Raskob.
     
    57:16
    Michalovce si v závere tretiny zahrajú presilovku pri vylúčení Tvrdoňa za hákovanie.
     
    52:53
    Nitra dala gól!
    Nitra zvádla oslabenie, následne po naskočení Bučeka z trestnej lavice doviezol puk do útočného pásma Krivošik, prihral ho Bučekovi na modrú čiaru. Domáci kanonier sa zbavil protihráča, prihral na ľavú stranu na osamoteného BRANISLAVA MEZEIA, ktorý strelou po ľade prekonal Vošvrdu. Asistencie: Filip Krivošík, Samuel Buček.
     
    50:35
    Buček si sadá na trestnú lavicu a presilovku si zahrajú Michalovce.
     
    48:12
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Rossa.
     
    29:46
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia využívajú presilovku po tom, čo Žitný posunul puk na os klziska odkiaľ z prvej tvrdo vystrelil TONY CAMERANESI a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Roman Žitný.
     
    29:15
    Michalovce si zahrajú presilovku pri vylúčení Mezeia za podrazenie.
     
    18:25
    Przygodski si sadá na trestnú lavicu a Nitra si zahrá prvú presilovku.
     
    12:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia vyrovnávajú po tom, čo rozohrali útok spoza vlastnej brány, puk po ľavej strane doviezol do útočného pásma TONY CAMERANESI, prihral ho pred bránku odkiaľ si ho nešťastne za Honzíkov chrbát vrazil Mučka. Bez asistencie.
     
    08:26
    Nitra dala gól!
    Nitra sa prvýkrát v stretnutí na dlhšie usadila v útočnom pásme. Strela Raskoba presná nebola. Puk sa násedne opäť dostal na modrú odkiaľ vystrelil presnejšie Mezei. Jeho strela sa odrazila nad branku a dopadla k ľavej tyčke. Najrýchlejšie sa dokázal zorientovať ADAM ROCKWOOD, ktorý pohotovou strelou prekonal Vošvrdu. Asistencia: Branislav Mezei.
     
    05:27
    Po zapískani sa Bajtek pustil do o hlavu vyššieho Doherty, ktorý ho zrejme nepríjemne dohral. Rozhodca oboch hráčov poslal na trestnú lavicu a hrá sa 4 na 4.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 9. Rockwood (Mezei), 53. Mezei (Buček, Krivošík), 61. Buček (Raskob) – 13. Cameranesi, 30. Cameranesi (Žitný)


    HK Nitra: Honzík (O'Connor) – Mezei, Pánik, Švarný, Raskob, Rais, Vitáloš, Šramaty, Molnár – Buček, Buncis, Krivošík – Sýkora, Rockwood, Hrnka – Tvrdoň, Bajtek, Varga – Múška, Baláž, Volko
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Vošvrda (Wiliams) – Ross, Doherty, Macejko, Pavlin, Mihálik, Bokroš, Mudrák – Kukuča, Cameranesi, Suja – Przygodski, Buc, Faith – Galbavý, Galamboš, Žitný – Mašlonka, Luža
    Trenér: Tomasz Valtonen

    Rozhodčí: Štefík, Výleta – Frimmel, Hercog
    bahis siteleri