Banská Bystrica – Košice 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – HC Slovan 2:0 (kon.) | Nitra – Michalovce 3:2 (po pr.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Trenčín – Prešov 2:1 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 1:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 15.02.2022, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    Zvolen dal gól!
    Domáci sa štvrtého gólu predsalen dočkali. OLDRICH KOTVAN dostal puk na modrú čiaru. Mal dostatok času aj priestoru. Oprel sa tvrdo do puku, vystrelil a od tyčky sa puk odrazil do siete. Ešte teraz ten zvuk tyčky zvoní zimákom – 4:0.
    Asistoval Tomáš Török a Patrik Marcinek.
     
    37:31
    Zvolen dal gól!
    PATRIK MARCINEK sa následne po zblokovaní strely dostal do samostatného úniku, ušiel obrane hostí a prekonáva Kozela strelou po ľade popri pravom betóne – 3:0.
     
    10:25
    Zvolen dal gól!
    Domáci s dávkou šťastia pridávajú aj druhý gól. KYLE OSTERBERG v prečíslení hľadal spoluhráča, ale prihrávku si do vlastnej siete zrazil Varttinen – 2:0.
    Asistovali Peter Krieger a Ville Leskinen.
     
    09:08
    Zvolen dal gól!
    Nedáš dostaneš. Hovorka šancu zahodil a prečíslenie domácich troch na dvoch domáci využívajú. Cez Jedličku sa puk dostal na centra k Viedenskému tan posunul puk na ľavo ešte RADOVANOVI PULIŠOVI a ten otvára dnešné skóre – 1:0.
    Asistencie Viedenský, Jedlička.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 10. Puliš (Viedenský, Jedlička), 11. Osterberg (Krieger, Leskinen), 38. Marcinek, 57. Kotvan (Török, Marcinek)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Kotvan, Hain, Diakov, Roy, Meliško, Kubka (A), Sládok – Jedlička, Viedenský, Puliš (C) – Leskinen, Krieger, Osterberg – Csányi, J. Mikúš, Saracino – Török, Marcinek, Chlepčok – Rajčan
    Trenér: P. Oremus

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kozel (Ivannikov) – Varttinen, Pavúk, Kurali, Salija, Mezovský, Droppa, Feferpataky, Jasenek – Handlovský, Hovorka (A), Kriška (C) – Obdržálek, Elo, Jurík (A) – Matúš Paločko, Uhrík, Haluška – Ďurina, Babka, Dunčko
    Trenér: P. Mikula

    Rozhodčí: Baluška, Orolín – Stanzel, Synek (video – Jonák)

    Diváci: 595
    bahis siteleri