Slavia – Interobal Plzeň 1:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:4 (1:2)
SK Interobal Plzeň
Úterý 15.02.2022, 19:30 • SH SK Slavia Praha-Eden • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39:09
    Po pasu zleva na střed si Daniel hodil míč na levačku a otřel balón o pravou tyč, což tak nějak podtrhlo, že dnes si Slavia prohrála zápas nízkou efektivitou v zakončení, protože loženek měla habaděj.
     
    37:57
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň rychle rozehrála, Karpiak se nestačil vrátit a DUŠAN KÜNSTNER obstřelil z levé strany falešného brankáře Daniela. Asistence: Ondřej Vahala.
     
    37:51
    Daniel nastřeloval z pravé strany, kde scházely centimetry, aby uklízel Křemen do prázdné brány.
     
    33:22
    Tohle je pro hosty pořádná komplikace, Zdráhal vyrobil pátý faul z pravé strany a 6,5 minuty je ve futsale opravdu hodně.
     
    32:40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Karpiak vyběhl na svou levou stranu a odkopl jen na nohu Zdráhala, ten z první posadil balón na hlavu PETERA KOZÁRA, jenž slovenské setkání ukončil přehozením Karpiaka ke vzdálenější tyči. Asistence: Martin Zdráhal.
     
    31:57
    Další zdravotní komplikace Záruby poté, co ho hodili do kleští Rick s Rešetárem... Na fauly 1:3. Záruba si nechává obstříknout levé lýtko. Rešetár dostává kartu.
     
    31:16
    Slavia zrychlila Zárubou středem a pak si Záruba nerozuměl v brankovišti s Joštem, Záruba sklepl zpět zprava pod sebe a vypadalo to, že Jošt z druhého doteku zakončí do prázdné brány. To na poslední chvíli nedovolil Holý!
     
    31:01
    Künstner vracel zpátky na levou stranou přes Jošta a Homolu a Rešetár byl sám proti Kapriakovi, velkou šanci neproměnil.
     
    27:27
    Další spálená šance Michala Seidlera! Rick získal míč a posunul Seidlerovi na pravou stranu, ten první střelu poslal do Karpiaka druhou do přední tyče, brána Slavie byla prázdná.
     
    20:48
    Záruba vypíchl balón na středu a při brejku dva na jednoho proti Holému nahrál Joštovi na levou stranu, nejlepší střelec loňské základní části v další slávistické ložence minul bližší tyč.
     
    19:53
    Křemen nasadil jesle Rickovi, ale pak jej zastavili Plzeňští.
     
    18:57
    Plzeň si koleduje o šatňáka! Nyní si vyměnili balón Leovski se Zárubou, ten vracel z levé strany na českého reprezentanta, Záruba spálil obrovskou příležitost směrem na přední tyč, na zadní tyčce měl před sebou Homola naprosto prázdnou branku, ale Záruba jej podle všeho periferně neviděl.
     
    18:38
    Slavii obrovsky pomohlo nasazení Jošta, tím pádem změnila rozestavení a začala hrát 3-1 přes pivota.
     
    17:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jošt přenesl hru na pravou stranu na DANIELA, ten obešel Rešetára a ranou levou nohou přes Holého mířil do kratší šibenice, kam si rukama srazil balón skákající Vahala. Asistence: David Jošt.
     
    13:34
    Po přihrávce do běhu v podání Leovskiho na Situ chtěl Sita obstřelit levačkou Vahalu na vzdálenější tyč, následně dorážel Ševčík, ale obránci zaskočili za bývalého gólmana Slavie.
     
    12:22
    Rešetár trefuje spoj pravé tyče a břevna, pak doráželi Künstner s Holým. Hlavně Holý měl na levé noze třetí gól Plzně v prostoru přední tyčky.
     
    11:11
    Plzeň zahrála roh zprava na střed a volej Holého málem zamířil mezi nohama Karpiaka na místo určení.
     
    10:34
    Zárubovi odskočil míč od sálovky a balónu se chopil Kozár, odborník na černou práci ale nepotvrdil formu z ME a o fous minul zadní tyč.
     
    09:22
    Štrajt dostává kartu za ostrý skluz z pravé strany na Ševčíka zhruba na půli, zároveň se jedná o první faul duelu.
     
    08:01
    Už to vypadalo, že Sita dokopne míč z čáry, ale nakonec se haškovsky natáhl Vahala na čáře na svou levou stranu.
     
    07:05
    Míč prodloužený patou Sity na střed skončil na sálovce zabíhajícího Záruby a ten dloubl míč přes pravé rameno Vahaly nad branku. To byla jednoznačně největší šance sešívaných v dosavadním průběhu reprízy jarního semifinále.
     
    02:03
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    DUŠAN KÜNSTNER vypíchl míč na půli, narazil si Seidlerem, ten mu vracel patou zhruba na střed a DUŠAN KÜNSTNER obstřelil míč okolo levé ruky Karpiaka. Asistence: Michal Seidler.
     
    01:44
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Holý rozehrál na Künstnera, ten křížem z jedničky přenesl na pravou stranu na Rešetára, který z prvního doteku připravil pro MICHALA SEIDLERA do prázdné brány. To byla nádhera! Asistence: Lukáš Rešetár.

    Vít Muzikář

    Branky: 18. Daniel (Jošt) – 2. Seidler (Rešetár), 3. Künstner (Seidler), 33. Kozár (Zdráhal), 38. Künstner (Vahala)

    Karty:   10. Štrajt (PLZ), 32. Rešetár (PLZ)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Záruba, Homola (C), Křemen, Daniel – Sita, Ševčík, Leovski, Vaktor – Hrdina, Brychta, Jošt, Sláma.
    Trenér: David Frič

    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Luhový) – Seidler, Holý, Künstner, Rešetár (C) – Rick, Kozár, Zdráhal, Štrajt.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Čep, Gasnárek – Jurča

    Diváci: 161
    bahis siteleri