Cheb – Kobra 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 1:4 (kon.)
SHK Hodonín – Kometa Brno B 2:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 3:7 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 14:3 (kon.) | Nová Paka – Hronov 5:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 6:4 (kon.)
Příbram – Tábor 8:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Řisuty – Klatovy 4:2 (kon.)
po prodl.
HK Opava
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
HK Nový Jičín
Středa 16.02.2022, 18:30 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:31
    Nový Jičín právě vstřelil branku!

    Je hotovo! TOMÁŠ KÁŇA se skvěle opřel do rány z první a Dominik Piták se nestačil včas přesunout. Asistence: Jiří Zdeněk, Petr Kuboš.
     
    41:54
    Opava právě vstřelila branku!

    Opavské tribuny se dočkaly! VLASTIMIL MALINA dostal na modré nabito od Tomáše Rouska a jeho střela se třepotá v síti! Asistence: Tomáš Rousek, Petr Wolf.
     
    36:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!

    Hosté se podruhé v utkání ujímají vedení! Zpoza branky naservíroval přesnou přihrávku Franek ROBINU GEBAUEROVI a ten se ranou z první nemýlí. Asistence: Tomáš Franek.
     
    29:17
    Opava právě vstřelila branku!

    Trvalo to jen pár sekund a je vyrovnáno! Přesilovku Opavy bleskurychle využívá ranou od modré TOMÁŠ ROUSEK! Asistence: Petr Wolf.
     
    28:54
    Nový Jičín právě vstřelil branku!

    Nový Jičín otáčí vývoj dnešního utkání! Poté, co zřejmě Jan Vojtovič sám odvolal branku Opavy kvůli kopnutí do kotouče, přichází trest! ADAM HILŠER dostal přihrávku do útočného pásma a střelou na zadní tyč překonává Pitáka. Asistence: Viktor Konečný, Michael Foltýn.
     
    13:15
    Nový Jičín právě vstřelil branku!

    Těsně po skončení Malinova trestu je vyrovnáno! Od modré vypálil TOMÁŠ FRANEK a Piták toho zřejmě příliš neviděl. Asistence: Viktor Konečný.
     
    08:15
    Opava právě vstřelila branku!

    Tentokrát kotouč končí v síti! Tomáš Rousek si vzal v útočném pásmu kotouč, vyrotoval s ním až k modré čáře a jeho nahození dokonale tečoval mimo dosah Šimonů MARTIN BURŠÍK. Asistence: Tomáš Rousek, Dominik Ficek.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 9. Buršík (Ficek, Rousek), 30. Rousek (Wolf), 42. Malina (Rousek, Wolf) – 14. Franek (Konečný), 29. Hilšer (Konečný, Foltýn), 37. Gebauer (Franek), 65. Káňa (Kuboš, Zdeněk)


    HK Opava: Piták (Baldik) – Kocián, Zelenka, Zouhar, Šindelář, Thiel, Ficek – Wolf (A), Rousek, Malina (A), Vašenka, Beránek, Vojtovič, Horný, Buršík, Peterka, Kadula.
    Trenér: Aleš Tomášek

    HK Nový Jičín: Šimonů (Galuška) – Váňa, Kuboš, Foltýn, Tomeček, Hruška, Kožený, Kleiner – Káňa, Zdeněk, Maliník, Konečný, Gebauer, Hilšer, Sluštík, Flok, Štefka, Franek, Lehečka (C), Kořenek
    Trenér: Kamil Gebauer

    Rozhodčí: Blaha – Bubela, Bezděk
    bahis siteleri