Kanada – USA 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 17.02.2022, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (18:21:48)
     
    Je dobojováno, Liberečtí dorostenci ve vyrovnaném duelu přetlačili Slavii a poprvé v nadstavbové části ji porážejí. Vítěznou branku si připsal Damian Hrabčák.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ještě jedno vyhazování před Hambálkem...
     
    59:43
    Vojtěch Hois hezkou přihrávkou z rohu našel na brankovišti Radka Janatu, který svojí tečí orazítkoval tyč! To už byl v brance znovu gólman Vavřena, který se po icingu vrátil.
     
    59:12
    Vojtěch Hambálek se dokonce mohl zapsat mezi střelce, jeho vysoké vyhození skončilo asi metr vedle slávistické brány! Sešívaní posléze nezvládli rozehrávku a píská se icing.
     
    58:49
    Slavia to zkouší v šesti!
     
    58:39
    Daniel Kříženecký na útočné modré čáře prostrčil puk mezi obránce a Radek Tomas se hnal sám na Hambálka! Ani teď na něj ovšem nevyzrál, liberecký gólman zakončení na lapačku dobře přečetl a udržel Bílé Tygry v těsném vedení.
     
    57:51
    Hambálek hodně odvážně vyjel z branky a odpálil puk před protihráčem.
     
    56:57
    Daniel Kříženecký vlétl do útočného pásma a přes blokujícího Průška tvrdě vypálil mimo. Poté se Pražané trošku unáhlili s rozehrávkou další akce a je z toho zakázané uvolnění.
     
    56:07
    Marek Macháček už vylovil puk ve středním pásmu, píská se tedy postavení mimo hru.
     
    55:45
    Patrik Němeček po delší době zaměstnal Hambálka, který puk před dojíždějícími slávisty raději schoval a nechal hru přerušit.
     
    54:58
    Dělovka Pavla Průška se od zadního hrazení odrazila na slávistické hole, jenže hosté nedokázali rozehrát a musejí se dál bránit.
     
    53:42
    Liberec pokračuje v držení puku, sešívaní naopak působí trošku opařeným dojmem. Domácí teď přibrzdil odpískaný ofsajd.
     
    52:35
    Macháček na útočné modré čáře zastavil slávistické vyhození a rukou si puk sklepl na čepel. Následné nahození hosté zblokovali, jenže pak jen vyhodili na icing.
     
    51:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velká radost na liberecké straně! DAMIAN HRABČÁK se jako správný tygr rval na brankovišti a na druhý pokus zastrčil kotouč za natažený Vavřenův beton. Asistence: Milan Tadeáš Jobek, Samuel Jansa.
     
    49:54
    Jaromír Pérez střílenou přihrávkou hledal u vzdálenější tyčky najíždějícího Vojtěcha Hoise, těsně před ním ale hosté puk tečoval tak, že nemohl zakončovat.
     
    48:49
    Zakázané uvolnění Severočechů.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 7. Pekař (Hrabčák, Vološín), 52. Hrabčák (Jobek, Jansa) – 31. Curran (Švec, Kříženecký)


    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Pech) – Ehrenberger, Várady, D. Peréz, Jakubec, Průšek, Ficenec, Macháček – Hrabčák, Fiala, Hois, J. Peréz, Vološín, Špilka, Jansa, Jobek, Janata (C)
    Trenér: Milan Plodek

    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Kříženecký, M. Tichý, Málek, Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, J. Tichý, Nemes, Vosmík (C), Chludil, Filip, Hlavička, Skalský, Tomas, Němeček
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Bernat – Kajínek, Serbus
    bahis siteleri