Kanada – USA 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:0, 2:1, 2:3)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 17.02.2022, 18:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina D
Partner:
     
    Dnes je to ode mně všechno, děkuji vám za pozornost a příště se těším na počtenou. (20:50:34)
     
    Je za námi hektická třetí třetina, která nabídla strhující podívanou jako na Matějské pouti. Technika ztrácela dva góly, ale na začátku třetí části dokázala manko smazat. Vyrovnaná partie trvala téměř do 50. minuty, kdy se za domácí tábor prosadil Adam Bernard, který zařídil vítěznou trefu. Brňané se pokusili o vyrovnání, které odmítl tři minuty před koncem zápasu Bakus, jenž přiřkl všechny body svému celku. Havlíčkův Brod tedy splnil ožehavou roli favorita, když porazil srdnatě bojující Techniku Brno 5:4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    V závěrečných sekundách se hosté pokoušeli i ve čtyřech bruslařích dostat do pásma, ale to se jim nepodařilo. Havlíčkův Brod dokázal dotáhnout infarktový závěr utkání do vítězného konce.
     
    59:25
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:25
    Technika právě vstřelila branku!
    Drama v Kotlině bude gradovat! V samostatném úniku se prosadil VÍTEK APOLENÁŘ, který odmítl beka a prudkou ránou k pravé tyči nedal Ferdusovi šanci! Bez asistence.
     
    59:15
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Jonáš Novotný II – 2 min., vražení na mantinel).
     
    58:41
    Jindřich Sladký dostal nabito na levý kruh, kde hledal před brankou lépe postaveného spoluhráče, čehož využila čtveřice před Ferdusem, která se dokázala postavit proti nahrávce soupeře.
     
    58:22
    Technika v šesti bruslaři v pásmu!
     
    57:40
    V ohromné příležitosti byl ve vlastním oslabení Ilarion Kuprijanov, který střelou na lapačku nechal vyniknout Jakuba Hnízdila!
     
    57:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Koubek – 2 min., hákování).
     
    57:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde do dvougólového vedení ke konci utkání! Ilarion Kuprijanov vybojoval puk u zadního hrazení, který adresoval hned na hůl PATRIKA BAKUSE. Mladý forvard se nemýlil a prostřelil Hnízdila ke vzdálenější tyči! Asistence: Ilarion Kuprijanov a Jan Vaněček.
     
    56:29
    Jonáš Novotný se pokusil oslovit své spoluhráče před Ferdusem, hostující útočník byl včas odzbrojen od kotouče.
     
    55:40
    Dominik Hejduk hlídkoval na modré čáře, až se k němu dostane hrací předmět. Kus černé gumy mířil k obránci, ten jej v důležitý moment minul.
     
    55:06
    Marc Ferdus musel být na pozoru, neboť zastavil přízemní střelu, která vyšla z osy kluziště. Velice důležitý zákrok gólmana, který nedopustil dorážku an svoji osobu.
     
    54:28
    Opět v permanenci Jakub Hnízdil, který si pochutnal na bonbonku domácích hráčů. Opora Techniky chytá v klidném rozpoložení a dodává svým spoluhráčům potřebnou jistotu.
     
    54:13
    Ilarion Kuprijanov dostal puk mezi čárky, obešel obránce a následně si položil gólmana Hnízdila. Zkusil objet branku a hledat svého spoluhráče, jenže nahrávka končí na hokejkách soupeře.
     
    53:30
    Dnešní utkání sleduje 29 diváků.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Teplý (Kuprijanov, Adam), 23. Kuprijanov (Bakus, Adam), 27. Koubek (Fiala, P. Mrtka), 50. Bernard, 57. Bakus (Kuprijanov, Jan Vaněček) – 21. Sladký (Jonáš Novotný II), 41. Hamák (Jonáš Novotný II), 42. Langmann (Apolenář), 60. Apolenář


    BK Havlíčkův Brod: Ferdus (Beran) – Adam, Jakub Vaněček, P. Mrtka, Jonáš Novotný I, R. Mrtka, Ondruš, Jan Vaněček (C) – Bakus, Kuprijanov, Teplý (A) – Fiala, Koubek, Nosek – Petržílek, Bernard, Prchal.
    Trenér: Jiří Čelanský

    Technika Hockey Brno: Hnízdil (Melich) – Vildomec, Pospíšil (C), Hrabinec, Pajer, Čaňo, Hejduk – Sladký (A), Netopil, Apolenář (A), Langmann, Pálkovič, Jonáš Novotný II, Smrž, Hladký, Janovský, Hamák.
    Trenér: David Pazourek

    Rozhodčí: Martin Matoušek – Ondřej Polák, Patrik Augusta

    Diváci: 29
    bahis siteleri