Dobřany – Karviná 1:4 (kon.)
konec
TJ Snack Dobřany
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
HbK Karviná
Sobota 19.02.2022, 16:00CROSSDOCK Extraliga
     
    43:09
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná střílí čtvrtý gól v utkání a vede už 1:4! WROBEL JAKUB se zbavil v rohu hřiště domácího obránce jel před branku a trefil se přesně mezi betony Jáska. Bez Asistence.
     
    31:02
    Karviná právě vstřelila branku!
    Toto je studená sprcha pro domácí! V rychlém sledu střílejí hosté dva góly. Tentokrák se prosazuje LUMÍR ROSŮLEK, který z dobré pozice prostřelil Jáska. Asistence: Diviš Jan, Kalus Martin.
     
    30:18
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají opět do vedení! Jan Stromko se napřáhl a do polo odkryté klece vsítil branku! Asistence Jan Kaluža.
     
    29:26
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dobřany srovnávají v závěru druhé třetiny! David Braun objel branku a nahrál před bránu volnému JANU KOVAŘÍKOVI, který zavěsil míček pod horní tyč a srovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Braun, Kovařík Daniel.
     
    22:35
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná střílí první branku utkání! Lumír Rosůlek nahrál mezi kruhy na MARTINA PALA, který se nemýlil a posílá svůj tým do vedení 0:1! Asistence: Lumír Rosůlek.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 30. Kovářík (Braun, Kovářík) – 23. Pala (Rosůlek), 31. Stromko (Kaluža), 32. Rosůlek (Diviš, Kalus), 44. Wrobel


    TJ Snack Dobřany: Jásek (Polanský)- Šlehofer (A), Braun, Görges, Hrubý, Kovářík D. – Kovářík J. (C), Lang, Malecha, Matoušek, Neumaler, Ráb, Štěpánek, Ulm, Voves.
    HbK Karviná: Šimara (Orság) – Kalus, Popek, Růžička, Sladký, Tóth (A) – Diviš, Fárský, Kaluža, Mikeš, Pala (A), Řehůřek, Rosůlek (C), Stromko, Wrobel.

    Rozhodčí: Jiří Cícha, Jevgenij Danylec
    bahis siteleri