Ústí n/L – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:1 (kon.) | Sokolov – Slavia 7:6 (po pr.)
Prostějov – Litoměřice 6:8 (kon.) | Havířov – Přerov 0:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:0 (kon.)
Benátky n/J – Vsetín 2:8 (kon.) | Kolín – Jihlava 2:5 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kont.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
6:8 (3:2, 2:3, 1:3)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 26.02.2022, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Martin PROCHÁZKA - 6:8
     
    59:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion přidává gól do prázdné klece a dává tak razítko na své vítězství! MARTIN PROCHÁZKA obdržel puk do mezikruží a velice pohodlným gólem tak kompletuje svůj dnešní hattrick, za nějž po něm letělo několik lahví z ochozů stadionu v Prostějově. Litoměřice zvítězí 8:6! Asistence: Ondřej Procházka.
    59:24 Lukáš VÁLEK - 6:7
     
    59:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion jde znovu do vedení, tentokrát je stav 7:6 a to 36 sekund před třetí sirénou. Riku Sihvonen vyslal na levém křídle kupředu LUKÁŠE VÁLKA a ten nádhernou ránou do vzdálenějšího horního vinglu vymetl všechny pavouky z klece Ondřeje Bláhy! Litoměřice tak znovu třímají nejtěsnější náskok! Asistence: Riku Sihvonen.
    55:35 Martin NOVÁK - 6:6
     
    55:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi srovnávají na 6:6 a my začínáme zase od začátku! Josef Zajíc vypálil od modré čáry, Šimon Sklíba vyrazil kotouč jen před sebe, kde byl s pohotovou dorážkou připraven MARTIN NOVÁK, jenž opět maže náskok Stadionu a nás čeká dramatická koncovka duelu! Asistence: Josef Zajíc, David Vala.
    49:12 Marek BERKA - 5:6
     
    49:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice jdou v třetí třetině do vedení! Ondřej Procházka si najel s pukem na pravý kruh, pěknou žabkou našel před klecí najetého MARKA BERKU, jenž z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do sítě Prostějova! Stadion vede 6:5! Asistence: Ondřej Procházka, Karel Klikorka.
    39:19 Jiří KLIMÍČEK - 5:5
     
    39:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi využívají početní výhodu a srovnávají na 5:5! JIŘÍ KLIMÍČEK obdržel přihrávku na vrchol kruhů a ostrou ranou propálil všechno před sebou, včetně brankáře Šimona Sklíby, kterému dobře clonil Martin Novák. Začínáme tak zase od začátku, posunuli jsme se jen o deset gólů. Asistence: Marek Račuk, Petr Mrázek.
    33:31 Martin PROCHÁZKA - 4:5
     
    33:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tohle je strašný brankostroj! Něco málo přes minutu trval vyrovnaný stav. Pak Jaroslav Kracík vyhrál buly na pravém kruhu a MARTIN PROCHÁZKA napálil puk přesně mezi nohu a vyrážečku brankáře Bláhy. Rána na zadní tyč slaví úspěch, Litoměřice opět vedou, tentokrát 5:4! Asistence: Jaroslav Kracík.
    32:25 Petr MRÁZEK - 4:4
     
    32:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Současně s návratem vyloučeného Kuboše na ledovou plochu Prostějov srovnává na 4:4! Tomáš Jiránek narýsoval krásnou křižnou přihrávku z pravého kruhu na levý a PETR MRÁZEK se svou čtvrtou střelou v této akci konečně trefil dostatečně rychle k bližší tyči, čímž srovnává skóre duelu! Asistence: Tomáš Jiránek, Marek Račuk.
    28:54 Roman PŘIKRYL - 3:4
     
    28:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice vytvořily před klecí Hanáků velký závar a nakonec dávají gól a znovu obrací vývoj duelu! Jakub Černohorský vypálil od modré čáry, kotouč se od zadního hrazení odrazil na hůl ROMANA PŘIKRYLA, jenž z ostrého úhlu na levé straně propálil Bláhu a Stadion vede 4:3! Asistence: Jakub Černohorský, Karel Klikorka.
    22:08 Martin PROCHÁZKA - 3:3
     
    22:08
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion znovu srovnává skóre! Průnikovou přihrávku dostal do mezikruží MARTIN PROCHÁZKA, jenž šel na ose hřiště už sám na Bláhu, kterého přízemní ranou propálil mezi betony a dorovnává tak na 3:3! Znovu tak máme rozdíl ve skóre stejný, jako na začátku utkání. Asistence: Ondřej Procházka, Jaroslav Kracík.
    13:08 Marek RAČUK - 3:2
     
    13:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jenže Prostějov si bere za 26 sekund vedení zpět! Ránu Martina Nováka z levého kruhu vyrazil Šimon Sklíba pouze před sebe, kde byl s dorážkou ihned k dispozici MAREK RAČUK, jenž bleskově vrátil touš do sítě Stadionu a Hanáci tak vedou 3:2! Asistence: Martin Novák, Josef Zajíc.
    12:42 Ondřej PROCHÁZKA - 2:2
     
    12:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá i druhou přesilovku a srovnává na 2:2! ONDŘEJ PROCHÁZKA stál na masce Bláhy. Dostal přihrávku do předbrankového prostoru, s pukem se bleskově otočil a forhendovou kličkou jej zasunul za beton gólmana Prostějova! Začínáme tak zase od začátku. Asistence: Roman Přikryl, Josef Jícha.
    09:24 Petr MRÁZEK - 2:1
     
    09:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi otáčí skóre utkání a ujímají se vedení! David Vala vypálil z levé strany od modré čáry, Šimon Sklíba vyrazil kotouč jen vedle sebe, kde byl s dorážkou připraven PETR MRÁZEK, jenž okamžitě bekhendem zametl kotouč do sítě a Hanáci tak vedou 2:1! Asistence: David Vala, Martin Novák.
    06:10 Tomáš JÁCHYM - 1:1
     
    06:10
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Máme bleskově srovnáno, Prostějov maže náskok svého soupeře! Petr Beránek vypálil na levé straně u modré čáry, TOMÁŠ JÁCHYM v předbrankovém prostoru střelu svou hokejkou srazil směrem k ledu a Šimon Sklíba neměl nejmenší šanci na tuto teč reagovat – 1:1! Asistence: Petr Beránek, Josef Zajíc.
    04:31 Riku SIHVONEN - 0:1
     
    04:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá přesilovku a otevírá skóre utkání! Martin Procházka přihrál z levého kruhu na osu hřiště, odkud vypálil nechytatelnou ránu na lapačku RIKU SIHVONEN, jehož ostrá střela končí v síti Jestřábů! Litoměřice vedou 1:0! Asistence: Martin Procházka, Jiří Jebavý.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 7. T. Jáchym (P. Beránek, Zajíc), 10. Mrázek (Vala, Martin Novák), 14. Račuk (Martin Novák, Zajíc), 33. Mrázek (Jiránek, Račuk), 40. Klimíček (Račuk, Mrázek), 56. Martin Novák (Zajíc, Vala) – 5. Sihvonen (Martin Procházka, Jebavý), 13. O. Procházka (R. Přikryl, J. Jícha), 23. Martin Procházka (O. Procházka, Kracík), 29. R. Přikryl (Černohorský, Klikorka), 34. Martin Procházka (Kracík), 50. Berka (O. Procházka, Klikorka), 60. Válek (Sihvonen), 60. Martin Procházka (O. Procházka)


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Husák, Klimíček, Staněk, A. Havlík, M. Jáchym, Zajíc, Vala – P. Beránek, T. Jáchym, M. Švec – Jiránek (A), Janeček, Rudovský – Martin Novák (C), Račuk, Mrázek – Štefka, T. Koblížek, Š. Jelínek.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Stadion Litoměřice: Sklíba (Tomáš Král) – Jebavý (C), Martin Böhm, Kuboš, J. Holý (A), Černohorský, Klikorka – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, Kracík, Martin Procházka – Křehlík, J. Jícha, Berka – Smola, Daniel, Tlačil.
    Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: T. Cabák, L. Pilný – H. Král, M. Hranoš.

    Diváci: 890
    bahis siteleri