Luděk Greguš - Marek Luštiak Víťaz: Greguš (kon.) | Radek Roušal - Michael Diega Scheck Víťaz: Diega Scheck (kon.)
Michael Nepraš - Vladimír Lengál Víťaz: Lengál (kon.) | Denis Farkaš - Max Handanagić Víťaz: Handanagić (kon.)
Jakub Běle - Naglis Kanišauskas Víťaz: Kanišauskas (kon.) | Jakub Bahník - Jonathan Jay Cucciniello Víťaz: Bahník (kon.)
Vlasto Čepo - Alexandre Silva Vítěz: V. Čepo (kon.) | Lucie Pudilová - Priscila de Souzaová (zruš.)
Zdeněk Polívka - Alex Lohoré Vítěz: A. Lohoré (kon.) | Andrej Kalašnik - Arthur Karavajev (zruš.)
Ronald Paradeiser - Losene Keita Vítěz: L. Keita (kon.) | Samuel Krištofič - Patrik Kincl Vítěz: P. Kincl (kon.)
konec
Zdeněk Polívka - Alex Lohoré

Vítěz: A. Lohoré

Sobota 26.02.2022, 21:15 • O2 Arena, Praha • Oktagon MMA
     
    Vítěz: Alex Lohoré na TKO. (21:24:55)
     
    Hlavní karta je dnes opravdu svižná. Druhý zápas a podruhé jsme viděli rychlý konec. Alex Lohoré si nejprve soupeře nastudoval a poté udeřil útoky přední rukou. Ta mu opravdu psala, Polívku otevřela a už v průběhu čtvrté minuty prvního kola zařídila konec zápasu.
     
    3:25
    Je tu další rychlý zápas. Polívka krvácel z nosu a když dostal další nepříjemné rány, tak to u pletiva zabalil a sudí zápas prakticky vzápětí ukončil.
     
    3:19
    Lohoré začíná tlačit, tvrdá přední mu neskutečně vychází a prochází na Polívkovu hlavu.
     
    2:45
    Krátká přestřelka uprostřed klece, tohle vítěze nemělo.
     
    2:19
    Low kick od Polívky, tohle sedlo na levé stehno.
     
    1:45
    Polívka ale na zemi předvedl parádní práci, povedlo se mu vstát a v postoji se snaží jít dopředu.
     
    0:54
    Lohoré se pokusil o takedown a nakonec se mu i povedl. Je nyní v horní pozici a snaží se o úchop.
     
    0:24
    Polívka zaútočil jako první, zkusil high kick.
     
    0:01
    Začalo první kolo.
     
    Druhý zápas hlavní karty je na spadnutí, oba borci jsou už v kleci.
     
    Po dlouhé době se dočkáváme akce ve velké hale a hned to bude O2 Arena v Praze. Nicméně ani tato karta se neobešla bez problémů, několik duelů padlo a tak má hlavní karta zatím pouze tři zápasy. V tom hlavním půjde o pás ve střední váze, o který se utkají Samuel „Pirát“ Krištofič, držitel interim pásu a proti němu se postaví Patrik „Inspektor“ Kincl, borec ošlehaný mnoha těžkými bitvami v ČR i zahraničí. Duel bude velice vyhrocený, oba borci nešli daleko pro ostrá slova a hlavně Pirát měl svému soupeři co říci. V kleci ale bude favoritem Kincl a dá se říci, že cokoliv jiného než jeho zisk pásu by bylo velkým překvapením. Ale je to MMA a možné je vše...

    Hlavní předzápas obstarají borci v lehké váze a tady půjde o interim pás. O něj se utkají Ronald „Rony“ Paradaiser, borec, který už ví, jaké to je mít titulový zápas. Ten však s Ivanem Buchingerem prohrál na submisi a k další šanci se musel probít přes výhru nad Ardou Adasem. Proti němu se postaví velká kometa Oktagonu, Losene Keita. Ten do této organizace vlétl v prosinci loňského roku, kdy doslova rozstřílel Karola Ryšavého a okamžitě se vyšvihl na třetí místo žebříčku lehkých vah. Následně si řekl o titulový zápas, nicméně šampion je v současné době zraněn a tak se přímo nabízel zápas o prozatímního šampiona. A tady jej máme.

    Na hlavní kartě se také představí Zdeněk „Game Over“ Polívka, zápasník, který to má v OKTAGON MMA 4-1 a na svém kontě má výhry nad jmény jako jsou Eric Spicely a Robert Bryczek. Dnes se postaví dalšímu jménu, které je v této organizaci známé, bude jim Alex „Da Killa Kid“ Lohoré. Ten se sice uvedl dvěma porážkami s Karlosem Vémolou a Leandrem Silvou, naposledy však na body porazil Tato Primeru a ukázal, že je třeba s ním i nadále počítat.
     
    Dobrý večer u akce organizace OKTAGON MMA, kterou bude Oktagon 31. Vrcholem celého večera bude titulový zápas ve střední váze mezi Samuelem Krištofičem a Patrikem Kinclem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

    Aleš Pur

    Gerd Richter
    bahis siteleri