Tisková konference Dukly k akci Grand finále (kon.)
konec
Tisková konference HC Dukla Jihlava k akci Grand finále - Díky legendo

Úterý 01.03.2022, 10:00 • CZ LOKO Aréna • Tiskové konference
     
    S konstatováním, že se těšíme na Vaší účast na akci Grand finále – Díky legendo, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (10:27:59)
     
    Konec
    Tisková konference skončila.
     
    "I nominace rozhodčích je v kompetenci komise rozhodčích. Nechci nikoho ovlivnit," opět se usmívá Bedřich Ščerban, ovšem samozřejmě se nabízí legendární duo David Rittich – Václav Guth.
     
    "Všem hráčům jsem řekl, ať přijedou připravení a v kondici. Mají to nařízeno," směje se Bedřich Ščerban.
     
    Zástupci médií nyní mohou pokládat své dotazy. Bedřich Ščerban by nerad porovnával akci Grand Finále – Díky legendo s akcí Zlaté utkání. "Nerad bych porovnával. Za brankou směrem k Vysoké škole polytechnické Jihlava vznikne obrovské pódium, kde budou koncerty. Vše bude navazovat, od programu v parku Smetanovy Sady, po program v CZ LOKO Aréně až po vyhlašování sportovců dvacetiletí. Chceme ukázat, že i takovou akci chceme zvládnout, ačkoliv na to stadion není připraven," říká.
    Dresy pro akci
     
    Jednatel Dukly Jihlava nyní představuje dresy pro celou akci.
     
    "Fanoušci nemusí váhat s prodejem. Kdyby do akce cokoliv zasáhlo, budeme připraveni vrátit částku za zakoupené vstupenky," říká Bedřich Ščerban.
     
    Vstupenky je možné zakoupit již od 10:00 na webu Dukly v menu Dukly Jihlava – Vstupenky – Grand Finále-Díky legendo.

    Ceny vstupenek
    Stání: 590 Kč
    Sezení: 690 Kč
    Cena je kompletní včetně celodenního programu a koncertů.
     
    Nyní jednatel Dukly a hlavní manažer akce čte účastníky:
    Jiří Holík, František Výborný, Petr Vlk, Dominik Hašek, Lukáš Sáblík, Milan Chalupa, Petr Svoboda, z USA přiletí Richard Šmehlík, František Kučera, Roman Kaňkovský, Marian Morava, z Islandu přiletí Vladimír Kolek, Karel Nekvasil, Viktor Ujčík, Jiří Šejba, Michal Broš, Tomáš Kucharčík, spojil jsem se s Lukášem Krpálkem, kterému se akce Olda60 moc líbila, Olda Válek, Petr Klíma, Petr Rosol, Oldřich Bakus, Tomáš Chlubna, František Výborný a další. Už i Tomáš Čachotský spadá do této věkové kategorie. Byl osloven Patrik Eliáš. V roli hostů přijde Jan Klapáč, Oldřich Svoboda, Karel Horáček, Otta Klapla, Pavel Falta, Pavel Křížek a samozřejmě Stanislav Neveselý. Dalším hostem bude i Martina Sáblíková, která přislíbila účast, bude na autogramiádě a chceme jí zapojit do soutěže s fanoušky.

    Chtěl bych všem moc rád poděkovat, že přijali mé pozvání. Fanoušci se s účastníky budou moct setkat, poděkovat, chystáme doprovodné akce. Opravdu to bude hodně zajímavé.
     
    "Přichystán je samozřejmě Zápas legend Dukly. Celý program bude moderovat Jakub Kohák. Bude vyhlášen sportovec dvacetiletí a sportovní stavba dvacetiletí. V rámci koncertů vystoupí po utkání také Divokej Bill nebo Olga Lounová. Celý program završí afterparty, kterou také bude moderovat Jakub Kohák," říká Bedřich Ščerban.
     
    Opět budou k dispozici i suvenýry akce. Ty nejdůležitější jsou samozřejmě dresy k celému utkání, které vytvořil David Suchý a Jakub Illéš. "Bude i bohatá nabídka suvenýrů, křest knihy Oldřicha Válka, proběhne koncert kapely III. třetina. Poprvé se bude čepovat speciální pivo Ježek 12 – Dukla se speciálními motivy klubu," dodává Bedřich Ščerban.
     
    Program akce:
    "Pokud bych měl vypíchnout nejdůležitější věci, tak budeme mít zabraný celý park Smetanovy Sady. Ten bude otevřen od 12 hodin. Od 13 do 14:30 bude probíhat program HitRádia Vysočina a zároveň od 13:00 proběhne autogramiáda v parku," říká Bedřich Ščerban.
     
    "Připravili jsme si proto tuto rozlučku se stadionem. Bude to svým rozsahem podobná akce jako například Zlaté utkání nebo Olda 60, rozlučka s Oldřichem Válkem," dodává jednatel Dukly Bedřich Ščerban.
     
    Bedřich Ščerban: "30.4.2022 vyprší licence na provozování současného stadionu. Máme výpověď z nájmu a vše se blíží vysněnému dni, kdy by Jihlava měla začít stavět novou multifunkční arénu. Zamýšleli jsme se, jak se důstojně se stadionem rozloučit, proto nese název akce Grand finále – Díky legendo. Pevně věříme, že v záplavě negativních zpráv – covid a válka na Ukrajině – budou tuto akci vnímat, jak se potěšit, zabavit se a setkat se se zajímavými lidmi."
     
    Tisková konference byla zahájena.
     
    Start tiskové konference se o malý okamžik opozdí.
     
    Program tiskové konference:
    Seznámení s akcí – proč, kdy, kde?
    Program akce a doprovodný program
    Účastníci akce
    Vstupenky
    Suvenýry včetně představení dresů
    Dotazy přítomných zástupců médií.
     
    Dobrý den, vítejte na tiskové konferenci klubu HC Dukla Jihlava k akci Grand finále – Díky legendo, na které se klub rozloučí s legendárním Horáckým zimním stadionem / CZ LOKO Arénou. Tisková konference začne v Press Centru CZ LOKO Arény v 10 hodin a jejím účastníkem bude hlavní organizátor akce, jednatel klubu Bedřich Ščerban.

    Tomáš Lysý

    bahis siteleri