Královo Pole – Dukla 22:22 (kon.) | Zubří – Plzeň 33:22 (kon.) | Karviná – Lovosice 33:23 (kon.)
Jičín – Kopřivnice 26:22 (kon.) | Frýdek-M. – Hranice 34:30 (kon.) | Nové Veselí – SHC Maloměřice 28:19 (kon.)
konec
TJ Sokol Nové Veselí
28:19 (15:11)
SHC Maloměřice Brno
Sobota 05.03.2022, 19:00 • ZDT Aréna, Nové Veselí • Chance Extraliga mužů • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Krásný sobotní večer ze srdce Vysočiny! Do konce základní části extraligy zbývají už jenom dvě kola a součástí toho předposledního bude tradičně řevnivý souboj mezi Novým Veselím a Maloměřicemi! Ten bude mít navíc charitativní podtext. Směrem k všeobecně známým událostem na Ukrajině poputují peníze, za každý vstřelený gól Sokolu totiž dá domácí klub 200 Kč na humanitární pomoc uprchlíkům.

    Veseláci budou sice v tomhle duelu papírově favoritem, jak ale ukázal poslední domácí souboj s Hranicemi, bude to určitě boj. Maloměřice má v extralize zachránit velmi zkušený trenér František Urban, zatím v honbě za body ale ztrácí jeden bod na předposlední Hranice. Na jaře však formu spíše hledají, z pěti duelů bodovali jenom v emotivním Šalinaderby.

    Ani Veselí na tom není zrovna dvakrát nejlépe, sice má jistotu první osmičky, avšak z pěti duelů padlo rovnou čtyřikrát a dva body připsalo jenom s Hranicemi. Do toho se započítala i bolestivá porážka s Plzní ve finále poháru, klub z Vysočiny by ale rád zapsal dva body a nějakým způsobem by si ještě rád vylepšil umístění v tabulce.

    Duel před televizními kamerami začíná v ZDT Aréně v 19:00, příjemnou zábavu!
     
    -13
    Úvodní sestavy:

    TJ Sokol Nové Veselí: Schams, Martin Štohanzl – J. Flajsar, Štěpán, Veselý, Halíček, Dodica, L. Bartůněk, Melichar, Parolly, Strýček, Miroslav Štohanzl, Gregorovič, A. Tomášek, Ptáčník.
    Trenér: Peter Kostka

    SHC Maloměřice – Brno: Zaplatílek, Mazač – Hlípala, Horut, F. Jung, Havlát, T. Musil, Koubek, Kučera, Drásal, Ipser, Korger, Krošík, Dostalík, Geist, F. Zeman.
    Trenér: František Urban

    Rozhodčí: Bubeníček, Petruška.
     
    -10
    Ještě jednou vám přeji krásný sobotní večer z Nového Veselí! Domácí klub dnes netradičně nastoupí v modrých dresech, a to i v rámci sounáležitosti s Ukrajinou. Maloměřice tak mohou vzít na sebe slušivou červenou. Hala se na sobotní večer plní tak, jak je ve Veselí zvykem, tedy víceméně plná kapacita haly.
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    1
    Charitativní duel začíná, výhoz mají hostující hráči a pozvolna vstupují do utkání, jak je v házené zvykem. (0:0)
    1
    První útok SHC vyšel bez problémů, Kučera si z levé spojky zaběhl do pivota, nebyl pokrytý a po přihrávce z otočky prostřelil Štohanzla. (0:1)
     
    1
    Tomášek na sebe na středu navázal sice dva hráče, míč však nedokázal pustit z ruky a byl přerušen. Následuje devítka. (0:1)
     
    2
    Flajsar to nakonec na levé spojce vzal na sebe a střílel přetahem na delší tyč, ale netrefil ani branku. (0:1)
     
    2
    Hlípala tak mohl okamžitě jít do brejku a vracející se obranu chtěl překonat podstřelem, avšak výborně podržel Veselí Martin Štohanzl! (0:1)
     
    3
    Žlutá karta pro tým SHC Maloměřice – Brno (Dan Korger). (0:1)
    3
    Vypadalo to v počátku všeljak, Ptáčník se nakonec po dlouhém kříži na středu uvolnil a z devíti metrů prostřelil Zaplatílka! (1:1)
     
    4
    Žlutá karta pro tým TJ Sokol Nové Veselí (Adam Ptáčník). (1:1)
     
    4
    Sehrávka do pivotu napodruhé Maloměřicím nevyšla a Flajsar rychle přebíhal do útoku. Šel do rusáka a chtěl pouštět míč na křídlo, míč byl ale sražen Korgerem za postranní lajnu. (1:1)
    5
    Dvě technické chyby na obou stranách a divoké momenty hry končí gólem hostí! Horut využil technické chyby Tomáška a šel do otevřeného prostoru, z devítky překonal Štohanzla. (1:2)
    5
    Tomášek už nechtěl čekat na další pohyb obránce před sebou, proto šel do střely z dálky a byl úspěšný, máme tak v páté minutě opět srovnáno. (2:2)
    6
    Hosté už byli v pasivitě a Hlípala na středu byl na hraně kroků, hra ale pokračovala dále a přes Musila měl Korger těžký úhel na zakončení. Poradil si ale náramně a technickou střelou nedal domácímu gólmanovi šanci. (2:3)
     
    7
    Veselí to zatím v útoku nejde tak, jak by si asi přálo. Spoléhá se především na střely z devíti metrů, jedna taková od Tomáška skončila jenom nad brankou. (2:3)
     
    8
    Emotivní momenty utkání hned v úvodu! Bartůněk šel na levém křídle do zakončení a Korger mu brnknul o odhodovou ruku. Míč skončil na tyči, hra ale pokračovala dále a Zeman mohl skórovat, toho vychytal Štohanzl! Velké emoce na domácí straně, avšak rozhodčí nechávají hru dále plynout, trenér Kostka chtěl sedmimetrový hod a trest. (2:3)
     
    9
    Od prvních minut drží Sokol Martin Štohanzl! Ten vychytal Dostalíka v čisté šanci na šesti metrech a Veselí mazalo do brejku, ale Tomáškův pokus byl sražen! (2:3)
    10
    Napodruhé to již Veselí vyšlo! Po Dostalíkově ztrátě dostal šanci v náhozu Bartůněk, přesprintoval Zemana a ze šestky úspěšně zakončil. (3:3)
    11
    Maloměřice posouvaly hru po lajně až na Koubka, který se rozběhl a z pravé spojky zkoušel zakončit podstřelem. Míč umístil přesně pod víko. (3:4)
    12
    Gól vstřelil tým SHC Maloměřice – Brno (Ľuboš Hlípala). (3:5)
    12
    Hosté jdou do trháku! Tomášek na pravé spojce ztratil míč a Kučera po levém křídle mazal do brejku, který neomylně zakončil. Trenér Kostka nemá jinou možnost, Veselí bere oddechový čas! (3:6)
    13
    Rychlá rozehrávka z devítky přinesla Veselí branku. Obrana Maloměřic zapomněla na Halíčka, který vzal poměrně těžký úhel a Zaplatílka prostřelil na bližší tyči. (4:6)
     
    14
    Havlát na střední spojce ztratil míč a Bartůněk napříč hřištěm vyzval do běhu Halíčka, ten ale na dlouhý míč nedosáhl. (4:6)
     
    15
    Domácím to v obraně začíná šlapat a mohlo to být o branku, Gregorovič však v čisté šanci na pivotu trefil jenom ruku hostujícího brankáře! (4:6)
    15
    Zemanovu střelu z dlouhého kříže lapil Štohanzl a domácí zase otáčeli hru. Dodica to na pravé spojce mohl buď sklepnout Halíčkovi, nebo jít do proskoku. Nakonec vzal zavděk druhou možností a byl úspěšný! (5:6)
     
    17
    Martin Štohanzl je od začátku jasnou oporou Sokola! Tentokrát neuspěl ani Tomáš Musil, který na devítce střílel přes clonícího Flajsara, Štohanzl srazil míč do tyče, od níž se odrazil pryč. (5:6)
    17
    Po 17 minutách hry máme srovnáno! Hlípala z levé spojky napálil jenom ruce Štohanzla a rychlý přechod do útoku zakončoval Ondřej Štěpán na levém křídle. Zaplatílek mu nabídl přední tyč, Štěpán toho využil. (6:6)
    18
    Gólové mlčení nakonec Maloměřice zlomily. Horut sice prostřelil se štěstím domácího brankáře, na to se však historie ptát rozhodně nebude. (6:7)
    19
    A to platí i v domácím případě. Štěpán při náběhu do útoku podklouzl, přesto se dokázal zkonsolidovat na střelu a poradit si. (7:7)
    20
    Sokol mohl jít dokonce do vedení, Strýček to ale z pivota odmítl a na druhé straně to protáhl do až do úspěšné střely z pravé spojky Koubek. (7:8)
    20
    Sázka na křídlo se začíná domácím vyplácet, Štěpán napotřetí uspěl, tentokrát protáhl míč šlajsem pod Zaplatílkovou nohou. (8:8)
    21
    Gól vstřelil tým SHC Maloměřice – Brno (Jiří Havlát). (8:9)
    21
    Gól vstřelil tým TJ Sokol Nové Veselí (David Melichar). (9:9)
     
    22
    Maloměřice hrály útok v pasivní hře, Horut posléze na střední spojce zakrokoval a je z toho další technická ztráta. (9:9)
    23
    Melichar navíc na střední spojce vybojoval sedmičku a špatný vstup Sokolu do utkání je zažehnán! Dodica prostřelil Zaplatílka mezi nohama. (10:9)
    23
    Koubek ale vrátil zpět remízový stav. Naznačil přihrávku do Geista napravo, poté ale strhl pohyb na druhou stranu a z kroku opřel střelu o tyč. (10:10)
    24
    Skryté střely Koubkovi jdou a Maloměřice znovu vedou. Tentokrát zakončoval Koubek z krátkého kříže na střední spojce a Štohanzlovi míč proskákal až za brankovou čáru. (10:11)
     
    25
    Dodica na pravé spojce ve snaze zakončit vletěl do dvou hráčů a lepších příkladů na učebnicový průraz již nenajdete. Maloměřice tak mohou vést znovu o dvě branky. (10:11)
    26
    Geist z křídla dlouhou přihrávkou poslal míč napříč hřištěm až na delegátský stolek a domácí mohli jít do kontru. Také toho využili, Štěpán dostal sklepnuto od Parollyho do křídla a poradil si. (11:11)
     
    26
    Geist v prvním náskoku neuspěl, pokoušel prostřelit Štohanzla mezi rukou a tělem, ale domácí brankář tohle ustál! (11:11)
    27
    Štěpán zažívá povedený gólový debut na domácí půdě! Flajsar mu pustil míč do levého křídla, dorostenec Veselí vzal opět těžký úhel a Zaplatílkovi pověsil míč pod víko. Maloměřice berou oddechový čas! (12:11)
    27
    Sražený pokus Horuta vzal do teplých Štohanzl, Parolly na levé spojce vytáhl hru až na protějších devět metrů a pustil pro Melichara, který ze střední spojky překonal Zaplatílka. (13:11)
     
    28
    Melichar v souboji dlouhánů zastavil Hlípalu a hosté musí zrychlit, protože jsou již v pasivní hře. (13:11)
     
    28
    Devítku tak Majlont stavěl na Hlípalu, ten se ale dostal do příliš těsného kontaktu s obranou a poslal míč dva metry nad břevno. (13:11)
    29
    Povedený závěr dostává arénu do varu, Veselí vede o tři branky! Parolly z kroku přes překvapeného Horuta pustil míč na branku a ten propadl až do branky. (14:11)
     
    30
    Další technická chyba Maloměřic, Dostalík z pivota vybíhal na devět metrů a rozehrával, ale hodil míč za Koubka do autu. (14:11)
    30
    20 sekund před koncem jde Sokol do trháku! Melichar nebyl nijak bráněn na dlouhém kříži, měl plný rozběh z 15 metrů a vyčistil šibenici! (15:11)
     
    30
    A když Hlípala neproměnil devítku po čase, vedou domácí ve strhujícím poločase o čtyři branky! (15:11)
     
    30
    První poločas skončil. (15:11)
     
    V prvním poločase se bylo na co dívat! Veselí možná i s lehkou nervozitou v úvodu kazilo, Maloměřice výborně pokrývaly souhru a vykrývaly spojky na střelbu z dálky. Také vedly na konci první desetiminutovky 6:3, pak si ale vzal trenér Kostka oddechový čas a hra se razantně změnila. Veselí hlavně v důležitých momentech zachytal Martin Štohanzl, který nastoupil dnes jako gólman základní sestavy a karta se začala obracet. Mamutům odešla zejména hra v útoku a Sokol drží do druhé půle čtyřbrankové vedení.
     
    31
    Začal druhý poločas. (15:11)
     
    31
    Melichar zakončoval první útok Veselí z levé spojky klepákem, Zaplatílek proti němu vytáhl zákrok nohou a nepustil míč za svá záda! (15:11)
     
    31
    Hlípala na levé spojce sbíhal na střed, při tom byl ale zastaven Gregorovičem. Hosté jsou již v pasivní hře. (15:11)
     
    32
    Horut to na sebe nakonec vzal někde z jedenácti metrů, míč však poslal vysoko nad břevno, tohle Majlontu příliš nevyšlo. (15:11)
     
    33
    Divoká pasáž hry pokračuje, Halíček dostal velmi prudký míč na pravém křídle a vracel jej do hry až v momentě, kdy byl v maloměřickém brankovišti. Proto jdou hosté opět dopředu. (15:11)
     
    33
    Štohanzl dnes míří za cenou muže utkání! Dostalík byl proti němu sám na šesti metrech neatakován, ale brankář původem z nedalekého Nížkova předvedl další parádní zákrok! (15:11)
    34
    Nakonec to hosté v pasivitě vykombinovali a po čtyřech minutách druhé půle snižují! Horut z náskoku na pravé spojce pouštěl do pivota na Dostalíka. Tomu míč sice propadl, ale právě na Korgera za ním, který su již pak poradil. (15:12)
    35
    Bartůněk z levého křídla ale rychle vrací zpět čtyřbrankový náskok. Miroslav Štohanzl mu v lajně sklepával a veselský odchovanec toho využil. (16:12)
     
    36
    Horut byl na levé spojce přerušen Dodicou, Maloměřice však směřují i tenhle útok znovu do pasivní hry. (16:12)
     
    36
    Dodica je po 36 minutách hry prvním vyloučeným hráčem. Přihrávce do pivota zabránil úmyslně nohou, za což dostává dvě minuty. (16:12)
     
    36
    Kučera měl v přečíslení téměř spojkový úhel, ale Štohanzla opět neprostřelil! Domácí brankář je opravdu fantom dnešního duelu. (16:12)
     
    37
    Dostalík měl šanci na reparát v pokračování útoku a Miroslav Štohanzl jej stáhl zezadu k zemi za cenu sedmičky! (16:12)
     
    37
    Štohanzl nejenže bude hráčem utkání, ale dost možná i hráčem kola! Kučerovi lapil sedmičku naprosto s přehledem a Veselí může utkání definitivně zlomit! (16:12)
     
    38
    Štohanzl vs. Kučera? 2:0! Po technické ztrátě letěl Kučera do brejku na levém křídle a zakončoval na bližší tyč, jenže dnes je Štohanzl prostě v takové flow, že chytá i nemožné. (16:12)
     
    39
    Tohle je maloměřický zmar! Po rozehrávce útočného faulu od Tomáška Horut chtěl domácí spojku přehodit, ale ta mu míč z výskoku sebrala. Hala bouří a domácí to mají víceméně pod kontrolou. (16:12)
    40
    Melichar navíc dává svoji čtvrtou branku v utkání, na levé straně se vyhoupl do vzduchu a z deseti metrů prostřelil Zaplatílka. (17:12)
     
    40
    Čekání hostů na gól pokračuje, Koubek dal vzpomenout na své podstřely z prvního poločasu a zkusil to znovu na zadní tyč, ale míč proletěl vedle vzdálenější tyče mimo hřiště. (17:12)
    40
    Na druhé straně ale problém s koncovkou není. Jakub Flajsar to vzal na sebe opět z dálky a je to již o šest branek. Trenér Urban bere na hostující lavičce oddechový čas! (18:12)
    41
    Dodica v kombinaci naskakoval na pravé spojce do střelby, pak si ale všiml lépe postaveného Gregoroviče, kterému sklepával na šestku. Domácí pivot na hraně pravidel odmítl Horuta a úspěšně zakončil! (19:12)
    42
    Hosté se branky po dlouhé době nakonec dočkali. Horut to vzal na levé spojce na sebe a podstřelem nedal šanci Štohanzlovi příliš reagovat. (19:13)
     
    43
    Tomáš Musil nestihl pohyb Ptáčníka v rusákovi ani v jednom případě, podruhé jej navíc stáhl zezadu a na řadě je tak sedmička, pro Musila dvě minuty. (19:13)
    43
    Dodica opřel sedmičku o břevno, Veselí vede již o sedm branek a začíná to vypadat, že si domácí dojdou pro cenné dva body. (20:13)
     
    44
    Zeman na střední spojce při přechodu do kombinační fáze zakrokoval a domácí tým míří pomalu, ale jistě za dvěma body. (20:13)
     
    45
    Halíček mohl euforii v hale posunout ještě o branku výše, ale z pravého křídla trefil jenom dobře postaveného Zaplatílka! (20:13)
    45
    Dodica to však zvládl jenom o pár sekund později. Dostalík byl dobře bráněn při vybíhání na kříž, přihrávku na něj zastavil Ptáčník a poslal do běhu Dodicu, který na šesti metrech z kroku skóroval! (21:13)
     
    46
    Miroslav Štohanzl zabojoval na pravé spojce o míč, zalehl ho před dotírajícím Korgerem a Sokol tak může postupovat opět vpřed. (21:13)
    47
    Tohle je už trochu exhibice. Flajsar na levém křídle na sebe natáhl dva hráče, pustil pak na střed pro Ptáčníka, který si došel až na šestku a s přehledem zavěsil. (22:13)
    47
    Narvaná ZDT Aréna je u vytržení, Sokol naprosto válcuje Majlont! Horutův pokus znovu lapil Štohanzl a poslal prudkým pasem dopředu Dodicu, který i podruhé za sebou uspěl. Maloměřice berou poslední oddechový čas! (23:13)
     
    48
    Horut nadvakrát neuspěl s křižnou přihrávkou na druhou stranu, navíc jsou již Brněnští v pasivitě, proto musí zrychlit. (23:13)
    49
    Teď už je to na jednu branku. Zablokovaný pokus Krošíka nabídl míč pro Ptáčníka, který v situaci 3 na 2 dal šanci Miroslavu Štohanzlovi na zakončení. Ze šestky se bratr Martina nemýlil. (24:13)
    49
    Dodica létá do brejků jak zajíček Duracell, dostal další skvělý nához z branky a bez problémů uspěl. (25:13)
    50
    Třetí gól Maloměřic za dvacet minut. Koubek si na pravé straně nechával dost prostoru na střelu a z deseti metrů zavěsil na zadní tyč. (25:14)
    51
    Gól vstřelil tým TJ Sokol Nové Veselí (Roman Dodica). (26:14)
    51
    Na začátku poslední desetiminutovky si vybojoval Hlípala na pivotu sedmičku, kterou proměnil s přehledem Korger. (26:15)
     
    52
    Bartůněk se po delší době dostal do zakončení na levém křídle, jeho pokus ale Mazač, extrémně zkušený brankář Majlontu, vytáhl na břevno! (26:15)
    52
    Hlípala se přesunul v útoku na střední spojku, z devítky pálil a zavěsil do vinglu. Domácí tým bere na to konto oddechový čas. (26:16)
    53
    První útok po tajmu domácím vyšel. Flajsar se na levé spojce protlačil přes Geista a ze šestky v pádu poslal Mazačovi míč pod břevno. (27:16)
    54
    Ipser si zaběhl z křídla na pivota a Hlípala mu pouštěl míč. I přes faul od Dodicy si dokázal Ipser poradit, navíc vybojoval i přesilovku. (27:17)
     
    54
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Nové Veselí (Roman Dodica). (27:17)
     
    54
    Dvojka však i na druhé straně. Strýčkovi pustil míč Flajsar, Koubek jeho pohyb nestihl a fauloval zezadu. K tomu se tak připočte i sedmička. (27:17)
     
    55
    Na ni šel za rozhodnutého stavu Tomášek, poslal Mazače na opačnou stranu, ale k domácí smůle trefil jenom tyč! (27:17)
     
    55
    Veselí už v posledních pěti minutách výrazně protočilo sestavu, nyní dostávají prostor hráči širšího kádru. Strýček navíc na pivotu v druhém útoku za sebou vybojoval sedmičku. (27:17)
    56
    Tu proměňuje Dodica a ve Veselí se už naplno slaví. Teď je to jenom otázka skóre. (28:17)
    57
    Hlípalovi nechali obránci na levé straně hodně prostoru, slovenský střelec toho tak využil a z devítky pověsil míč do vinglu. (28:18)
     
    57
    Parolly kličkou na dlouhou ruku došel až na šest metrů a Mazačovi chtěl zakončit na vzdálenější tyč, ale právě tu trefil. (28:18)
    59
    Ptáčník z levé spojky trefil jenom boční síť, rychlý kontr Maloměřic zakončil po souhře s pivotem Filip Jung. (28:19)
     
    59
    Rychlé kontry na obou stranách, zatímco na hostující Drásal ani nedosáhl na přihrávku, na domácí straně nechal Ptáčník vyniknout Mazače v hostující kase. (28:19)
     
    60
    52 sekund před koncem bere trenér Kostka poslední možný oddechový čas v dnešním duelu. (28:19)
     
    60
    Maloměřice budou mít na starosti poslední útok zápasu, mají na to už ale málo času. (28:19)
     
    60
    Ipser ze šestky navíc přestřelil branku a teď už se může slavit naplno! (28:19)
     
    Konec zápasu. (28:19)
     
    Duel 21. kola je u konce a Veselí po dlouhé době zažilo zápas, který asi i potřebovalo. Ve druhém poločase totiž Maloměřice naprosto přejelo a diktovalo tempo. Napěchovaná ZDT Aréna byla velmi spokojena, Sokolu především fungovala obrana a v momentě, když už něco prošlo dopředu, tak s přehledem podržel Sokol Martin Štohanzl, který duel pomohl definitivně zlomit ve prospěch Veselí. Zbylých 15 minut se utkání už jenom dohrávalo a Sokol vyhrál nakonec poměrem 28:19! Domácí tak za 28 branek věnují Ukrajině celkem 5600 Kč, k čemuž se přidá i výtěžek z kabiny.
     
    Čeká se ještě na Martina Štohanzla, který dává rozhovor pro ČT Sport. A proč? Oba celky se totiž budou fotit s ukrajinskou vlajkou. Krásné gesto od obou týmů, kteréž pojí dlouhá historie.
     
    Z mé strany je to dnes již vše. Mějte krásný zbytek víkendu a někdy příště se budu těšit opět z Veselí na počtenou!
     
    TJ Sokol Nové Veselí – SHC Maloměřice – Brno 28:19 (15:11)
    Nejvíce branek: Dodica 8/3, Štěpán 5, Melichar 4 – Koubek 5, Hlípala 3, Horut 3. Rozhodčí: Bubeníček, Petruška. Sedmimetrové hody: 5/3 – 1/1. Vyloučení: 2:2. (20:40:11)

    Tomáš Kalas

    TJ Sokol Nové Veselí
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    27 B V. Schams 0/0 0 0
    42 B M. Štohanzl 0/0 1 0
    11 LK L. Bartůněk 2/0 0 0
    10 PS R. Dodica 8/3 0 2
    2 SS J. Flajsar 2/0 0 0
    37 P J. Gregorovič 1/0 0 0
    8 PK R. Halíček 1/0 0 0
    14 SS D. Melichar 4/0 0 0
    17 SS A. Parolly 1/0 0 0
    60 LS A. Ptáčník 2/0 0   0
    20 P J. Strýček 0/0 0 0
    3 LK O. Štěpán 5/0 0 0
    24 P M. Štohanzl 1/0 0 0
    55 PS A. Tomášek 1/0 1 0
    6 PK O. Veselý 0/0 0 0
    Celkem 28/3 2 1 2 0
    SHC Maloměřice Brno
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    78 B M. Mazač 0/0 0 0
    22 B K. Zaplatílek 0/0 0 0
    44 P M. Dostalík 0/0 0 0
    26 P J. Drásal 0/0 0 0
    68 PK F. Geist 0/0 0 0
    18 SS J. Havlát 1/0 0 0
    2 LS Ľ. Hlipala 3/0 0 0
    9 LS L. Horut 3/0 0 0
    28 P J. Ipser 1/0 0 0
    15 SS F. Jung 1/0 0 0
    31 PK D. Korger 3/1 0   0
    20 SS L. Koubek 5/0 0 1
    35 SS O. Krošík 0/0 0 0
    25 SS V. Kučera 2/0 0 0
    19 LS T. Musil 0/0 0 1
    77 LS F. Zeman 0/0 0 0
    Celkem 19/1 0 1 2 0
    Rozhodčí: Bubeníček, Petruška
    bahis siteleri