Minnesota – Dallas 3:6 (kon.) | Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 1:4 (kon.)
Carolina – Seattle 3:2 (kon.) | Vegas – Ottawa 2:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
3:6 (1:0, 1:3, 1:3)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 07.03.2022, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:05 Alex DEBRINCAT - 3:6
     
    47:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí se ještě nevzdali. Strome střílel doprostřed branky, ovšem jeho střelu parádní tečí přímo před Vasilevskim usměrnil mezi betony do branky ALEX DEBRINCAT. Asistence: Dylan Strome.
    42:23 Michail SERGAČJOV - 2:6
     
    42:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Neskuteční Lightning skórují potřetí v průběhu 32 sekund! Tentokrát se prosadil MICHAIL SERGAČJOV, jenž poslal krásnou střelu zápěstím až do soupeřovy branky, a to z pozice za modrou čarou. Asistence: Ross Colton.
    42:04 Corey PERRY - 2:5
     
    42:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    A nyní je to už o tři branky! Velikánská hrubka v obraně Chicaga dostala do šance COREYHO PERRYHO, který byl před brankou úplně sám a v rychlosti situaci vyřešil parádně. Bez asistence.
    41:51 Victor HEDMAN - 2:4
     
    41:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté i do třetí třetiny vkročili parádně a opět v průběhu druhé minuty skórují. VICTOR HEDMAN si vzal kotouč a parádní střelou ho dostal až do branky.. Asistence: Michail Sergačjov.
    36:48 Cal FOOTE - 2:3
     
    36:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Neskutečné, Tampa skóruje znovu po minutě a půl a přetáčí tak skóre ve svůj prospěch. Prosadil se CAL FOOTE. Asistence: Brayden Point a Ryan McDonagh.
    35:17 Victor HEDMAN - 2:2
     
    35:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno! Tampa Bay využívá přesilovou hru. Kotouč dostal na hokejku VICTOR HEDMAN, který si sjel do mezikruží a parádní střelou prorval kotouč do branky přes vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.
    26:09 Patrick KANE - 2:1
     
    26:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Laxnost Tampy v obraně je až zarážející. PATRICK KANE nyní dostal přihrávku do nehlídaného prostoru od nehlídaného Hagela. V mezikruží si sice k němu sjel Černák, ovšem ten nedokázal zablokovat nádherné ráně, kterou patriot Chicaga vyslal přímo do vinglu. Asistence: Brandon Hagel a Seth Jones.
    21:09 Taylor RADDYSH - 1:1
     
    21:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté na to vlétli hned ze startu! A prosadila se čtvrtá lajna. TAYLOR RADDYSH dostal puk před branku a bekhendem do něj z otočky jen tak plácl, černá pryž se ale dostala do branky a je tak srovnáno. Pro Raddyshe to byl pátý gól v sezóně. Asistence: Cal Foote a Michail Sergačjov.
    07:51 Dylan STROME - 1:0
     
    07:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestli se něčemu dá říkat, že to bylo jako blesk z čistého nebe, byl to tenhle gól. Z ničeho nic, v nezáživné pasáži, dokázal Kane nahodit z jedné strany pásma kotouč DYLANU STROMEMU na druhou stranu a ten okamžitě pálil. Kotouč poslal pod víko branky Vasilevského. Asistence: Patrick Kane a Alex DeBrincat.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 8. D. Strome (P. Kane, DeBrincat), 27. P. Kane (Hagel, S. Jones), 48. DeBrincat (D. Strome) – 22. T. Raddysh (C. Foote, Sergačjov), 36. Hedman (Stamkos, Kučerov), 37. C. Foote (B. Point, McDonagh), 42. Hedman (Sergačjov), 43. Perry, 43. Sergačjov (Colton)


    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, C. Jones, McCabe, R. Stillman – P. Kane, D. Strome, D. Kubalík – T. Johnson, J. Toews, DeBrincat – Entwistle, Dach, Hagel – Lafferty, R. Carpenter, Kurashev.
    Trenér: D. King

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, C. Foote, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Cirelli, Stamkos, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – M. Joseph, Colton, T. Raddysh.
    Trenér: J. Cooper

    Rozhodčí: J. St Pierre – B. Halkidis
    bahis siteleri