Boston – Chicago 4:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 3:1 (kon.) | Toronto – Arizona 4:5 (po pr.)
Detroit – Minnesota 5:6 (0:2 po s.n.) | Florida – Philadelphia 6:3 (kon.) | Carolina – Colorado 2:0 (kon.)
Ottawa – Seattle 4:3 (po pr.) | New Jersey – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 6:0 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 6:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:1 (kon.) | Calgary – Tampa 4:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:4 (po pr.)
konec
New York Islanders
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 11.03.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Anders LEE - 6:0
     
    59:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    ANDERS LEE dovršuje 0,4 sekundy před koncem zápasu hattrick! Na led tak létají čepice. Po závaru před Korpisalem dostal kapitán Ostrovanů nahrávku do mezikruží od Sebastiana Aha. Brankář hostí se v tu chvíli již nacházel mimo pozici a Lee tak mířil do odkryté klece – 6:0. Asistence: Sebastian Aho a Anthony Beauvillier.
    51:57 Anders LEE - 5:0
     
    51:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají pátý gól! Ryan Pulock vystřelil od modré čáry. Kotouč tečoval Anthony Beauvillier, který se pak dostal i ke dvěma dorážkám. Tohle vše Korpisalo pokryl, ovšem po jeho posledním zákroku se puk odrazil k ANDERSOVI LEEOVI, jenž ho zvedl mimo dosah sedícího gólmana Columbusu. Asistence: Anthony Beauvillier a Ryan Pulock.
    37:44 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:0
     
    37:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí dávají gól v oslabení 3 na 4! I v této situaci dokázali vyvinout tlak na rozehrávající hráče ve středním pásmu. Ryan Pulock tak sebral kotouč Jakubovi Voráčkovi a bylo z toho přečíslení 2 na 1. To Pulock v útočném pásmu vyřešil nahrávkou na JEANA-GABRIELA PAGEAUA a ten pálil do odkryté klece – 4:0. Asistence: Ryan Pulock.
    33:49 Anders LEE - 3:0
     
    33:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají třetí gól! Těžili z výborného forčekinku, když Anthony Beauvillier sebral puk Lainemu. Následně ho předal doleva Adamovi Pelechovi, jenž dobruslil k úrovni brankové čáry a zpětnou přihrávkou nabil ANDERSOVI LEEOVI, který z první prostřelil Korpisala. Asistence: Adam Pelech a Anders Lee.
    26:08 Josh BAILEY - 2:0
     
    26:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují své vedení! Po buly v jejich obranném pásmu přišlo vyhození. To sledoval Kyle Palmieri, který u pravého mantinelu sebral kotouč protihráči a našel JOSHE BAILEYHO. Ten už směřoval sám proti Korpisalovi, jehož překonal zakončením mezi betony – 2:0. Asistence: Kyle Palmieri.
    10:32 Brock NELSON - 1:0
     
    10:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení hodně zajímavým gólem BROCKA NELSONA! Ten se dostal k puku na ose hřiště zády k brance. Pozadu projel mezi bránícími hráči, teprve poté se otočil a v souboji tváří v tvář se štěstím prostřelil Korpisala. Vypadalo to, že gólman Blue Jackets zakončení pokryje, kotouč mu ale nakonec proklouzl pod betony a zajel za brankovou čáru. Asistence: Josh Bailey a Noah Dobson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Nelson (Bailey, Dobson), 27. Bailey (Palmieri, Dobson), 34. A. Lee (Pelech, Beauvillier), 38. Pageau (Pulock), 52. A. Lee (Beauvillier, Pulock), 60. A. Lee (Aho, Beauvillier)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Dobson, Greene, Mayfield, Aho – Beauvillier, Nelson, A. Lee (C) – Palmieri, Pageau, Bailey (A) – Wahlstrom, Koivula, Parise – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Trotz

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Peeke, Werenski (A), Kukan, Gavrikov, Bean, G. Carlsson – Laine, Jenner (C), Nyquist – J. Voráček, Roslovic, O. Bjorkstrand (A) – Danforth, Kuraly, Domi – Činachov, Sillinger, E. Robinson.
    Trenér: Larsen

    Rozhodčí: O’Rourke, Syvret – Knorr, Johnson

    Diváci: 16 048
    bahis siteleri