Boston – Chicago 4:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 3:1 (kon.) | Toronto – Arizona 4:5 (po pr.)
Detroit – Minnesota 5:6 (0:2 po s.n.) | Florida – Philadelphia 6:3 (kon.) | Carolina – Colorado 2:0 (kon.)
Ottawa – Seattle 4:3 (po pr.) | New Jersey – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 6:0 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 6:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:1 (kon.) | Calgary – Tampa 4:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:4 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
6:2 (3:1, 3:1, 0:0)
New York Rangers
Pátek 11.03.2022, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Vladimir Tarasenko v další gólové situaci Blues, ale na svého ruského protivníka v souboji jeden na jednoho nevyzrál!
     
    56:33
    Faulk vyslal z prostoru mezi kruhy hned dvě nebezpečné střely, ale na obě měl ruský brankář odpověď! Pokaždé zůstal koncentrovaný a zneškodnil oba pokusy. Po tom druhém hru přerušuje rozhodčí.
     
    54:31
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Alexis Lafreniere – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., držení hole).
     
    50:42
    Justin Faulk dostal nabito kousek za modrou čarou a jeho dělová rána orazítkovala horní tyč! Georgiyev se nestačil ani ohlédnout, jak byla střela rychlá.
     
    42:46
    Julien Gauthier se řítil osamocený na branku Blues, avšak Ville Husso vytáhl další ze svých masterclass zákroků! Neuvěřitelný reflex.
     
    39:39
    Filip Chytil prokázal všem svou šikovnost, prosmýkl se mezi dvěma obránci, ale na brankáře Hussa nevyzrál. Ten předvedl další fantastický zákrok.
    32:23 K'Andre MILLER - 6:2
     
    32:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Arťemi Panarin založil novou útočnou akci od své vlastní branky, zavezl do útočného pásma, poslal puk na K´ANDRE MILLERA, a ten díky přesné teči snižuje na 6:2. Asistence: Artemi Panarin, Adam Fox.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Justin Faulk – 2 min., sekání).
     
    29:20
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jordan Kyrou – 2 min., krosček).
    27:45 David PERRON - 6:1
     
    27:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je doslova demolice v přímém přenosu. Od modré čáry nahazoval na branku soupeře Marco Scandella a DAVID PERRON dokázal ideálně nastavit hokejku tak, aby uklidil puk až za záda bezmocného Georgiyeva. Asistence: Marco Scandella, Brayden Schenn
    27:07 Jake WALMAN - 5:1
     
    27:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A více než minutu dlouhou výhodu nakonec domácí využívají! Svého soupeře si doslova rozebrali a na samotném konci celé kombinace stál JAKE WALMAN, jenž střílí pátý gól svého týmu. Asistence: Robert Bortuzzo, Ryan O´Reilly.
     
    24:52
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Niko Mikkola – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Dryden Hunt – 2 min., bitka).
     
    20:15
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Igor Šesťorkin, přichází Alexandar Georgijev.
    20:15 Ryan O'REILLY - 4:1
     
    20:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A gólové hody nám pokračují. Mika Zibanejad upadl s kotoučem vedle své branky, Schenn jej poslal na RYANA O´REILLYHO a ten nekompromisně prostřelil Shesterkina, který po tomto gólu pouští mezi tři tyče svého kolegu. Asistence: Brayden Schenn, David Perron
    18:37 Ryan STROME - 3:1
     
    18:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se nestihli ani usadit v pásmu, i přesto však vstřelují pro ně životně důležitou branku. Adam Fox přesunul hru na střed kluzuště, kde čekal RYAN STROME, jenž dokázal svou pohotovou střelou dopravit puk až do sítě. Asistence. Adam Fox, Igor Shesterkin.
     
    17:48
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Bortuzzo – 2 min., držení hole).
    15:41 Robert THOMAS - 3:0
     
    15:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tohle už je na ručník! Každá akce Blues nyní končí brankou. Kyrou poslal kotouč mezi kruhy na ROBERTA THOMASE, který nekompromisní ranou do horní části branky zvyšuje na 3:0. Asistence: Jordan Kyrou, Vladimir Tarasenko.
    13:50 Ivan BARBAŠEV - 2:0
     
    13:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dva góly v rozmezí ani ne jedné minuty! Brandon Saad vyslal z poza branky přesnou přihrávku do mezikruží, kde stál připravený IVAN BARBASHEV, a ten nekompromisní ranou do horního vinglu zvyšuje na 2:0. Asistence: Brandon Saad, Torey Krug
    13:05 Robert THOMAS - 1:0
     
    13:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok a nádherná kombinace tria St. Louis! Po přihrávce od Parayka se puku zmocnil Kyrou, parkrát si ho vyměnil s ROBERTEM THOMASEM, a ten jej poslal za záda bezmocného Shesterkina. Asistence: Jordan Kyrou, Colton Parayko.
     
    11:18
    Nakonec se Rangers ze sevření dostali a bylo z toho přečíslení dva na jednoho. V tom se ke střele dostal Dryden Hunt a brankář Husso vytáhl excelentní zákrok, když na poslední chvíli dokázal puk vyrazit nejspíše svou bruslí.
     
    08:05
    Velká nedisciplinovanost hráčů New Yorku! Za nouzovou brzdu musel zatáhnout při úniku Toropchenka obránce Lindgren, a ten si tak odsedí dvě minuty za podražení.
     
    05:24
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jonny Brodzinski – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    04:58
    Schenn servíroval křižný pas přes brankoviště na Tarasenka, avšak ten z bezprostřední blízkosti nedokázal zakončit! Blues mocně svírají svého soupeře od samého začátku početní výhody.
     
    04:31
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Lindgren – 2 min., hákování).

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 14. R. Thomas (Kyrou, Parayko), 14. I. Barbašev (Saad, Krug), 16. R. Thomas (Kyrou, Tarasenko), 21. R. O'Reilly (B. Schenn, Perron), 28. Walman (Bortuzzo, R. O'Reilly), 28. Perron (M. Scandella, B. Schenn) – 19. R. Strome (A. Fox), 33. K'A. Miller (Panarin, A. Fox)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, M. Scandella, Faulk, Krug, Bortuzzo, Mikkola, Walman – Perron, R. O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko (A), R. Thomas, Kyrou – I. Barbašev, L. Brown, Saad – Toropčenko, Bozak, MacEachern.
    Trenér: Craig Berube

    New York Rangers: Šesťorkin (21. A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, B. Schneider, Nemeth – Lafreniere, Zibanejad (A), Kreider – Dryden Hunt, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Gettinger – Reaves, Brodzinski, Goodrow.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Schrader – Walsh
    bahis siteleri