Pittsburgh – Vegas 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
Vancouver – Washington 3:4 (po pr.) | Nashville – St. Louis 4:7 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (0:1, 1:0, 5:0)
HC Hvězda Praha
Sobota 12.03.2022, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o umístění • 2. kolo
Partner:
     
    58:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    třetina z říše snů pokračuje v podání Havlíčkova Brodu dál. Čtvrtá využitá přesilová hra, pod kterou se podepsal PATRIK MRTKA. Ten ranou zápěstím pověsil přesně do pravé šibenice Zavoralovy klece! Asistence: Filip Ondruš a Rostislav Nosek.
     
    56:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři povedenou třetí část korunují dalším gólem. Jan Vaněček na modré čáře přehrál hru na levý kruh, kde stál JOSEF TEPLÝ. Tel se z první opřel do puku, který poslal nekompromisně mezi betony brankáře! Asistence: Jan Vaněček.
     
    54:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Druhý gól v přesilovce znamená dosah tříbodového vítězství. Tadeáš Adam přistrčil puk na levý kruh JOSEFU TEPLÉMU, který prostřelil na bližší tyč Matyáše Zavorala, který si tento gól nedá za rámeček! Asistence: Tadeáš Adam.
     
    44:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do důležitého vedení! Kryštof Chymo vypálil dobrý puk na teč pro ARTUR PRCHAL. Mladý forvard úspěšnou změnou směru rozvlnil síť za zády Matyáše Zavorala! Asistence: Kryštof Chymo.
     
    43:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a jde poprvé v zápase do vedení! Kuprijanov vybojoval puk u hrazení, který přenechal Teplému. Druhý jmenovaný přenesl hru na modrou čáru, kde stál JAN VANĚČEK. Ten vystřelil v momentě, kdy přejel Kuprijanov před Zavoralem, jenž měl těžkou pozici na zákrok! Asistence: Josef Teplý a Ilarion Kuprijanov.
     
    26:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladé pušky z Kotliny vyrovnávají krok se soupeřem! Ilarion Kuprijanov od levého mantinelu našel mezi čárkami PATRIKA BAKUSE. Ten si srovnal puk na čepeli a střelou k pravé tyči nedal Zavoralovi šanci! Asistence: Ilarion Kuprijanov.
     
    07:21
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Pražané využívají hned první početní výhodu a ujímají se vedení! Spěváčkova střela se odrazila od zadního mantinelu k levé tyči příhodně k DAVIDU DUCHÁČKOVI, který ji bez problému zametl za dezorientovaného Berana! Asistence: Vojtěch Spěváček.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 27. Bakus (Kuprijanov), 44. Vaněček (Teplý, Kuprijanov), 45. Prchal (Chymo), 55. Teplý (Adam), 57. Teplý (Vaněček), 59. P. Mrtka (Ondruš, Nosek) – 8. Ducháček (Spěváček)


    BK Havlíčkův Brod: Beran (Ferdus) – Adam, Vaněček (C), P. Mrtka, Ondruš, R. Mrtka, Novotný, Chymo – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Fiala, Koubek, Nosek – Nový, Bernard, Prchal – Smetánka.
    Trenér: Jiří Čelanský

    HC Hvězda Praha: Zavoral (Hrabák) – Kubata (C), Hulej, Mrázek, Jaroš, Jarabko, Richtr – Ducháček, Dohnal, Spěváček (A), Ivanovič, Niedehafner (A), Janoušek, Roule, Topol, Neuhausel, Doležal.
    Trenér: Josef Riegl

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Roman Zídek, Ondřej Polák

    Diváci: 72
    bahis siteleri