Pittsburgh – Vegas 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
Vancouver – Washington 3:4 (po pr.) | Nashville – St. Louis 4:7 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (3:0, 0:0, 1:2) Stav série: 2:0
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 12.03.2022, 19:00 • Enteria arena, Pardubice • Generali play off Tipsport extraligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Adam MUSIL - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je definitivně rozhodnuto, druhý bod v sérii si připisuje pardubické Dynamo. Špatná rozehrávka Energie se dostala do středního pásma k volnému ADAMU MUSILOVI, který přesnou střelou do prázdné branky přidal čtvrtou branku domácích. Bez asistence.
    58:49 Martin KOHOUT - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté ještě rozhodně nic nebalí s snižují na rozdíl jediné branky. Jiří Černoch dostal puk na pravý kruh a vypálil. Jeho pokus Frodl neudržel a z následné dorážky se prosadil MARTIN KOHOUT. Bez asistence.
     
    56:56
    Štěpán Lukeš míří na střídačku a hosté to zkusí v šesti.
     
    55:40
    Cienciala nabídl perfektním pasem skórování Říčkovi, jehož lehká teč na pravém kruhu poslala puk do postranní sítě hostující klece.
     
    55:19
    Třetí pardubická řada opět zatápěla hostující obraně. Rohlík jel s Kofferem dva na jednoho. O další tutovku je připravila jen lehce nepřesná nahrávka prvního jmenovaného.
     
    52:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Kolář – 2 min., faul kolenem).
     
    51:42
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Havlín – 2 min., podrážení).
    41:15 Tomáš VONDRÁČEK - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dominik Frodl si dnes čisté konto nepřipíše. Na modré čáře se obratně otočil Tomáš Redlich a vypálil. Jeho skákavý pokus vyrazil pardubický brankář do levé strany, kam se rychle přemístil TOMÁŠ VONDRÁČEK a umístil kotouč za bezmocného brankáře Frodla. Asistence: Tomáš Redlich.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Zdráhal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:49
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Ondřej Rohlík – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Michal Plutnar – 2 min., hrubost).
     
    32:49
    Další úžasný zákrok ze sbírky Dominika Frodla! Pardubického brankáři si nejprve dobrou kličkou na střed kluziště položil Koblasa, který ale zakončit nedokázal a následný pokus Černocha lapil Frodl vsedě.
     
    29:49
    Hodně snadno se před pardubickou klec dostal Petr Koblasa. Sám před Frodlem zakončit přesně nedokázal, neboť upadl na led.
     
    28:40
    Jednoznačně největší šance Energie v dnešním utkání! Ondřej Beránek vystihl špatnou nahrávku Roberta Kousala na modré čáře a upaloval sám na Frodla. Pardubického strážce branky se snažil překonat střelou nad beton, explzeňský brankář však skvěle zasáhl pravou nohou.
     
    25:20
    Energie se dostává stále více do hry. Úplně volný se zjevil na pravém kruhu Patrik Parkkonen. Prozatímní nulu proti němu perfektním zákrokem vyrážečkou uhájil Dominik Frodl.
     
    22:38
    Matej Paulovič vybojoval puk za Lukešovou brankou a šikovnou žabičkou vyzval Matýse ke střele. Pardubický mladík v nadějné pozici vypálil do ochranné sítě.
    16:39 Filip KOFFER - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se třetí branky přeci jen dočkaly ještě před první sirénou! Na levé straně útočného pásma vypálil z těžkého úhlu Ondřej Rohlík . Lukeš jeho pokus vyrazil pouze před svoji branku a kotouč si našel hůl FILIPA KOFFERA, který perfektním bekhendem zametl puk pod horní tyčku hostující klece. Asistence: Ondřej Rohlík, Lukáš Anděl.
     
    15:46
    Už to mohlo být o tři branky! Patrik Poulíček navezl puk do útočného pásma a předložil ho do střelecké pozice Anthonymu Camarovi, jehož tvrdý volej vyrazil Lukeš před osamoceného Musila. Proti němu se ale karlovarský brankář vyznamenal a vydrápl téměř jistý gól do ochranné sítě.
    13:37 Adam MUSIL - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubická enteria aréna bouří, protože Dynamo vede již o dvě branky. Domácí se rychle dostali do útočného pásma, puk na levý kruh dostal od Patrika Poulíčka Jan Kolář a bez váhání ho poslal na branku. Tečovaný pokus ADAMEM MUSILEM nakonec přeskočil brankáře Lukeše v karlovarské brance. Asistence: Jan Kolář, Patrik Poulíček.
     
    11:37
    Teď byla Energie opravdu blízko. Po skrumáži před Frodlem musel po Rachůnkově zakončení vytahovat puk z brankové čáry Michal Hrádek.
     
    09:56
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (2 min. pro hráčskou lavici – hození hole nebo předmětu). Trest odpyká Robert Říčka.
    08:35 Robert ŘÍČKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To bylo hodně rychlé! Pardubice využívají přesilovou hru přesně po deseti vteřinách a ujímají se vedení. Jan Kolář našel od modré čáry na pravém kruhu Davida Ciencialu, který přesnou nahrávkou přes šířku pásma našel svého parťáka ROBERTA ŘÍČKU. Nejlepší střelec se zbavil kličkou na střed soupeře a poté přesně zakončil za záda Štěpána Lukeše. Asistence: David Cienciala, Jan Kolář.
     
    08:26
    Tomáš Vondráček podrazil u levého mantinelu Mateje Pauloviče a nabídl tak Dynamu první přesilovou hru druhého utkání.
     
    02:29
    První obrovská šance domácího týmu. Filip Koffer přebruslil soupeře na pravé straně pásma a nabízel puk pro Lukáše Anděla, kterému na levém kruhu chybělo důraznější zakončení.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 9. Říčka (Cienciala, J. Kolář), 14. A. Musil (J. Kolář, Poulíček), 17. Koffer (O. Rohlík, Anděl), 60. A. Musil – 42. Vondráček (Redlich), 59. Kohout


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Zdráhal, J. Mikuš (A), Košťálek, O. Vála, Hrádek, J. Kolář (A), Petgrave – A. Musil, Poulíček (C), Camara – Cienciala, R. Kousal, Říčka – O. Rohlík, Anděl, Koffer – Matýs, T. Urban, Paulovič.
    Trenér: Richard Král

    HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, T. Havlín, Pulpán, Weinhold (A) – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Flek – O. Beránek, Kulich, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Jiskra, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Svoboda, Šindel – Komárek, Malý

    Diváci: 7914
    Pardubice 3 0 K. Vary
    #1 Pátek 11.03.2022 • 18:00
    Pardubice - K. Vary 3:2
    #2 Sobota 12.03.2022 • 19:00
    Pardubice - K. Vary 4:2
    #3 Pondělí 14.03.2022 • 19:00
    K. Vary - Pardubice 2:3 po prodl.
    bahis siteleri