HC MUNI – HC UP Olomouc 3:6 (kon.)
konec
HC MUNI
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 16.03.2022, 18:45 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:13
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Tohle nejspíš bude rozhodující gól zápasu. Hosté zatlačili, z levého kruhu střílel Cach, Král neudržel puk, který za jeho záda dostal MIKULÁŠ RIMMEL. Asistence: Dominik Cach, Pavel Skopal.
     
    45:10
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    A hosté přesilovku rychle využili! Domácí nechali trestuhodně prokličkovat nejlepšího střelce soupeře přímo středem kluziště a DOMINIK PALIČKA se pak už před Králem nemýlil. Svým druhým gólem v zápase zvyšuje na 5:3 pro hosty.
     
    38:36
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Moc pěkná akce hostů. Fake Michigan v podání Krejčiříka, který Král zbaštil i s navijákem. Hosté pak rychle dostali puk zpoza branky a FILIP PALIČKA zavěsil za dezorientovaného brankáře. Asistence: Martin Pěcha, Vojtěch Krejčiřík.
     
    33:23
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Během 17 sekund je vyrovnáno na 3:3! Tomaník výborně vyvezl puk a dostal se do přečíslení s TADEÁŠEM JAKUBCEM, kterému následně předal puk. Jakubec zavěsil kotouč nádherně pod víko a nebylo co řešit. Asistence: Pavel Tomaník.
     
    33:06
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Při hře čtyři na čtyři se Masaryčka dostává k zaslouženému snížení na 2:3. Skvělou akci předvedl Štěpán Kučera, který se otočil s pukem na malém prostoru a po jeho pokusu dorazil puk do sítě RÓBERT MOKROHAJSKÝ. Asistence: Štěpán Kučera.
     
    24:02
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hodně špatnou pasáž zápasu z pohledu domácích nakonec hostující hráči po zásluze trestají. Po další zbytečné ztrátě se u pravé tyčky dostal k puku DUŠAN KERDA a protlačil kotouč do sítě. Asistence: Libor Šíp.
     
    09:33
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Jenže domácí se štěstím srovnávají. JAKUB VOŘÍŠEK vyvezl puk do pásma a pak nahodil / přihrával před branku, jenže puk nakonec k překvapení všech skončil v síti na zadní tyči. Asistence: Štěpán Kučera.
     
    08:49
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je další studená sprcha pro domácí. Ti vyhráli buly v útočném pásmu, pak ale lehkovážně ztratili puk, který ukořistil DOMINIK CACH, ujel po pravém křídle a i když měl ještě na druhé straně spoluhráče, výborně celou akci zakončil sám rychlou střelou. Bez asistence.
     
    01:22
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají trochu překvapivého vedení. VOJTĚCH KREJČIŘÍK nachytal Krále a produktivní útočník tak otvírá skóre.
    Marken.cz

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 10. Voříšek (Kučera), 34. Mokrohajský (Kučera), 34. Jakubec (Tomaník) – 2. Krejčiřík (Pěcha), 9. Cach, 25. Kerda (Šíp), 39. Palička (Pěcha, Krejčiřík), 46. Palička, 52. Rimmel (Cach, Skopal)


    HC MUNI: Král (Holub) – Bláha, Š. Kučera, Věžník, Bazala, Gonos, Grman, Surán – Jakubec, Voříšek, Tomaník, Ivičič, Kadlic, Račický, Mokrohajský, Štrauch, Strakoš, Drlík, Matov, Bartovský, Aulehla
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Šoustal (Novotný) – Kropáč, Kuchař, Fojtášek, Janků, Pírek, Dubovči – Palička, Rosecký, Šíp, Skopal, Krejčiřík, Hajšman, Pěcha, Cach, Formánek, Rimmel, Kerda, Sup
    bahis siteleri