Hostivař – Kladno 4:5 (kon.) | Kovo Praha – Kert Park Praha 3:4 (kon.) | Dobřany – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Karviná – Hr. Králové 3:4 (2:3 po s.s.) | Letohrad – Pardubice 3:4 (kon.) | Plzeň – Most 1:5 (kon.)
konec
HBC Hostivař
4:5 (3:1, 0:3, 1:1)
HBC Kladno
Sobota 19.03.2022, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 18. kolo
     
    39:21
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Hostivař snižuje! V přesilové hře se prosadil SAMUEL KUCHARČÍK, který snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Čejka Jan.
     
    32:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Toto už bude velmi těžké pro Hostivař! V přesilové hře se prosadil DOMINIK BARNOŠÁK, který zajišťuje svému týmu vedení 3:5! Asistence: Kudela Tomáš.
     
    25:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno otáčí vývoj zápasu! Novotný nechytil jednoduchý míček do lapačky a k dorážce se tak dostal JAROSLAV PROCHÁZKA, který tím pádem završil hattrick! Asistence: Důras Štěpán , Kudela Tomáš
     
    19:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to byla skvělá rána, která zajišťuje Kladnu srovnání! MICHAL DĚDIČ vystřelil fantastickou střelu od modré po víko na kterou Novotný neměl nárok! Asistence: Špaček Martin , Šíma Radek.
     
    17:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno snižuje. Po velké přetlačované u mantinelu se balónek dostal na JAROSLAVA PROCHÁZKU, který procedil míček až za záda Novotného! Asistence: Kudela Tomáš.
     
    14:00
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Hostivař využívá přesilovku a vede 3:1! MARCEL MALINA se zjevil před brankou a krásnou stahovačkou na bekhend překonal hostujícího brankáře. Asistence: Kucharčík Samuel.
     
    13:06
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Domácí si vedou své vedení zpět! LUKÁŠ KRUPKA se dostal mezi kruhy k odraženému balónku, pohotově vystřelil a prostřelil Křemenáka! Asistence: Vosátka Josef.
     
    9:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Michal Dědič vystřelil od modré, jehož střelu vyrazil Novotný, ale k dorážce se dostal JAROSLAV PROCHÁZKA, který srovnává stav utkání. Asistence: Dědič Michal , Kudela Tomáš.
     
    0:33
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Skvělý začátek pro domácí! Filip Macek vystřelil od modré, jehož střelu hostující brankář vyrazil, ale na dorážku JANA ČEJKY už neměl nárok! Asistence: Macek Filip.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 1. Čejka (Macek), 14. Krupka (Vosátka), 14. Malina (Kucharčík), 40. Kucharčík (Čejka) – 10. Procházka (Dědič, Kudela), 18. Procházka (Kudela), 20. Dědič (Špaček, Šíma), 26. Procházka (Důras, Kudela), 33. Barnošák (Kudela)


    HBC Hostivař: Novotný (Štoural) – Čápek, Dušák (C), Fic, Ilušák, Konečný, Kubeš, Macek, Morrison, Novotný – Čejka, Grepl, Hroch, Jirsák, Komanec, Krupka, Kucharčík (A), Malina, Píša (A), Vosátka.
    HBC Kladno: Křemenák (Solar) – Dědič, Dreschler, Hrabar, Kudela, Soukup (A) – Barnošák, Důras, Frolík, Kouhout, Patera, Procházka, Rychlý, Šíma, Špaček.

    Rozhodčí: Jiří Cícha, Lukáš Hrubý
    bahis siteleri