Přerov – Písek 6:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:3 (4:1, 1:1, 1:1) Stav série: 2:0
IHC Králové Písek
Neděle 20.03.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Play-off ligy juniorů • Finále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásný nedělní den z přerovské MEO Arény! Finálová série Ligy juniorů mezi HC ZUBR Přerov a IHC Králové Písek, která se hraje na tři vítězství, pokračuje druhým zápasem.
     
    Zápasy mezi Přerovem a Pískem nabídly v letošní sezoně už všechna myslitelná zakončení. V září zvítězili Zubři v základní hrací době (5:1), v prosinci zase Králové uspěli po prodloužení (4:3). Sobotní vzájemný duel, který finálovou sérii otevřel, pak vyvrcholil v samostatných nájezdech. Ty zvládli lépe Hanáci, kteří se trefili dvakrát, zatímco čtyři písečtí exekutoři ztroskotali na skvělém Michalu Postavovi. Tomu nájezdy šly už také v seniorech. V loňském ročníku v nich v Chance lize vychytal Jihlavu, Třebíč i Havířov. Letos slavil úspěšnou loterii ve vypjatém souboji se Vsetínem.
     
    První finálový duel mezi Zubry a Králi měl dramatický průběh. Domácí Hanáci dobře začali, jenže velké šance zahodili. Písek pak během 90 sekund potrestal dvě jejich chyby a rázem zásluhou střely Filipa Andrleho a dorážky Daniela Hály držel slibné vedení 2:0. Přerovu ke snížení pomohla až přesilová hra v polovině druhé třetiny, kterou s pomocí odrazu od mantinelu využil Patrik Kleniar. Vyrovnat se MEO podařilo 35 sekund po začátku třetího dějství, kdy se prosadil Jakub Němec. Šance rozhodnout v normální hrací době či v následném desetiminutovém prodloužení pak měla obě mužstva. Postava ani jeho protějšek Jan Lokajíček ale nekapitulovali a došlo tak na samostatné nájezdy. V nich skórovali pouze Zubři, jmenovitě ve druhé sérii Radim Kolařík a ve čtvrté sérii Kleniar. Přerov tak utkání vyhrál 3:2 po nájezdech a v sérii vede 1:0 na zápasy.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Nesvadba, Holík, Hanák (C), Gréč, Němec, Billa – Hlávka, Fencl, Halík, Kolařík (A), Šilhavý, Štíbr (A), Švejda, Brázda, Kuchta, Hradil, Kleniar
    Trenér: Pavel Neuman

    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Kulvejt, Dohnal, Hail, Kurfürst (C) – Hála, Pitel, Mikeska, Dubský, Hracholskij, Ryba, Sládek, Andrle, Kovařík, Hollar (A), Lechnýř, Pešek, Kříž
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Vaněk, Blaha – Kleprlík, Kráľ.
     
    Oba týmy absolvují rozbruslení na hrací ploše. Domácí Přerov opět nastoupí ve žlutomodrých dresech a hosté z jihu Čech v modrožlutých dresech.
     
    Písek nastoupí ve stejné sestavě jako v sobotu, na straně Přerova došlo k jediné změně. Hrát nebude Patrik Hyža, místo něj naskočí Petr Švejda.
     
    Oba týmy nastupují na led, utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    První buly zápasu vyhráli domácí hráči.
     
    00:34
    Po prvních nepřesnostech drží domácí kotouč u své branky.
     
    01:07
    Lokajíček si připisuje první zákrok. Vkleče vyrazil Gréčovo nahození od modré čáry. Předtím Holík trefil do nohy prvního soupeře stojícího před sebou.
     
    02:17
    Kříž se na chvíli ocitl sám na pravém křídle, ale vracející se Přerované jej dokázali dojet. Z píseckého útoku tak nic nebylo.
     
    03:13
    Hála si středem hřiště najel na hranici mezikruží, kde domácí obránci Hanák a Gréč zblokovali jeho pokus do ochranné sítě.
     
    04:00
    Gréč na pozici pravého křídla popadl puk a z úhlu prověřil Lokajíčka, který kotouč vkleče vyrazil. Poté zastavil i přízemní ránu Brázdy z levé strany a nebezpečnou možnost dua Štíbr – Švejda.
     
    04:59
    Na druhé straně vypálil příklepem zleva Pitel, Postava kotouč vyrazil. Poté si na levou stranu útočného pásma sjel Šilhavý, Lokajíček schoval jeho střelu na hrudi.
     
    05:41
    Kuchta našel v útočném pásmu za hostujícími obránci volného Hlávku. Ten ale unikat na bránu nemohl, protože se nacházel v ofsajdu.
     
    06:18
    Domácí nedostali puk z obranné třetiny a od modré čáry nahazoval jeden z hostů na pozici beka. K Postavovi ovšem kotouč ani nedošel, a to díky obětavému přerovskému bloku.
     
    07:17
    První přerovský útok si vypracoval nadějnou pozici v mezikruží, výsledná střela ale byla vcelku slabá a navíc branku Králů minula.
     
    07:40
    Nahození Gréče srazil Hála bruslí zpět do útočného pásma. Písek ale hrát nemohl, čárový rozhodčí signalizoval ofsajd.
     
    08:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Prudký pas jednoho z Píseckých vystihl v útočném pásmu PETR ŠVEJDA, udělal s pukem několik kroků a poté zakončil do pravého vinklu mimo dosah vyrážečky Lokajíčka. Bez asistence.
     
    08:41
    Hollar se pokusil rychle odpovědět, byl ale příliš z úhlu a vysokou střelou branku Postavy minul.
     
    08:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Naopak se podruhé prosazují Zubři. Střelu Kuchty z pravé strany Lokajíček vkleče neudržel ve výstroji a na hranici brankoviště dorazil puk do sítě důrazný PATRIK KLENIAR. Asistence: Tobiáš Kuchta.
     
    10:01
    Lokajíčkovi se nepovedla rozehrávka za bránou a než se stačil vrátit do brankoviště, kotouče se zmocnil Brázda. Ten chtěl najít Hlávku, který by od pravého mantinelu dával do prázdné brány. Přihrávka ale přišla pozdě, Lokajíček byl pak už s návratem mezi tři tyče rychlejší.
     
    10:55
    Přerov se usídlil v útočném pásmu a z levé strany přiletěla polovysoká střela, která minula vzdálenější tyčku písecké branky.
     
    10:55
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Hail – 2 min., držení).
     
    11:20
    Z pravé strany to zkusil obránce Holík, ale kotouč se zastavil ve skrumáži těl před Lokajíčkem. Poté museli domácí útočné pásmo opustit.
     
    11:43
    Pokus Fencla Lokajíček neudržel v lapačce a nad pravým kruhem znovu vypálil Holík. Lokajíček tentokrát vkleče v klidu zakročil.
     
    11:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci využívají přesilovku. Přízemní pokus Hanáka Lokajíček betony vyrazil pouze před sebe. Odraženého kotouče se jako první zmocnil JAKUB NĚMEC a krátkým bekhendovým blafákem přidává třetí trefu domácího týmu. Asistence: Tomáš Hanák a Patrik Kleniar.
     
    11:52
    Oddechový čas pro hosty.
     
    12:23
    Domácí drží kotouč za svou brankou.
     
    12:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům zatím vychází téměř všechno, na co sáhnou. Nyní se dostali do situace dvou proti jednomu. Kleniar se na pravé straně neukvapil a poté přízemním pasem přes bránícího hráče oslovil MICHALA ŠILHAVÉHO. Lokajíček se natahoval marně, křížná střela domácího útočníka s číslem 24 skončila v bráně. Asistence: Patrik Kleniar a Tomáš Hanák.
     
    13:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové snižují. Hosté nyní drželi Zubry u jejich branky a krátkodobý tlak se jim vyplatil. Na hranici pravého kruhu si najel RICHARD PITEL a obloučkem pod horní tyčku překonal Postavu. Asistence: Tomáš Hollar a Marcel Kříž.
     
    14:57
    Z levé strany zakončil pronikající Kolařík, Lokajíček sklapl betony včas. Holíkova střela od modré čáry pak byla hosty ztečována mimo branku.
     
    16:13
    Hollar se natlačil do útočné třetiny a z úhlu poté vystřelil Pitel. Postava kotouč u levé tyče vyrazil do rohu kluziště.
     
    16:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hlávka – 2 min., hrubost).
     
    16:48
    Písek sevřel domácí u jejich branky, ale poté se nepřesnou přihrávkou sám z útočné třetiny vyhnal.
     
    17:41
    Králové to nyní vykombinovali až do prostoru mezi kruhy, kde byla střela Hály zablokována.
     
    18:04
    Hosté objeli přerovskou branku a poté zleva nahrnuli kotouč na Postavu. Ten zůstal ve svém postavení pevný a rozhodčí vzápětí přerušili hru.
     
    18:20
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    18:45
    Hosté ještě udrželi útočné pásmo, ovšem střela příklepem z pravé strany branku Zubrů minula.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:28
    Dvakrát nyní zahrozili domácí. Kuchta přihrávkou z pravé strany ale nikoho ze spoluhráčů před brankou nenašel a dojíždějící Hradil poté odražený kotouč napálil z levé strany zblízka mimo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Přerov po ní vede nad Pískem 4:1. Zubři byli v úvodních dvaceti minutách velmi produktivní a postupně si vypracovali náskok čtyř branek. Nejprve chyby v písecké rozehrávce využil Petr Švejda, zanedlouho se z dorážky prosadil Patrik Kleniar. Zubři poté využili přesilovku, když zblízka překonal Lokajíčka Jakub Němec. Králové reagovali oddechovým časem, ovšem znovu udeřili Hanáci. Situaci dva na jednoho zakončil přesně Michal Šilhavý. Teprve poté se dostali ke slovu také Jihočeši a Richard Pitel snížil na průběžný rozdíl tří gólů.
     
    Druhá třetina začne zhruba v 17:45.
     
    Oba týmy se vracejí na ledovou plochu, za malou chvíli začne druhá třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Úvodní buly druhé části vyznělo pro Přerov.
     
    20:27
    Obrovská šance Písku! Střelu z levé strany Postava vyrazil před sebe a odraženého kotouče se zmocnil Hollar. Písecký útočník střílel z mezikruží, Postava ale koncem betonu dokázal zakročit.
     
    21:28
    Dvě velké šance měl nyní útok Hradila, Fencla a Halíka. Nejprve jeden z nich těsně před Lokajíčkem nedokázal kotouč dostatečně zvednout, poté Hradil z pravé strany neuspěl s blafákem do bekhendu. U písecké brány pak ještě nastala menší skrumáž, snažení domácích přerušila píšťalka rozhodčího.
     
    22:10
    Nad levým kruhem chtěl vystřelit Kříž, ale v poslední chvíli ho vyrušil jeden z domácích hráčů.
     
    22:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Situace dva na jednoho sice hostům nevyšla. TOMÁŠ HOLLAR ale poté uspěl s překvapivým zakončením. Jeho nahození od zadního hrazení propadlo Postavovi u bližší tyče do brány. Asistence: Marcel Kříž a Richard Pitel.
     
    22:56
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Kurfürst – 2 min., sekání).
     
    23:40
    Do zakončení si z pravé strany najel Fencl, Lokajíček vkleče dokázal u bližší tyče zakročit.
     
    24:05
    Nahození Šilhavého před bránu jeden z hostů ztečoval tak, že kotouč skotačil u horní tyče branky Lokajíčka. Nakonec ale skončil u zadního mantinelu.
     
    24:21
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Kříž – 2 min., držení hole).
     
    24:21
    Přerov čeká 35 sekund přesilovka pět na tři.
     
    24:30
    Hosté se rychlým vyhození osvobodili.
     
    25:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Holík si najel až na pozici útočníka a ještě ve dvojnásobné přesilovce zakončil z pravé strany nepřesně. Kurfürst se poté vrátil z trestné lavice, v klasické početní výhodě ale domácí skórují. Kotouče se zmocnil RADIM HRADIL a z prostoru mezi kruhy překonal Lokajíčka střelou tahem. Asistence: Matyáš Gréč a Adam Holík.
     
    26:15
    Šilhavý obdržel nahrávku zpoza brány, zblízka ale pohotového Lokajíčka překonat nedokázal.
     
    26:15
    Brankář Písku se chvíli nezvedal z ledu. Poté se ale přece jen zvládl postavit a zdá se, že bude v pořádku.
     
    26:38
    Pokus Hracholského neměl razanci a Postava ho jen holí postrčil do rohu kluziště.
     
    27:46
    Štíbr nahrál ve středním pásmu Švejdovi, který se chtěl z pravého křídla protáhnout před branku. Obrana hostů mu to ale nedovolila.
     
    28:25
    Králové obsadili útočné pásmo a jeden z nich to poté zkusil na přední tyč. Postava betonem vyrazil puk před sebe, k dorážkám se hosté nedostali.
     
    28:44
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Halík – 2 min., držení).
     
    29:08
    Hanák dokázal odpálit kotouč z obranné třetiny a Zubři se osvobozují.
     
    29:41
    Kleniar byl v útočném pásmu faulován a poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Pitel – 2 min., podrážení).
     
    29:56
    Štíbr vyhrál buly v útočném pásmu a z kruhu okamžitě pálil Brázda. Kotouč o kousek minul levou tyč písecké brány.
     
    30:44
    Přerov hraje v plném počtu.
     
    31:10
    Až před bránu si z pozice beka najel Němec, ovšem jeho přízemní pokus zblízka skončil na betonu píseckého brankáře.
     
    31:48
    Kleniar oslovil kolmou nahrávkou doleva Kuchtu, ten ale ve velké šanci trefil jen přesouvajícího se Lokajíčka.
     
    31:53
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    32:46
    Další nebezpečnou střelu měl na svědomí Hlávka, Lokajíček si u levé tyče dokázal poradit.
     
    34:16
    Dvě nebezpečné šance hostů. Přízemní střelu po akci skoro na jeden dotek Postava vyrazil před sebe. Poté zleva vystřelil na zadní tyč Kříž, Postava hřbetem lapačky nasměroval kotouč mimo branku.
     
    34:16
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Kříž – 2 min., hrubost).
     
    34:57
    Po pravé straně útočné třetiny projel Fencl a jeho prudkou střelu zastavila horní tyčka písecké branky. Od ní se kotouč odrazil zpět do hřiště.
     
    36:16
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    36:40
    Dvě velké šance domácího celku. Na pravé straně měl nejprve spoustu místa Hlávka, Lokajíček skokem dopředu prudký pokus vyrazil. Poté od modré čáry zakončoval Kleniar, hostující brankář vleže dokázal celou situaci vyřešit.
     
    37:35
    Billa se v obranném pásmu zmocnil kotouče a chytrým manévrem ve střední třetině ho pak dostal až za útočnou modrou čáru.
     
    38:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Fencl – 2 min., krosček).
     
    38:36
    Po vyhraném buly v útočném pásmu vypálil od modré čáry z první Hollar, Postava se natáhl a zastavil kotouč v lapačce.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Prudký pokus z pravé strany vyslal Dubský, Postava kotouč vyrazil před sebe. Králové se ještě natahovali po dorážkách, ale na puk nedosáhli. Zubři se tak osvobodili.
     
    39:59
    S koncem druhé části ještě Postava lapačkou likviduje střelu hostů od modré čáry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. Platí po ní stejný rozdíl ve skóre jako po první periodě. Na straně Písku nejprve snížil Tomáš Hollar, který nachytal Postavu na bližší tyči nahozením zpoza branky. Domácí si však poté pomohli přesilovkou. Dvojnásobnou početní výhodu sice nevyužili, v klasické přesilové hře se ovšem prudkou střelou prosadil Radim Hradil. Do třetí části vstoupí Písek ještě 29 sekund trvající přesilovkou, na trestné lavici totiž sedí přerovský útočník Fencl.
     
    Třetí třetina začne zhruba v 18:31.
     
    Oba týmy se vracejí na led, za malou chvíli začne třetí třetina.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Úvodní buly třetí části vyhráli hosté.
     
    40:25
    Domácí drží kotouč na svých hokejkách.
     
    40:30
    Přerov hraje v plném počtu.
     
    40:57
    Halík posílal pas na teč před bránu, kotouč ale skončil v rohu kluziště.
     
    41:26
    Billa prošel podél levého mantinelu a z rohu nahodil kotouč na Lokajíčka. Ten se u tyče nachytat nenechal.
     
    41:41
    Z pravé strany vyslal dalekonosnou střelu Hail, Postava ji vyrážečkou nasměroval do ochranné sítě.
     
    42:12
    Zubři nedostali kotouč z obranné třetiny, Hála toho ale využít nedokázal. Dvakrát střílel nepřesně.
     
    43:03
    Domácí si kotouč zvládli předat u modré čáry a nad levým kruhem poté zakončil Hradil. Lokajíček vkleče zasáhl lapačkou.
     
    43:53
    Po Švejdově vyhraném buly nepřesně z kruhu střílel Brázda. Poté se hra přesunula na druhou stranu, kde jeden z hostů zakončoval po objetí brány rovněž nepřesně.
     
    44:53
    Nahození Hracholského domácí dokázali zablokovat, na druhé straně se ke střele neprobil Šilhavý.
     
    45:52
    U levého mantinelu po souboji upadl Halík. Hosté poté pronikli do útočné třetiny, kde Zubry po chvíli osvobodil chytrým obloučkem Hlávka.
     
    46:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se u pravého hrazení v útočném pásmu zmocnili kotouče a snižují na rozdíl dvou branek. Z pravé strany se před Postavu protáhl MARCEL KŘÍŽ a přízemní střelou dostal puk pod jeho betony do brány. Asistence: Richard Pitel.
     
    47:10
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Hracholskij – trest ve hře, nedovolený zásah do hlavy nebo krku). Pětiminutový trest odpyká Sládek.
     
    48:10
    Domácí se zatím nedostali k výraznějšímu ohrožení branky. Spíše drží kotouč na svých holích napříč hrací plochou.
     
    48:48
    Od modré čáry vyslal prudký pokus Hanák a za Lokajíčkem zazvonila levá tyč!
     
    49:12
    Hosté dokázali vyhodit až k Postavovi.
     
    50:20
    Gréč měl před sebou prázdnou bránu, ale z pravé strany ji nedokázal trefit. Puk poslal jen na boční síť písecké brány. Nahození od modré čáry vzápětí tečoval Halík, Lokajíček vytrčil pravý beton a jeho koncem puk vytěsnil mimo branku.
     
    51:43
    Po pravém křídle projel Brázda a před brankou poté našel Hlávku. Ten kotouč hned usměrnil na bránu, padajícího Lokajíčka ovšem nepřekonal. Skvělý zákrok brankáře Písku.
     
    52:10
    Pětiminutová přesilovka Přerova je u konce, Sládek je zpět na ledě.
     
    53:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Králové nyní Zubrům vydatně pomohli. Z levého rohu útočné třetiny totiž posílal kotouč před Lokajíčka TOBIÁŠ KUCHTA a jeden z hostů si ho bruslí srazil do vlastní branky. Asistence: Radim Hradil a Matěj Halík.
     
    53:44
    Dvě prudké přerovské střely v útočném pásmu skončily mimo branku Písku. Druhý pokus měl na svědomí Kleniar.
     
    54:17
    Lokajíček za svou brankou nerozehrál zrovna přesvědčivě a kotouče se zmocnil Hlávka. Ten posílal puk před branku Štíbrovi, který mohl zakončovat do prázdné brány. Domácí útočník s číslem 9 byl ovšem málo pohotový a Králové tuto situaci přežili bez úhony.
     
    55:02
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Hollar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:06
    Jihočeši vyhráli buly v obranném pásmu a vyhodili kotouč až k Postavovi.
     
    55:39
    Střela Hanáka byla zastavena hostující obranou a kotouč se dostal k Šilhavému. Ten ale do levého horního rohu branky Lokajíčka nezakončil. Puk skončil na zadním mantinelu.
     
    56:13
    Od modré čáry vypálil po kombinaci obránce Holík, Lokajíček vleže zasáhl a přerušil hru.
     
    56:22
    Holík vyslal tvrdou ránu příklepem na pravém kruhu. Hostující bek Kulvejt ale předvedl obětavý pád na led a připsal si velmi dobrý obranný zákrok.
     
    56:30
    Holík nahrál u modré čáry Gréčovi. Jeho nahození Lokajíček zpacifikoval ještě vestoje. Poté padl na led, přikryl kotouč a sudí opět zastavuje hru.
     
    57:11
    Zubři to už po skončení přesilovky chtěli vykombinovat až do prázdné branky, Hlávka ale z levé strany mířil pouze do bližší tyče.
     
    58:02
    Skvělý obranný zákrok předvedl u modré čáry proti střele Lechnýře Kleniar. Hostující hráč s číslem 21 poté dostal druhý pokus na zakončení a ten už dokázal využít. Postava kotouč betony poslal do rohu kluziště.
     
    58:50
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:12
    Na ledě jsou k vidění povedené hity, ani jeden tým už se však nikam nežene.
     
    59:50
    Utkání už se pouze dohrává. Po icingu Přerova se ještě bude vhazovat před Postavou.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je minulostí. Jihočeši sice ve 47. minutě snížili na rozdíl dvou gólů, když střelou po ledě zblízka překonal Postavu Marcel Kříž. Možné snahy Králů o zdramatizovaní duelu ale zmrazil trest ve hře pro Hracholského. Konečné skóre stanovil v 54. minutě s pomocí hostujícího zásahu bruslí Tobiáš Kuchta. Přerov zvítězil 6:3, v sérii vede 2:0 na zápasy a v Písku bude mít dva mečboly.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (19:21:38)

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 9. Švejda, 9. Kleniar (Kuchta), 12. Němec (Hanák, Kleniar), 13. Šilhavý (Kleniar, Hanák), 26. Hradil (Gréč, Holík), 54. Kuchta (Hradil, Halík) – 14. Pitel (Hollar, Kříž), 23. Hollar (Kříž, Pitel), 47. Kříž (Pitel)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Nesvadba, Holík, Hanák (C), Gréč, Němec, Billa – Hlávka, Fencl, Halík, Kolařík (A), Šilhavý, Štíbr (A), Švejda, Brázda, Kuchta, Hradil, Kleniar
    Trenér: Pavel Neuman

    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Kulvejt, Dohnal, Hail, Kurfürst (C) – Hála, Pitel, Mikeska, Dubský, Hracholskij, Ryba, Sládek, Andrle, Kovařík, Hollar (A), Lechnýř, Pešek, Kříž
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Vaněk, Blaha – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 435
    Přerov 3 0 Písek
    #1 Sobota 19.03.2022 • 17:00
    Přerov - Písek 3:2 po s.n. (2:0)
    #2 Neděle 20.03.2022 • 17:00
    Přerov - Písek 6:3
    #3 Středa 23.03.2022 • 18:00
    Písek - Přerov 2:8
    bahis siteleri