BO Ostrava – Black Dogs Budweis 5:3 (kon.) | North wings Ústí – UK Kings Prague 2:3 (kon.) | Akademici Plzeň – Engineers Prague 3:4 (po pr.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
5:3 (2:0, 2:2, 1:1)
Black Dogs Budweis
Pondělí 21.03.2022, 18:00Univerzitní liga ledního hokeje • 2 • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:37
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A je opět sníženo na rozdíl dvou branek! Na modré čáře předal Maroslavu Tejkovi kotouč David Svoboda. Budějovická desítka poté po levém křídla dojela až za branku Šindelky, kterou obkroužila a z "Gretzkyho kanceláře" skvěle naservírovala touš Eriku Bahulovi, jnež bekhendem zakončil! Asistence: Miroslav Tejko, David Svoboda.
     
    41:20
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Nedáš, dostaneš! Vítkovice vyhrály buly v obranném pásmu a tryskové motory nastartoval DOMINIK FICEK! Podařilo se mu perfektně protáhnout obranou, předvedl skvělou ochranu kotouče a jako třešničku na dortu přidal bekhendovou trefu za záda Svobody! Asistence: David Gřesík.
     
    37:37
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Zpátky do utkání vrátil Budějovice DOMINIK KAISLER! Asistence: Matěj Dvořák, David Svoboda.
     
    25:41
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí navyšují své vedení! JAKUB BACA se blýsknul svou první brankou v letošním play-off a posouvá svůj celek ještě blíže k vyrovnání série. Pokud Ostravané nenapodobí fiasko Toronta Maple Leafs ze sedmého zápasu prvního kola 2013 proti Bostonu, bude jim třígólový polštář stačit. Asistence: Dominik Ficek.
     
    24:24
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Další branka v oslabení! Tentokrát ovšem na straně Českých Budějovic. Ukázkově přenesl hru z obranného do útočného pásma JONÁŠ KRONUS, kterému se ještě nabízel spoluhráč centrem. Budějovická dvacítka ale vzala akci na sebe a ukázkovou střelou zápěstím překonala na bližší tyč Martina Šindelku. Asistence: Erik Bahula.
     
    20:28
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Kovalski nahodil kotouč na bránu od modré z pravého křídla, ten Svoboda vyrazil. Před ním byl ale připraven dorážet DAVID JANICZEK, který bekhendem zakončil nad jeho beton!
     
    16:16
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Druhá branka v jednom oslabení! MATĚJ POTOČNÝ perfektně přečetl rozehrávku Black Dogs v jejich obranném pásmu, stáhl si kotouč přes spoluhráče, naznačil blafáček a vykoupal Svobodu! Jeho zakončení do odkryté klece dává domácím vedení 2:0 a velkou šanci na vyrovnání série na domácím ledě! Asistence: Emil Adamczyk.
     
    15:29
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Budějovice ztratily kotouč na modré čáře a do samostatného úniku se dostal MAREK KOVALSKI! Jeho nájezd po levém křídle byl zakončen krásnou střelou zápěstím přímo pod lapačku gólmana hostí. Asistence: Jakub Baca.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 16. Kovalski (Baca), 17. Potočný (Adamczyk), 21. Janiczek, 26. Baca (Ficek), 42. Ficek (Gřesík) – 25. Kronus (Bahula), 38. Kaisler (Dvořák, Svoboda), 46. Bahula (Tejko, Svoboda)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Ovčaři) – Gřesík, Baca, Janiczek, Ševěček, Smička, Dvořák, Zajíc, Hudec, Szturc, Ficek – Revaj, Potočný, Moravčík, Fejko, Sysala, Kovařík, Bernát, Adamczyk, Kovalski
    Black Dogs Budweis: I. Svoboda (Dvořák) – Kubeš, Hubáček, Grauer, Krtek, Bouška, D. Svoboda – Rolínek, Tejko, Vochozka, Kaisler, Prokop, Bahula, Kronus, Šafář, Koupal, Dvořák, Tintěra, Šuhaj

    Rozhodčí: Šutara – Bezděk, Peluha