Montreal – Boston 2:3 (po pr.) | Minnesota – Vegas 3:0 (kon.) | Colorado – Edmonton 3:2 (po pr.)
Anaheim – Nashville 3:6 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:6 (1:1, 1:1, 1:4)
Nashville Predators
Úterý 22.03.2022, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Mark Borowiecki svedl druhý pěstní souboj se Samem Carrickem a oba hráči tedy dostali 5 minut za bitku.
    57:57 Filip FORSBERG - 3:6
     
    57:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG na levém křídle vyhrál osobní souboj a poslal puk před bránu, kterou dokázal v rychlosti objet, aby kotouč u levé tyče poté z obrovské blízkosti dorazil do prázdné sítě! Je to 6:3. Asistence: Ryan Johansen a Matt Duchene.
     
    57:41
    Predators velice dobře brání a před pár okamžiky navíc mohli z blízkosti přidat šestý gól. John Gibson naskočil na střídačku a Ducks to zkouší!
    53:39 Neskutečná bomba od Romana Josiho skončila na tyči!
     
    53:39
    Kapitán Roman Josi předvedl na ose pásma neskutečnou bombu a jeho rána od modré čáry skončila na horní tyči! Puk vyletěl vysoko nad.
     
    52:38
    Kevin Shatenkirk to přehnal s důrazem a dostal dvě minuty za hrubost. Další přesilová hra Predators.
    51:23 Matt DUCHENE - 3:5
     
    51:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Filip Forsberg přenesl hru nádhernou diagonální přihrávkou z levého křídla doprava, kde bez přípravy vypálil z ostrého úhlu MATT DUCHENE a zamířil pod horní tyč zívající brány! Znovu je to o dva góly. Asistence: Filip Forsberg a Roman Josi.
     
    51:01
    Gerald Mayhew dostal dvě minuty za podrážení a Ducks budou po komerční přestávce ve čtyřech. Přesilovka.
    50:13 Derek GRANT - 3:4
     
    50:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kevin Shattenkirk sice vypálil od modré čáry na ose útočného pásma vedle levé tyče, jenže odrazu od zadního mantinelu využil DEREK GRANT a pohodlně skóroval do prázdné brány! Asistence: Kevin Shattenkirk a Cam Fowler.
     
    47:55
    David Rittich se v bráně příliš neohřál, protože Juuse Saros si vyměnil brusle a je zpět mezi třemi tyčemi.
     
    47:55
    Jérémy Lauzon dostal dvě minuty za držení a tentokrát už se Nashville dalšímu oslabení nevyhne.
    47:11 Juuse Saros měl problém s bruslí a přišel David Rittich
     
    47:11
    Juuse Saros se nemůže spolehnout na svou levou brusli, a tak do brány přichází David Rittich. Nakonec se nevylučuje, při vyhození Predators tedy došlo k teči.
     
    44:33
    Mikael Granlund fauloval v mezikruží obranného pásma a dostal dvě minuty za sekání. Šance pro Ducks.
    43:08 Matt DUCHENE - 2:4
     
    43:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATT DUCHENE předvedl nevídanou věc, když si u pravé tyče zpracoval puk po přihrávce Filipa Forsberga a poté střelou mezi nohama zamířil nad pravým betonem gólmana Johna Gibsona ke vzdálenější levé tyči! Predators využili druhou přesilovou hru v zápase a odskočili na 4:2. Asistence: Filip Forsberg a Mikael Granlund.
     
    42:29
    Vinni Lettieri zasáhl vysokou holí jednoho z hráčů Nashvillu a daroval soupeři třetí přesilovou hru (1/2).
    41:45 Filip FORSBERG - 2:3
     
    41:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG vybojoval puk na levém křídle a parádní střelou z levého kruhu pro vhazování zamířil nad pravým betonem Johna Gibsona k bližší tyči! Nashville podruhé vede. Bez asistence.
     
    36:05
    Andrej Šustr se vydal pomstít Geralda Mayhewa, který byl tvrdě naražen na hrazení, a dostal dvě minuty za hrubost, stejně jako Mark Borowiecki. Obránce Preds ale ještě dostal trest navíc za nedovolené bránění.
    31:26 Troy TERRY - 2:2
     
    31:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks měli výhodu a během signalizovaného vyloučení skvěle rozpohybovali puk. Juuse Saros sice dokázal proti tvrdé ráně od modré čáry zasáhnout, odražený puk ale na levém křídle převzal TROY TERRY a nádhernou střelou z úhlu vymetl vzdálenější pravý horní roh! Je to 2:2! Asistence: Kevin Shattenkirk a Trevor Zegras.
     
    30:26
    Cam Fowler vypálil bez přípravy na levém křídle a jeho rána z úhlu mířila ke vzdálenější pravé tyči, Juuse Saros skvěle zasáhl levým betonem!
     
    24:03
    Roman Josi vypálil tvrdě na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, John Gibson ale dokázal puk najít a předvedl skvělý semafor! Stále 1:2.
    23:02 Ryan JOHANSEN - 1:2
     
    23:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    John Gibson dokázal zasáhnout proti dvěma střelám z blízkosti a ostrého úhlu, jenže puk se ze vzduchu snesl na hůl RYANA JOHANSENA, který z pravého kruhu poslal puk po ledě pod bruslí Cama Fowlera do odkryté sítě! Nashville využil první polovinu přesilové hry po pouhých 13 sekundách a pokračuje v početní převaze. Asistence: Filip Forsberg a Mikael Granlund.
     
    22:49
    Nick Cousins si za bránou Ducks dobře pokryl puk a Maxime Comtois ho fauloval. Dvě plus dvě minuty vysoká hůl. Nashville má obrovskou šanci otočit skóre.
     
    22:26
    Maxime Comtois na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána bez přípravy mířila pod horní tyč, Juuse Saros ji ale vyrazil maskou!
    18:44 Gerald Mayhew dokázal zabránit gólu Predators hrudí!
     
    18:44
    John Gibson nedokázal zmrazit puk pod lapačkou a z levého kruhu pálil do odkryté sítě Mikael Granlund, brankáře domácích ale zachránil klečící Gerald Mayhew, který poté jeho střelu zablokoval hrudí! Neskutečný obranný zákrok.
    16:48 Roman JOSI - 1:1
     
    16:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI ukázal, proč byl vyhlášen první hvězdou uplynulého týdne, když si v levém kruhu najel na přihrávku od Philipa Tomasina a nádhernou střelou zápěstím vymetl bližší levý horní roh brány! Tentokrát už je to gól a je to 1:1. Asistence: Philip Tomasino a Nick Cousins.
    13:09 John Gibson podržel Anaheim senzačním zákrokem!
     
    13:09
    Philip Tomasino vyrazil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho a po jeho přihrávce se snažil puk tečovat mezi betony Alexandre Carrier, jenže John Gibson je dokázal včas sevřít k sobě a vleže předvedl tedy senzační zákrok!
    12:07 Cam Fowler orazítkoval střelou z ostrého úhlu horní tyč!
     
    12:07
    Ducks dostali Nashville pod velký tlak a podruhé střele v rychlém sledu zachránila Juuseho Sarose branková konstrukce! Z úhlu pálil Cam Fowler.
    09:18 Derek GRANT - 1:0
     
    09:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Juuse Saros zasáhl proti táhlé střele a před jeho bránou vznikl zmatek, kterého využil DEREK GRANT, když z blízkosti zametl puk po ledě k levé tyči! Anaheim byl lepší a zaslouženě vede 1:0. Asistence: Jamie Drysdale a Trevor Zegras.
    06:11 Tanner Jeannot uštědřil Samovi Carrickovi tvrdou ránu
     
    06:11
    Tanner Jeannot svedl parádní pěstní souboj se Samem Carrickem a po tuhém pěstím souboji ho poslal k ledu. Oba borci dostali 5 minut za bitku. Komerční přestávka.
     
    03:50
    Mark Borowiecki byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Anaheim si zahraje úvodní přesilovou hru zápasu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. D. Grant (Drysdale, Zegras), 32. T. Terry (Shattenkirk, Zegras), 51. D. Grant (Shattenkirk, Fowler) – 17. Josi (Tomasino, Cousins), 24. Johansen (F. Forsberg, Mikael Granlund), 42. F. Forsberg, 44. Duchene (F. Forsberg, Mikael Granlund), 52. Duchene (F. Forsberg, Josi), 58. F. Forsberg (Johansen, Duchene)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Drysdale, Fowler (A), Šustr, Benoit, Shattenkirk, Mahura – Mayhew, Henrique (A), Comtois – T. Terry, Zegras, D. Grant (A) – S. Carrick, Lundeström, Steel – B. Robinson, O'Regan, Lettieri.
    Trenér: Dallas Eakins

    Nashville Predators: Saros (48.–48. Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Lauzon, Tennyson, Borowiecki – Duchene, Johansen, F. Forsberg (A) – Kunin, Mikael Granlund (A), Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cousins.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Jon McIsaac. Čároví: Tyson Baker, Kory Nagy

    Diváci: 11679
    bahis siteleri