Česko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
Švýcarsko
Úterý 22.03.2022, 14:00Evropský olympijský festival mládeže (ženy U16)
Partner:
     
    56:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky hned přidávají další branku! BARBORA JUŘÍČKOVÁ z hranice brankoviště mířila přesně a nedala tak gólmance Favreové žádnou šanci na úspěšný zákrok. Asistence: Tereza Plosová.
     
    55:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle vypadá na poslední hřebíček do švýcarské rakve. Z levého kruhu rozvlnila svižnou ránou síť ZIKMUNDA MAZANCOVÁ. Bez asistence.
     
    45:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečný obrat! Střelu od modré čáry gólmanka Favreová jen vyrazila a z následné skrumáže skóruje TEREZA PIŠTĚKOVÁ. Po gólu ještě probíhala dlouhá porada sudích, nicméně branka platí! Asistence: Dominika Malická, Nicol Příhodová.
     
    44:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky se poprvé v zápase radují! Po vyhraném buly se kotouč dostal na hůl KLAUDIE SLAVÍČKOVÉ, která prolomila střeleckou smůlu a vyrovnává. Asistence: Natálie Bříchová.
     
    22:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku už Švýcarky využívají a jdou do vedení! První přesnou trefu zápasu obstarala ELENA GABERELLEOVÁ!

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 45. Slavíčková (Bříchová), 46. Pištěková (Malická, Příhodová), 56. Mazancová, 57. Juříčková (Plosová) – 23. Gaberelleová


    Česko: Hesová (Dalecká) – Hotová, Narovcová, Vaníčková, Slavíčková, Vališová, Wojnarová – Plosová, Pištěková, Juříčková – Malická, Brichová, Šapovalivová – Matějová, Mazancová, Příhodová – Čábelová, Vrhelová, Velinská.
    Švýcarsko: Favreová (Bendererová) – Buchiová, Baechlerová, Bargo Cunsová, Aymonová, Peterová, Mächlerová – Romeriová, Weyová, Eggliová – Balzerová, Rosselová, Kunzová – Lovecchiová, Gaberellová, Balzarolová – Anthamattenová.
    bahis siteleri