Engineers Prague – Akademici Plzeň 2:3 (po pr.)
po prodl.
ČVUT Engineers Prague
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Akademici Plzeň
Úterý 22.03.2022, 18:50 • Praha - Hvězda, Zimní stadion HC Hvězda Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • 3 • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:02
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň postupuje do semifinále! Po závaru před brankou Maštalíře se k odkrytému puku dostal JAKUB STOCHL, který střílel do okryté branky a využil přesilovku. Gólman Engineers Prague nemohl už nic dělat. Asistence: Kalus Princl.
     
    54:28
    Engineers právě vstřelili branku!
    Matějka objel dva obánce, puk se dostal na Daniho, který vystřelil od modré. Štekr puk vyrazil a VOJTĚCH MATĚJKA už jenom doklepl puk do odkryté klece. Asistence: Dani.
     
    20:38
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    I když to vypadalo jako jen plácnutí do vody, tak STĚPÁN HANZLÍK vystřelil přes beka Engineers Prague a puk se ocitl za zády gólmana Maštalířského.
     
    18:18
    Tým Engineers Prague právě vstřelil branku!
    VOJTA MATĚJKA udeřil z rychlého brejku, ten se v rychlosti dostal do slotu a propáli Štekra střelou do levého horního rohu. Asistence: Burda.
     
    05:54
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Tak to byla rána jako z děla. DAVID PRACHAŘ od modré, po buly, prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Gólman Maštalířský neměl šanci zasáhnout. Asistence: Princl.

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 19. Matějka (Burda), 55. Matějka (Dani) – 6. Prachař (Princl), 21. Hanzlík, 63. Štochl (Kalus, Princl)


    ČVUT Engineers Prague: Maštalířský (Horák), Žáček, Šonský, Vobořil, Raiterman, Špurný, Kubata, Najman, Janásek (C), Skalín, Janiurek, Vaňous, Fiala, Najman, Blažek, Březina, Fabiánek, Dani, Burda, Hynek, Matějka.
    Trenér: Daniel Fuks

    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Štochl, Jankovský, Šibra, Marguš, Soukup, Beer – Strmiska, Rejzek, Hanzlík, Šiška, Reitspies, Prachař, Říha, Malý, Králíček, Princl, Kalus, Švec, Fořt, Šucha.
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Rozhodčí: Lukáš Pastier – Jakub Zmeškal, Jan Gregar