HC Sparta Praha Sledge – SOHO Olomouc 3:1 (kon.) | Zlín sledge – SHK Mustangové 7:0 (kon.) | Karlovy Vary – Havířov 10:0 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Pátek 25.03.2022, 14:45 • PSG aréna • Česká para hokejová liga • O 3.–4. místo
Partner:
     
    42:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sedm kulí jako v Sarajevu, po skvělé přihrávce na zadní tyč se prosazuje ROBERT TURIC, který dával puk do odkryté branky. Asistence: Ligda, Joppa.
     
    40:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    MARTIN JOPPA dostal přesnou přihrávku do mehzikruží, odkud prostřelil gólmana Kudelu, jeho střela šla do levého horní ho rohu branky. Asistence: Hábl Zdeněk.
     
    34:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla otevřená dálnice, po které se projel útočník Zlína ZDĚNĚK HÁBL, ten se u levého kruhu odhodlal ke střele a nachytal Kudelu. Asistence: Hábl David.
     
    31:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští hráči rozebranli obranu Pardubic do Štoubku. MARTIN JOPPA byl na konci parádního ťukesu a navyšuje už na rozdíl čtyř gólů. Asistence: Hábl Zdeněk.
     
    29:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pardubice si o třetí gól koledovaly dlouho. DAVID HÁBL, po dalším závaru před Kudelou, procedil puk od modré slabším nahozením, které se dokutálelo do branky. Bez Asistence.
     
    14:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla skvělá souhra po buly, kterou zakončil MARTIN JOPPA do odkryté branky. Zlín využívá přesilovku po 11 vteřinách, Kudela neměl nárok zasáhnout. Asistence: Ligda.
     
    03:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    První gól je na světě, MARIÁN LIGDA si položil gólmana a podél jeho těla dostal puk do branky Mustangů. Asistence: Joppa.

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 4. Ligda (Joppa), 14. Joppa (Ligda), 30. Hábl, 32. Joppa (Hábl), 35. Hábl (Hábl), 41. Joppa (Hábl), 43. Turic (Ligda, Joppa)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina (A), Mach, Ferenčík, Hábl – Stodůlka, Zdražil, Zicha, Joppa (A), Turic, Hábl, Ligda (C), Panák, Palát, Zubek, Šafařík, Korman.
    Trenér: Tomáš Sedláček

    SHK Mustangové AUTO IN: Kudela – Kubeš (C) – Neuman, Kolek, Šurc, Raška, Michalec, Buhr, Doležal (A), Kořínek, Chudomský.
    Trenér: Michal Tereska

    Rozhodčí: Pavel Blažek, Marek Šiška
    bahis siteleri