HC Sparta Praha Sledge – SOHO Olomouc 5:1 (kon.) | Zlín sledge – SHK Mustangové 6:2 (kon.) | Karlovy Vary – Havířov 8:4 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
8:4 (0:0, 4:2, 4:2)
Parahokej Havířov z.s.
Sobota 26.03.2022, 17:00 • PSG Arena, Zlín • Česká para hokejová liga • Finále
Partner:
     
    40:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VÁCLAV HEČKO. Asistence: Dmitriy Lisov, Daniel Bařák.
     
    39:49
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Gólový brankostroj pokračuje! Dalším úspěšným řešitelem hádanky v podobě brankáře Lepáčka je PATRIK SEDLÁČEK 8-3! Asistence: Václav Kovařík.
     
    39:34
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Další branka v síti hostí ze Slezka! Tentokrát se o ni postaral, dnes nejproduktivnější, MICHAEL GEIER. Stav utkání je tedy 7-3! Asistence: Radek Zelinka
     
    38:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Sharks už si konec utkání opravdu užívají. Parádní kombinaci zakončil přesným zakončení do odkryté branky FILIP VESELÝ 6-3! Asistence: Michael Geier a Karel Wágner.
     
    36:38
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Že bychom viděli definitivní pojistku vítězství! FILIP VESELÝ si totiž dokázal parádně najít puk, a ještě lépe zakončit. Proto je tedy skóre opět rozdílné o dvě branky 5-3! Asistence: Michal Geier.
     
    30:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se ihned z počátku třetí třetiny dostává na rozdíl jediné branky! Po chybě Zelinky se dostal ke střele DMITRIY LISOV, jenž bezpečně prostřelil brankáře Macha. Asistence: Erik Fojtík.
     
    29:29
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Dvoubrankové vedení je na světě! Rychlá střela do protipohybu od MICHAELA GEIERA zapadla přesně za záda Lepáčka 4-2! Asistence: Filip Veselý, Karel Wágner.
     
    19:54
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Aktuálně jsme svědky opravdu brankových hodů, neboť o čtrnáct sekund později se opět skóre mění! Střela MICHAELA GEIERA totiž zaletěla přesně do pravého horního rohu branky Eduarda Lepáčka 3-2! Asistence: Jakub Haas, Patrik Sedláček.
     
    19:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    A světe div se, je srovnáno. Do krátkého úniku se dostal DMITRIY LISOV, který dokázal jednoduše přechytračit brankáře Macha 2-2! Asistence: Rostislav Staněk.
     
    18:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havíři přeci jen z krátkého tlaku snižují! Na touš se dostal zcela osamocený ERIK FOJTÍK, jenž zakončil přesně mimo dosah brankáře Macha 2-1! Asistence: Václav Hečko a Tomáš Mlčák.
     
    15:52
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Na druhou branku jsme opravdu nemuseli čekat zrovna dlouho. Rychlý kontr do rozevřené obrany skončil opět u PATRIKA SEDLÁČKA, který svou druhou brankou v dnešním klání zvyšuje skóre na 2-0! Asistence: Filip Veselý a Michal Geier.
     
    15:11
    Žraloci právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní branku tohoto klání! Po odraženém puku se nejrychleji natáhl PATRIK SEDLÁČEK, jenž dokázal přesně pod horní tyč překonat brankáře Lepáčka 1-0! Asistence: Michael Geier a Karel Wágner.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 16. Sedláček (Geier, Wágner), 16. Sedláček (Veselý, Geier), 20. Geier (Haas, Sedláček), 30. Geier (Veselý, Wágner), 37. Veselý (Geier), 39. Veselý (Geier, Wágner), 40. Geier (Zelinka), 40. Sedláček (Kovařík) – 19. Fojtík (Hečko, Mlčák), 20. Lisov (Staněk), 31. Lisov (Fojtík), 41. Hečko (Lisov, Bařák)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Zelinka, Haas, Wágner (A) – Michalčín, Berger, Veselý – Kovařík, Geier (C), Sedláček – Karafiát (A)
    Trenér: Miroslav Hrbek

    Parahokej Havířov z.s.: Lepáček (Loska) – Kudrna (C), Fojtík, Staněk – Keller, Kudela, Lisov – Bařák, Hečko (A), Rábik – Mlčák (A)
    Trenér: Petr Kudrna

    Rozhodčí: Vaněk, Wesley – Šiška, Škach

    Diváci: 88
    bahis siteleri