Dallas – Vancouver 1:4 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.)
Ottawa – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Carolina 2:7 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 9:5 (kon.) | Los Angeles – Seattle 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.)
NY Islanders – Tampa 1:4 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 11:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 27.03.2022, 00:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Christian DVORAK - 4:2
     
    59:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že v Montrealu je rozhodnuto! Byron se protáhl s kotoučem do útočného pásma a poslal ho za sebe na hůl dojíždějícího CHRISTIANA DVORAKA, který zpoza kruhu rozvlnil síť opuštěné hostující svatyně – 4:2! Asistence: Paul Byron, David Savard.
    57:32 Paul BYRON - 3:2
     
    57:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Zaplněné Bell Centre je na nohou, domácí se po defenzivním selhání Toronta vrací do vedení! Přečíslení tři na jednoho přesným zakončením z pravého prostoru pro vhazování uzavřel PAUL BYRON a svým čtvrtým zásahem v aktuální sezóně přiblížil Canadiens k dalšímu cennému skalpu – 3:2! Bez asistence.
    47:33 William NYLANDER - 2:2
     
    47:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Začínáme zase od začátku, v Bell Centre je vyrovnáno! Po projektilu Marnera z pravého kruhu následovala před domácím brankovištěm chaotická situace, ve které se nejlépe zorientoval WILLIAM NYLANDER a uklidil puk za domácího brankáře – 2:2! Asistence: Mitch Marner.
    38:08 Cole CAUFIELD - 2:1
     
    38:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    COLEA CAUFIELDA nakonec spálená tutovka nemusela mrzet moc dlouho, mladý domácí forvard se totiž o pár sekund později přeci jen prosazuje! Wideman mu poslal puk na pravý kruh a Caufield následně prudkou střelou pod víko vysvobodil Holla z trestné lavice – 2:1! Asistence: Chris Wideman, Nick Suzuki.
    29:44 David SAVARD - 1:1
     
    29:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tentokrát už o platnosti domácího zásahu nemůže být pochyb, Habs po pěkné akci srovnávají! Dauphin od mantinelu poslal puk ke vzdálenější tyči, kam najel nedostatečně pokrytý DAVID SAVARD a hravě ho doťukl k brankové konstrukci. Kallgren neměl šanci se přesunout, tenhle zásah jde za bránícím Nylanderem – 1:1! Asistence: Laurent Dauphin, Nick Suzuki.
    00:36 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    00:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Snový vstup do derby pro Javorové listy! Ospalá obrana Montrealu se na ledě ještě pořádně nerozkoukala a vůbec nezvládla pokrýt dravého AUSTONA MATTHEWSE, který zachytil kratičkou přihrávkou od Buntinga na kruhu a následně Allena zaskočil projektilem na rameno – 0:1! Asistence: Michael Bunting, Mitch Marner.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 30. D. Savard (Dauphin, Suzuki), 39. Caufield (Ch. Wideman, Suzuki), 58. Byron, 60. Dvorak (Byron, D. Savard) – 1. Matthews (Bunting, Marner), 48. W. Nylander (Marner)


    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – A. Romanov, D. Savard, Edmundson (A), Ch. Wideman, Lagesson, Schueneman – Caufield, Suzuki (A), Josh Anderson – M. Hoffman, R. Pitlick, Dauphin – T. Pitlick, Dvorak, Armia – Pezzetta, Evans, Byron (A).
    Trenér: Martin St. Louis.

    Toronto Maple Leafs: Kallgren (P. Mrázek) – Rielly (A), Ljubuškin, Brodie, Holl, Giordano, Liljegren – Bunting, Matthews, Marner (A) – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Kämpf, Engvall – Blackwell, Spezza, Simmonds.
    Trenér: Sheldon Keefe.

    Rozhodčí: Pollock, MacDougall – Smith, Deschamps.

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri